#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Turbo hybrid çağında ferrari bu seneki kadar iddaalı olamadı bi türlü. 2 pilotun birden araca uyum sağlayabilmesi veya aracın 2 pilota birden uyum sağlayabilmesi bi hayli avantajlı bi durum. Bu sene onu yakalayabildiler gibi görünüyor. Konu ferrari olunca tifosi ler olarak her sene bi umutluyuz ama erken konuşmamak gerekli. Araya açabilecek bi istikrar yakalayamadılar henüz. Redbull un dayanıklılık sorunları olacak gibi görünüyo ama ferrari nin lastik yıpratma seviyesi yüksek. İyi ayar yapmalılar yani. Mercedes gibi bi devi de unutmamak gerek. Sezon başında pek iyi durumda gözükmüyo olabilirler ama her yarış üstüne koya koya yaklaşıyolar. Konu Mercedes olunca küçümsemek büyük hata olur görüşündeyim
1 cm büyümeden dolayı. Koca motoru yerinden söküp parçaları küçültüyorlar. Bunlar çok önemli. :)
Yönetim farkları çok fazla bu yıl da damga vurabilir Hamilton abim çok kötü başladı lastikleri bu yıl cok iyi Ferarrinin zaten. her ne olursa olsun 8. Cİ sampiyonluğu göreceğiz.
rüyanızda görürsünüz😂😂😂
Havada bulut sen 8. şampiyonluğu unut
@KimiRaikkonen Uyuyordum.
Fark etmez biz bu yıl olmasak da seneye 8 i alacağız TARİHİN İSTATİSTİK OLARAK EN İYİSİ HAMİLTON Kudurun
Fernando alonso'dan sonra dikiş tutmadı diye hatırlıyorum
Ferrari ekibinin son şampiyonu Kimi Raikonendir. :) <3
michael schuamer den sonra ferrari bitti canımın içi
teşekürler canımın içi
Cevap
4Cevap
Bu sezon çok iyi olduklarını biliyorum sadece çok fazla takip etmiyorum maalesef
bende bilmiyorum nerede hata yapıyolar ama bu sezon çok iyiler fırtına gibi başladılar sezona
Mischel'den sonra formula yarışı izlemedim. Bu konu hakkında bilgim yok.
mici den sonra toparlayamadilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?