Ferrari almayi dusunuyorum (ciddi)?

Arkadasalar lutfen ciddi cevaplar yazalim ben bu soruyu zengin gozukmek icin veya kiz bulmak icin sormadim daha once benzer bir soru sordugumda boyle twpkilerle karailasmistim onun icin sogluyorum. her neyse sadede gelelum istedigim arac 950.000 tl. bastan sogluyim ben bu araci gunluk kullanim icin degil zevk icin aliyorum.

2. el Ferrari ilanlarına bakarsanız zaten bu araçların günlük kullanım için kullanılmadığını anlarsınız. 10 yıllık Ferrari F355 ler bile 30000km yol yapmış. Şöyle düşünmek lazım, villanız var garajınız var kafanız bu konuda rahat. Hafta sonları şehir dışında boş yollarda tur atıyorsunuz en olmadı pistte deneme yapıyorsunuz bu araçların tadını çıkartıp dönüyor ve yeniden normal binek araçlarınızı işe gelir giderken kullanıyorsunuz. Bu araçlar keyif araçları yani öyle günlük kullanım için değiller:) . hevesimi alinca sticam.

Aracin 1 yıllık MTV'si 20 bin lira. Haftada 3-4 gün zevk için binileceğini var sayarsak. Her çıkışında en az yarım depo benzin yese haftalık 2 depo benzin içecek. 86 litrelik benzin deposunu iki kere fulleyince 4.70 TL'den 800 lira. Aylık 3200 lira. Bakim ucdeti yillik 20.000 tl. vergisi yillik 90.000tl. benim aylik kazancim 20-30.000 civari ve ben bu masraflari rahatlikla karsilyabilirim. dededen kalma 2-3 trilyon para ve arazi dukkan biseyler var. araci dedemden kalan parayla alicam. bir sure kullanip saticam. sizce almalimiyim
Konu csb degildir lutfen ciddi cevaplar yazalim

Güncellemeler
+1 yıl
Bahsettigim arac 2013 model ferrari california
Ferrari almayi dusunuyorum (ciddi)?