#heartoffire

Hele birde canlı insana vur sinir stres kalmıyor o keyof başka hiç bir şeyde yok. Tabi yemesi de zevkli geliyor ama çene ya da ciğerden yakalanıp yatmak bu işin en kötü tarafı o zaman hayata küsüyorsun işte. Şaka bir yana çalışmaya devam 🥊
Ön yargı konusunda da katılıyorum ayrıca ön yargı erkeklere karşı da var. Sabahları antrenman çantamı alıp parka gidiyorum öp atlıyorum gölge boksu yapıyorum millet yanıma gelip tuhaf tuhaf sorular soruyor çocuklar abi kimle dövüş yapıyorsun falan diyor bazıları beni deli sanıyor falan kısaca bizim ülke dövüş sporları konusunda hayli cahil. Hele birde bu işi yapanları maganda ve serseri olmakla itham edenler var. Müsabaka düzeyinde bu işi severek ve ciddiyetle yapanların serserislikle vs zerre alakası yok halbuki o yüzden ben avrupada yaşamak isterdim orada daha güzel salonlar var daha nitelikli eğitimler veriliyor ve insanlar bu işe daha normal gözle bakıyor saygı duyuyorlar. Bilincliler
Evet sadece erkekler çalışabilir kadınlar çalışırsa abdesti bozulur kum torbasının 🙃 bırakın artık şu zihniyeti işte kadını böyle görüyorlardı falan filan geçin kadın istedigi gibi giyinir gezer istedigi sporu yapar
Kadınlar da gayet çalışabilir
Kum torbası çalışmıyorum ama biraz daha güç kazanayım düşünebilirim aslında hoş olacaktır. Bence bu sporu sadece kadınlar yapmalı o derece iddialıyım 😅
Cevap
11Cevap
Hayır kadınlarda yapabilir
Bence bunun cinsiyeti yoktur, güzel kalori yaktırır. :)
Kum torbası kullanımının cinsiyeti yoktur. Kadın da yumruk atar, tekme atar. Kum torbasının yerine biz mi geçelim niye kadınlar çalışamasın? 😀
Çoğunluk olarak erkekler uğraşıyor. Ama bu hiç kadınlar için uygun değil demek değil 🤷
Hayır tabii ki. Bazen ben de kum torbasıyla çalışıyorum çok iyi hissettiriyor
Hayır tabiki ben kum torbası ile çalışıyorum ve çok güzel bisey
Ben böyle bir kanıyı ne gördüm ne de duydum hanımefendi genelde kadınlar böyle şeyleri uydurup sonra da adalet savaşçılığı yapıyor isteyen istediği sporu yapabilir elbette
bayanlarda pekala çalışabilir öyle bir kısıtlamanın olabileceğni düşünmüyorum
Ne alaka erkeğin yaptığı her şeyi kadında yapabilir
Bence evet cok kotu duruyo feminen biseyden uzak one oyle erkek gibi ya
Yoo kadinlar da calisir. Tüm vücut calistigi icin cok da faydasi olur.
Sinir ve stres atmak için birebir.😄
Kadinlarda kullanıyor
Kadınlar da çalışabilir
Kadınlar herşeyi yapabilir istemeleri yeter.
Kadınlarda çalışabilir
Hayır, kadınlarda çalışabilir
yok kadınlarda çalışabilir. neden sadece erkeklere mahsus olsunki
Bence hayır
Herkes çalışabilir.
Alakası bile yok
İsteyen yapsın
Alakası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?