Erkekler de elbette hamur işi yapabilir yeter ki isteyelim. Hiç kimseye istemediği şeyi yaptıramayız içinden gelmiyorsa bu işlere meraklı değilse yapmaz, hamur işi yapmaya meraklı biri değilim ben ama meraklı olsam yapsam deneye deneye yapardım ama merakım yok sadece tüketen taraftayım 😄 Erkekler de kadınlar da her işi yapabilir kimse bir işi doğuştan öğrenmiyor sonra çabalaya çabalaya öğreniyor. Hata yapa yapa doğrusunu görüyor kadınlar da öyle doğuştan yemek yapmasını bilmiyorlar ki zamanla denedikçe öğreniyorlar.
Size gore her seyi erkek yapsin zaten. Ayrica lüks lokantalarin aşçıları hep erkek olur siz daha iyi mi yaptığınızı zannediyosunuz yazık hahahahahahahah
fırıncıların simitçilerin poğaçacıların pidecilerin börekçilerin hemen hemen tamamı erkek pastacılarında büyük çoğunluğu erkek... o yüzden bence var biraz kabiliyetleri 😀😀😀
Evet yapabilir yersen sana güzel bir su böreği ve demli bir çay borcum olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yıllardır tek yaşadığım için şu an benim yaptığım yemeklerden tutta açtığım baklavaya kadar hiçbir kadın yetişemez. Merak etmeyin. Artık hiçbir konuda benden bi üstünlüğünüz kalmadı