Türkiye A Milli Futbol Takımı Dünya Kupasına Tarihinde sadece 2 kez katılabildi Ülkemiz ilk kez 1950 Dünya Kupasına katılmıştı ancak Suriyeyi 7-0 yenen ülkemiz Maliyetlerin çok artacağından dolayı Brezilya finallerine katılamamıştı 1954 yılında ise İtalyaya finallere giden Türkiye ilk kez resmi olarak Dünya Kupasına katılmıştı yıllar sonra 2002 Dünya Kupasına Güney Koreye gitmeyi başaran milliler burada Dünya 3 cülüğü alarak Tarihi bir başarıya imza atmıştı adeta Gidemediği Dünya Kupasının acısını çıkarmıştı Daha sonra Başarısızlık serüveni uzun yıllar yine devam etti 2006, 2010,2014,2018 Dünya Kupası finallerine de katılamadık Türkiye A Milli Takımı son olarak 5'i Üst üste olmak üzere 20. kez Dünya Kupasına Katılamamanın Üzüntüsünü yaşıyor Türkiye Futbolu peki bu laneti üzerinden ne zaman atacak
Milli Takımımızın Dünya Kupası laneti ne zaman bitecek?
Roman ve Kürt çocuklarını futbol sporuna yönlendirmeli yetiştirmeli. fiziken biraz daha güçlü onlar. Avrupada yaşıyorum afrikadan güney amerikadan gelen çocuklar var eğitilen. Turkiyede hersey torpille oluyor bununda önlenmesi lazım 17 yaşında bir genç 1. Ligde oynamalı temel sağlam olmalı ilk once
Tavsiyelerini çok beğendim de fakat Sadece Roman, Kürt Çocukları diye bir kavram yoktur. Bu ülke de yaşayan TC vatandaşı olup Yetenekli olduğu halde imkan sağlanmayan çocuklar desek daha doğru olur Yalnız Tavisye ve Önerilerin Takdire değer :)
İnsanları Irkları baz alarak yetenekleri değerlendirirsen bilime de etik alana da çok ters düşer Bir insan imkanlar ve fiziksel yetenekleri doğrultusunda gelişir Yetenekler Irksal ya da milliyetsel değil Kişiseldir Bilim de bunu doğrular, fakat ideolojik yaklaşımlar insanları %99 hataya düşürür Mesala bizim eskiler şu hataya çok düşer Gevur aklı, Yabancılar akıllı Türkler değil hatası bunun en büyük sebebi onların öyle düşünenlerin kişisel görüşlerinin kalıplaşmış hatalı fikirleridir İnsan kim olursa olsun İmkanlar sağlanırsa Irk Etnik köken fark etmez Başarılı olur
Desene daha bir uzun yıllar yokuz dünya kupasın da ulan ben daha haberler de öğrendim Türkiye gibi bir ülke koca dünya kupası tarihinde 2 kez katılmış 😂bizden 10 kat futbol ekonomisi küçük ülkeler bile bizden daha fazla katılmıştır (iZlanda gibi )
En İyi Cevaplar