Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yıl8 hafta var
00 Yorumla Eylülden sonrası dünya kupası elemeleri başlıyor
098 Yorumla- 1 yıl
TRT den izlenir mi
- 1 yıl
İzleyeceğim
- 1 yıl
Evet ya hayatımda ilk kez maç izledim çok zevkliymiş hevesim kursağımda kaldı olsa da izlesek sadece milli maç ama
- 1 yıl
Montello yüzünden
- 1 yıl
Galler ve Karadağ var ya mesela yenildik eleniyor muyuz direkt
- 1 yıl
Eylülde olan
- 1 yıl
Evet işte o ne zaman
- 1 yıl
Dünya kupası elemeleri için kura çekilecek gruplar belli olacak. Biz Avrupa gruplarında olacaz, Eylül'deki maçlar uluslar ligiymis benim aklımda o kalmış, dünya kupası elemeleri kurası Aralık ayında çekilecekmiş, maçlar Mart 'ta başlıyormuş. 12 grup olacakmış, 12 grup birincisi ve 4 de play of oynayan takım olmak üzere 16 takım dünya kupası finallerine katılma hakkı elde edecek. Biz o 16 takımdan biri olmak için mücadele edecez
- 1 yıl
Anladım maçlar Türkiye’de mi olur
- 1 yıl
UEFA mı daha büyük fifa mı anlamadım farkı ne
- 1 yıl
@adımsevimli aynı bensin ya 😄 lig maçları umrumda olmaz keşke hep milli maçlar olsa 😔
- 1 yıl
- 1 yıl
UEFA Avrupa futbol federasyonları birliğidir. Türkiye dahil Avrupa'daki ülkeler UEFA'ya bağlıdır. FIFA ise UEFA'nın da arasında bulunduğu diğer kıtadaki federasyonların bağlı bulunduğu (asya, Amerika, Afrika gibi) 6 kıta federasyondur. UEFA Avrupa şampiyonasını düzenler, FIFA Dünya kupasını düzenler
- 1 yıl
@Nesliççe uluslar ligi sonradan oluşturulan bir turnuva. A, B, C, D ligi diye gruplar var,, yaptığı maçlara göre gruptan düşüyor veya yükseliyor. En son final maçları düzenleniyor, çok ciddi bir turnuva değil. Buradaki amaç Mart 'ta oynanacak olan dünya kupası eleme maçları öncesinde hazırlık maçları yerine geçen bir turnuva. Daha önceden ülkeler hazırlık maçları oynuyordu,
- 1 yıl
Elenirsek ileri girmeyeceğiz o zmaan kötü ülkeleri geçmemiz mi lazım
- 1 yıl
Uluslar liginin dünya kupası ile alakası yok. Ancak dünya kupası eleme gruplarından lider çıkamamız lazım. Gurubu 2. bitirirsek play off maçları oynayacağız, kazanırsak Amerika Meksika ve Kanadada oynanacak finallere gidecez. Ama grupta 3. Olursak veya play-off da elenirsek 2026daki finallere gidemicez. Gruplardaki kuraya bağlı biraz. İyi kura çekersek gruptan çıkarız. Millî takım güzel bir jenerasyon yakaladı. İyi bir hoca ile çıkarız inşallah
- 1 yıl
Çok anlamadım neyse ya cjcnckxlxlxl
- 1 yıl
Teşekkürler KPSS öncesi hoş olmadı ya dikkatim dağıldk
- 1 yıl
- 1 yıl
KPSS evet
- 1 yıl
Hollanda inş elenir peki o maçları Türkçe sunan var mı
- 1 yıl
Hayır meslea Hollanda İngiltere maçı Türkçe yayınlanmaz ki
- 1 yıl
- 1 yıl
Baya aydınlandım
- 1 yıl
He ben sadece milli takımlar anlatılıyor sanıyordum da
- 1 yıl
Ben ilk defa maç izledim 😂
- 1 yıl
Olsun 🥲
- 1 yıl
@PoleStar5 ben ilk defa izlemedim de bayağı ara vermiştim, milli takımla beraber sahalara geri döndüm😂 bu arada bütün sorularımızı sabırla cevapladığın için tşkrler 😂
Montella’nın Semih’i oynatmaması çok eleştirildi bu konu hakkında ne düşünüyorsun fjdksk - 1 yıl
Evet teşekkür ederiz
- 1 yıl
Semih’te çok yakışıklı bu arada 🫠
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nesliççe Biz de neden tribünlerin tadı yok diyorduk, iyi ki dönmüşsün 😜
Öğrenmeye gayretli kişilerle bildiklerimi paylaşmaktan keyif alıyorum.
Hocanın hataları çok. Israrla o çocuğu oynatmadi, barış'ı yanlış yerde oynattı. iyi mücadele etmesine rağmen gol ve asist katkısı sağlayamadı, Kenan'da da çok ısrar etti, cenk ve Semih'e daha çok şans vermeliydi. bu aşamaya geldiysek bireysel başarıyla geldik. En az katkıyı hoca verdi. - 1 yıl
@PoleStar5 bak en son Euro 2008’de takip ediyordum, en başarılı dönemimizdi sonra ben yıllarca futbola ara verdim gruplardan bile çıkamadık. Bu sene tekrar izlemeye başladım küllerimizden yeniden doğduk. Bu tesadüf olamaz herhalde😂 peki niye ısrarla oynatmadı ya belki de hocanın gözünde çok da hazır değildi çocuk. Bi kitle var semihin dışlandığını savunup duruyo. Çocuk niye durduk yere dışlansın ki.
Kenan da fena linç yedi - 1 yıl
@adımsevimli ilk defa Kenan’a yakışıklı değil diyen kız görüyorum ama haklısın bizim milletimiz bir şeyi abartmayı sever abartılan da olduğundan farklı görünür hep
Hem galiba kaşarın biriyle sevgiliymiş o yüzden ben de soğudum😂 - 1 yıl
- 1 yıl
@Nesliççe Hazır olmayan futbolcu milli takıma seçilmez. Fiziği yerinde, şut özelliği var, takımında iyi bir sezon geçirmiş, sakatlığı da yoksa oynatmaması mantıksız geliyor herkese.
Kenanı maçlarda oyunda çok tuttu, ileride top tutamadı, çok top kaybetmeye başlamıştı.
Gerçekten yokluğunu hissetmişiz desene. Bundan sonra maçlardan önce yoklama alalım, sen ekran başında değilsen maçlar başlamasın 😜 - 1 yıl
@PoleStar5 işte sen olayı çözdün 😂
Yani bilmiyorum oynatmaması mantıksız o zaman. Ama genel anlamda başarı elde ettiğimiz bir turnuvaydı adamı tamamen yerin dibine sokmak yanlış. - 1 yıl
@Nesliççe Sadece şu konuda hakkını teslim etmek gerekiyor. Önceki hoca Kuntz'dan daha iyi başarı gösterdi. Kuntz'la devam etseydik finallere gidemezdik. Bizim eleştirimiz milli takımın kapasitesi şuandakinden daha fazla. Hele diğer takımların oynadıkları oyunu görünce daha da ilerlemiydik demeden kendimizi alamıyoruz
- 1 yıl
@PoleStar5 kesinlikle, kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmiş olmamız zaten can yakıcı olan
- 1 yıl
Kalecimiz iyiydi tabii ki
- 1 yıl
Bende izlemem
- 1 yıl
Hahaha
- 1 yıl
@PoleStar5 zoruma gider izlemek😂 inşallah İspanya şampiyon olur sizce
Bi yandan Hollanda hemen elensin istiyorum öte yandan Hollanda devam ederse en azından finaliste karşı yenildik diyebiliriz 🤔 - 1 yıl
- 1 yıl
@PoleStar5 Almanlar çok pis. Elendiklerinde öyle sevindim öyle sevindim kiiii
- 1 yıl
- 1 yıl
Almanlar mı itiraz etti bilmiyorum
- 1 yıl
Vay pislik
- 1 yıl
Almanya’yı Türkler ele geçirmiş durumda neyin ırkçlıluğı hahaha
Gizli Üye(30-35)1 yıl8 hafta var hazırlık maçları turnuvası
042 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani of çok karışık anlamıyorum
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe Turnuva bitti bizim için.
Bir daha ki gerçek turnuva 2026 Dünya Şampiyonası
Şimdi önce Hazırlık maçları olur (Nationd league)
Sonra dünya kupasına katılım için eleme maçları başlar o önemli! orada iyi oynarsak dünya kupasına katılırız.
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe evet
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe 1. 6 Eylül 2024: Galler - Türkiye
2. 9 Eylül 2024: Türkiye - İzlanda
3. 11 Ekim 2024: Türkiye - Karadağ
4. 14 Ekim 2024: İzlanda - Türkiye
5. 16 Kasım 2024: Türkiye - Galler
6. 19 Kasım 2024: Karadağ - Türkiye .
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe ;)
- 1 yıl
- 1 yıl
Kötü tanımlar ama bunlar ya Portekiz niye yok
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe şimdi şöyle :
4 seviye var
A ligi
B ligi
C ligi
D ligi
Biz B ligindeyiz… orada kura çektik Türkiye’nin yer aldığı B Ligi’nde dört grup bulunmakta ve Türkiye, 4. Grup’ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleştik
eğer ligin en iyisi olursak A ligine çıkıyoruz bir dahaki sefer için
Gruplarda birinci olan takımlar minik bir turnuva yapıyor finali kazanan 🏆 göstermelikte olsa teşvik için kupa alıyor ve bir dahakine üst seviye takımlarla hazırlık maçı yapıyor üst lige geçtiği için
Aslında bunu yeni îcâd ettiler sayılır… hazırlık maçları çok sıkıcı olmasın diye
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe Karadağ en kolayı diğerleri eşit ama hepsini yenmeliyiz normalde
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe Karadağ kolay diğerleri eşit ama biz yeneriz hepsini
Cevap sahibi1 yılMerakınız güzlel Milli takımın efsane kaptanını tanıyor musunuz: Büyük Efsane “Baba” Hakkı Yeten ↗
- 1 yıl
Yemezsek ne olur eleniyrlux demi
Cevap sahibi1 yılAlt lige düşebiliyoruz çok kötü olursak
Cevap sahibi1 yılOzaman da alt seviye takımlarla bir dahakine maç yapıyoruz
- 1 yıl
He maç bitmez demi ben maç izlemek istiyorum çünkü 😂
- 1 yıl
@adımsevimli hahaahha resmen sende kendimi görüyorum şu an dskfdkslsl elendiğimizden beri bi boşluğa düştüm😂
- 1 yıl
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılMert Arabistan’a transfer olursa şaşırmayın🤫
- 1 yıl
Gerçekten ömi
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılArabistana giderse zengin olur
- 1 yıl
Arabistan neden alsın yaşlanıyor
- 1 yıl
@adımsevimli sınır yok yaşlandıkça performans düşüyor ve 40 yaşına kadar oynayan çok az
Cevap sahibi1 yıl@Nesliççe kalecilerde bu daha mümkün ama mertin bir omuzu sakat çoğu kişi bilmiyor
- 1 yıl
Aaaa ya sakat mı 🥲
- 1 yıl
- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılSeneye galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEylül ayında avrupa uluslar ligi var
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKazanırsak Mart ayında çeyrek finaller Haziran ayında da final olması lazım. Ondan sonra 2025 de dünya kupası elemeleri 2026'da da dünya kupası var.
- 1 yıl
Anlamaıdm 🥲
- 1 yıl
TRT den ne zaman izleyebiliriz tarih olarak
Cevap sahibi1 yıl6 ve 9 Eylül'de 2 tane maç olacak izleyebilirsin. Sonra 11 ve 14 ekimde 2 maç daha olacak. Bu maçlardan alacağımız sonuçlara göre Mart ve Haziran aylarında da maçlarımız olacak. Eğer iyi performans sergilersek haziranda kupa alabilriiz.
- 1 yıl
Kiminle peki Eylülde olan maçlar
Cevap sahibi1 yılGaller ve Karadağ. Çok zor takımlar değiller bakalım.
Cevap sahibi1 yılGoogle'a yazabilirsin diğer maçlar için.
- 1 yıl
Baktım da 2023 çıkıyor bulamadım
- Spor konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılEylülde sanırım
118 Yorumla- 1 yıl
Hangi ülke
- 1 yıl
Galler ve İzlanda ile var.
- 1 yıl
Ay aynı oyuncularla mı olur
- 1 yıl
yahu google a yazsana. Neden aynı oyuncularla olsun. değişebilir
- 1 yıl
Hayır yani yasak falan değil demi Google da çıkmıyor ki bulamadım
- 1 yıl
Yasak derken?
- 1 yıl
Kafamdan uydurdum dkcncjc
- 1 yıl
Galler veya Karadağ bizi yenerse eşenir miyiz
- 1 yıl
Elenir
- 1 yıl
Yok yediğin gol sayısına göre şehir veriyorsun.
- 1 yıl
Ne
- 1 yıl
Halı sahada baklavasına oynanıyor ya milli maçlarda da şehrine oynanıyor. misal 4-1 kaybettik diyelim biz onlardan bir şehir alıyoruz onlar bizden 4 şehir.
- 1 yıl
Ya of git hahahah
- 1 yıl
Ya bir de ciddi ciddi okuyor aq
- 1 yıl
Hshdhsjdjsjshsjsshs
- 1 yıl
@Serapkılıç32 neyi okuyorum
- 1 yıl
boş ver aga
- 1 yıl
@Serapkılıç32 ciddiyimdir belki 😂
Hem de tatlı
10 YorumlaDünya kupası var bir sonrakinde oda 2026 da
00 Yorumla
1 yıl2026
00 Yorumla
1 yılVoleybol var
02 Yorumla- 1 yıl
Futbolcuyum ben
- 1 yıl
Sal o zaman
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Ela, voleybol oyuncusuyum ve sporun her alanına bayılıyorum! ⚡️
Milli futbol takımımız en son 6 Temmuz'da EURO 2024'te Hollanda ile çeyrek final oynadı. Bir sonraki büyük turnuva 2026 Dünya Kupası olacak. Ancak milli takımımızın maç tarihleri genellikle UEFA Uluslar Ligi veya hazırlık maçlarında da olur. Takvimi sürekli takip etmek en iyisi! Bu arada spor yapmayı unutma, her zaman hareketli kalmaya çalış! 🏃♀️💪