Evet arkadaşlar Liverpool - Villareal'i 53' Estupinan (kk) ve 55'te Sadio mane'nin attığı gollerle 2-0 yenerek rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı. Maçı nasıl buldunuz?
Liverpool 2 - 0 Villarreal: Liverpool, rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı! Maçı nasıl buldunuz?
Açıkçası maçı izleyince Bayern takımının elenmesine üzüldüm. Çok övülen Villareal takımı basbayağı Atletico Madrid gibi oynamaya çalışıyordu ve özellikle 2. yarı Liverpoolun ataklarını topu sürekli uzağa atarak uzaklaştırmaktan başka bir şey yapmadılar.
Keşke Bayern vb takımlar olsaydı da dişe diş bir mücadele izleseydik. Benim görüşüm özellikle yarı ile birlikte Liverpool güle oynaya rahatça kazandı maçı. Muhtemelen İspanyada da tur atlarlar.
Final oynayacağını düşündüğüm 2 takım Real Madrid ve Liverpool kulüpleriydi ve hala aynısını düşünüyorum.
Liverpool'un her maçını zevkle izliyorum yıllardır. Oynarken keyif veriyor adamlar. Bu arada Pep mi Klopp mu sorularının cevabı çok açık aslında. Bir tarafta para içinde yüzen Pep diğer tarafta Dortmund'dan beri çok yüksek olmayan bütçelerle harika işler çıkartan Klopp. Klopp kesinlikle dünyanın en iyi hocası.. Finalde de Liverpool ve Madrid karşılaşacak gibi geliyor bana..
@gencoyn-135 bence berabere de bitebilir çeyrek finalde atletico madride de aynısını yaptı evinde tek farklı aldı deplasmanda berabere bitti maçın gidişatına göre city beraberliğe de ayarlayabilir kendini ilk golü atan turlar bence
@gencoyn-135 evet kalecinin hatası var topu içeri aldı resmen ama liv in 2 golü de iptal edildi villa nın net atağı yok maçın hakkı dersen 3 0 falan dı aslında