spor yapmanın yaşı yoktur, her insan istediği zaman bunu başarabilir.
Peki senin spor yapmama nedenlerin var mı?
#istanbul_bey

işler açıldı zaten yoruluyorum birde üzerine spor salonu proğramı ordaki hoca hareketsiz biri sanıyor beni proğramını sqm kramp yaşıyorum bu gün kaza yapacaktım araba kullanamadım magnezyumda fayda etmedi bacak hareketlerini iptal ettim
Vakitte bulmak zorlaşıyor haklısın
13 yıl olmuş spor yapmayalı 164kgx2 bench press kaldıryordum 15 kiloluk boş barı kaldıramadım bir zoruma gitti neyse kas hafızasından 100 kg çalışıyorum ama proğram 20x3 vücudu dinliyorum şimdik hazirana kadar daha çok var
şu an spor yapmıyorum vakit bulamıyorum evde yapmaya üşeniyorum. Benim için spor denildiğinde yüzme havuzu geliyor aklıma bir tek kışın bu konuda bu yüzden üşengeçlik gösterdim ama güneş yüzünü gösterdi kendime güzel bir saat dilimi yaratıp başlayacağım. Spora ihtiyacım yok gibi görünüyorum ama esneme hareketlerine ihtiyacım var. Esnek olmayı seviyorum.
Esnemeye ihtiyacı olanıda ilk defa duydum 😂
Postür takıntım var. 😅
Isınma hareketleri zorluyorsa bir insanı esnekliğini kaybetmiştir bana göre bu açıdan düşün😅
Napcan peki esnemeyi nerelerde kullancan 😂
Yatırım amaçlı yaa dursun ilerde lazım olur😅
Nereye yatırım yapıcagını iyi biliyorsun 😂
Perennializmcilik bunu gerektirir😅
Teşekkürler
Rica ederim 🌺
Bahanem yok yapıyorum ama şimdilik. Bırakır mıyım, olabilir 🤭
"Beni yaratan Tanrı, dünyaya gelmemi sağlayan iki insan. Sonuç olarak istemeden geldim, mecburiyetten yaşıyorum. Bedenim ise hiç umrumda değil." derdim.
Cevap
11Cevap
Muhtemelen hasta olmuşumdur yA da sakatlanmışımdır. Başka bir ihtimal olamaz..
Çalışıyorum ve oldukça efor sarf ediyorum çok istiyorum ama mesai bitimi sonrası dinlenip uyumak zorunda kalıyorum
Bazen işime gelmiyor. Kol omuz göğüs sıkıntı yok ama bacak ve karın çalıştığımda yürüyemiyor gibi oluyorum.
çünkü işim gereği 10 ay karaya ayak basmıyorum derim nasıl spor yapalım
Keyfim ve kahyası öyle istiyor derim.
Alla alla 😄
Eriniyor olmam 😏 beraber yapabiliriz ama 😏
Zaman yok...
Yorgunum...
Mantıksız olurdu kdfnksdn
Ramazan...
İnandım 🙄
Kuryeyim 😂
Yayamı motorlumu😂
Bu sabah başlıyorumm derim.