Evet arkadaşlar büyük hasret bitiyor ve daha önce defalarca son haftalarda kaybettiği şampiyonluğu bu sene sadece 1 puan uzaklığında olan trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde 38 yıllık hasrete son veriyor! Bende bütün trabzonspor taraftarlarını, kardeşlerimi ve beni yanıltmayan ve daha beşinci haftada beşiktaş ile beraber bu yılın şampiyonluk favorisi dediğim trabzonspor'u tebrik ediyor ve bu sene sizin seneniz diyorum ve bu helal şampiyonluğunuzu kutluyorum... Tebrikler Trabzonspor'a gelsin.
2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor old... Abdullah Avcı ile şampiyonluğa 1 puan kaldı! Ne düşünüyorsunuz?
Trabzonspor'u günahım kadar sevmem, şampiyon olsa da kutlamam. Sırf bilmem kaç sene önce kendi sahasında yenerek şampiyonluğu aldı diye bir takımın takım otobüsüne kurşun sıkabilecek kadar kafayı yemiş insanların memleketinin takımı şampiyon olsa ne olur, olmasa ne olur..
Hiç birini tebrik etmiyorum. onların şampiyonluğu sadece kendi şehirleri olan hamsi kafalılar kutlar. zaten anca 40 yılda bir olurlar rezil faşist herifler.
Seneye yok olacaklar tadını çıkarsınlar. Kadrolarındaki kemik oyuncuları yaşlı ve yüksek tempoyu kaldıramyacaklar ha dersen revizyona gidip aynı kalitede genç oyuncu alacaklar derseniz orasını bilemem. Astrolog Meral Çolak bu sene için şampiyonun Trabzonspor olacağını söylemişti ve bir kaç sene içinde de Beşiktaşın Avrupada kupa kazanacağını söyledi bakalım tutacak mı :D gelecek sene için ise Fenerbahçe ile Galatasarayın çekişeceğini Fenerin şampiyon olacağını söyledi
Eğer seneye iyi bir stoper, 6 numara ve bir kaliteli golcü alırlarsa seneye şampiyon olmasalar bile ilk ikiyi zorlayabilirler... Kaldı ki abdullah avcı bu takımda kalırsa yine şampiyonluk gelebilir, ama bu üst üste olacak diye bir kural yok, 5 yıla bir tane daha şampiyonluk sıkıştırabilir. Fenerbahçe'nin başarılı olabilmesi bana göre ali koç'a bağlı...
Kadroları yaşlı hocam sağ bek yaşlı sol bek yetersiz nwakame yaşlı hamsik yaşlı visca yaşlı kilit oyuncular yaşlı cornelius diyoruz ama bu adam batşuayi kadar gol atabilmiş hani bizim çöp diye kızdığımız adam
Cornelius'u bende pek beğenmiyorum... Evet kadrosu yaşlı ve bana göre hamsik falan sezon sonu gitmeli... Visca ve nwakaeme 33 olacak seneye ve 3 kulvarı bu kadro kesinlikle kaldırmaz ama iyi bir stoper, 6 numara ve sorloth gibi bir adam alırsa ve de genç o zaman olabilir ama 3 kulvar imkansız!
Son haftalarda biraz kayıplar yaşandı ama buda gayet doğal, ve ben puan farkının zaten çift hanelerde olmayacağını uzun haftalar önce söylemiştim ve nitekim trabzonspor'da kredisini iyi kullandı...
Şampiyon olduktan sonra isterse 1 puan farkla olsun, önemli olan o hasreti bitirip şampiyon olmaktı ve bence bundan sonra trabzonspor yeniden şampiyon olmak için 38 sene beklemez...
Hocam şimdi Trabzon takımı bu sene hakemlerin kollamaları ile buraya geldiler. Ali şansalanın bizim maçta ne yaptığını biliyoruz. tebriği haketmiyorlar