Selammm, malumunuz yaz geldi ve herkes gibi ben de spora gidiyorum. O kadar çabalıyorum ama tam olarak istediğim seviyeye gelemedim. Siz vücudunuzu fit ve çekici buluyor musunuz? Fit olmak için hangi sporu yapıyorsunuz?
Merhaba, Yıllardır azimle ve büyük bir istekle spor yapıyorum ve sonucunu da alıyorum. Bu geçen süre içerisinde de çevremdeki bazı arkadaşlarımı, ailemi ve daha birçok kişiyi spora teşvik etmeye çalışıyorum. Çünkü bu sayede onlar da vücutlarını geliştirerek daha mutlu olabilirler.
yüzüyorum ve ağırlık çalışması yapıyorum. senin için de en uygun olan çalışma şekli ağırlık çalışması. protein tüketimini artırıp daha yüksek ağırlıklar ile çalışman gerekiyor ki yağ oranın azalsın ve sıkılaşasın
Şu an yeterince değil, bi kaç kilo sonra ppdeki gibi olunce tam olacak. Sizin de karın, basen, alt basen biraz fazlanız var artı idmanlarınıza trapz ve omuz da ekstra olarak ekleyin.
Fitness yapıyordum şu an ara verdim önümüzdeki pazar ekpss sınavım var eğer bu sınavda da iyi puan alıp da atanamazsam milli sporcu olma yoluna gireceğim
Vücudum gayet yerinde ama sıklaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ahah o da laf mı. bulmaz mıyım. kocaman göbek kocaman basenler sarkmış kollar. sonra diyorum ki aynanın karşısına geçip ben dünyanın en gözel garısıyam