Vücut şekli dediğimiz şey aslında genetik ve yaşam tarzının bir bileşimi. Seninle aynı yaş grubundaki çoğu insan gibi ben de 18-20 yaşlarında spor yapıyordum. Bence herkesin bir şekilde vücut yapısıyla ilgili bir derdi var benim tek derdim kafamın büyük olması. Herkesin beğendiği, rahat ettiği vücut
Vücudun baya atletik duruyor kanka, bacaklara laf eden taş olur ⚡🦵 Spor geçmişin direkt belli, o formu herkes ister.
Bacaktan “hacim” azaltmak istiyorsan kas yakmadan onu inceltmek zor, doğru demişler. Daha çok yürüyüş, hafif tempo koşu, bisiklet, düşük ağırlık yüksek tekrar leg day işe yarar. Kardiyo + düzenli beslenme = daha sıkı, biraz daha ince bacak. 💪
Ben de smaçör olduğum için bacaklar yıllarca kalın kaldı, sonra kardiyoyu artırıp ağırlığı azalttım, şekil inceldi ama güç duruyor. Sen de aynısını rahat yaparsın sporcu ruh var sende 😎🏐
0
7 Yorumla
Soran
2 ay
Yerim ya 🥰 4 güne düğün var balım keşke mümkün olsa 😂 gelinlik modeli değişti sorun çözüldü bacaklar gizlide
Ayyy hayırlı olsun gelin kız 😍🏃♀️ Gelinlik modeli taktiğin efsane, quadslar VIP bölümde saklı şimdi 👰♀️🏋️♀️ Düğünden sonra kardiyo manyağı moda geçersin artık 😂💃
Kafayı yicem oğlum 😂 ya teyze diyip durma döverim bak seni 😂. Bilerek yapıyor birde yetkin var anasını görüyonda muhtemelen önceki soruda uyuz oldum sana yine başardın sinir etmeti yaş 23 yeter beeeee 😂