+1 yılövünmek falan değil yani ama ben böyle birisiyim... helalim değilse dokunmam elinden bile tutmam... gezerim dolaşırım sinemaya gideriz vs. ama bunları yaparken tensel temas gerekmiyor diye düşünüyorum ve bu şekilde bi kız ile evlenmek isterim daha yaşım erken ve ztn kesinlikle kapalı bir kızla çıkmayı tercih edrim...
05 Yorumla- +1 yıl
sağol kardeşim ama işte şimdi çok zor bu zmanda yani inşallah sende gönlüne göre bulursun...
- +1 yıl
ya haberde gördüm tarkanın konserlerini tarkanla il il geziyorlarmış birde sabah 8 de gidiyorlar konser yerine bunu da tv de gurur duyulacak birşeymiş gibi söylüyor bunlar yarın anne olacaklar birde yani
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan biraz kendini düşünmeli bu noktada... Böylesine olumlu olan bir ilişki çabuk monotonlaşır..
Herhangi bir zorluk olmazsa anlamlı olan bir şeyler kalmaz diye düşünüyorum .. Birde kız ile elele tutuşmanın; toplum içinde kız için yanlış anlaşılacak bir durum olduğunu düşünen erkeğe geri kafalı derim ..02 Yorumla- +1 yıl
Eğer dediğin gibiyse o erkek elalemin görüşlerini onaylamıştır, o erkeğin elalemden bir farkı yoktur ... Kızı düşünen adam tutar kızın elinden , helalim der elalemin agzını kapatır...
aynı durumu ben yaşadım desem öyle şeyler istemediğim için ayrıldık o yazdığın gibi biri varmıki keşke olsa tabiki daha çok severim bana gerçekten değer veriyorki dikkatli davranıyor derdim ahh keşke varmıki:)
04 Yorumla- +1 yıl
Ha, simdi anladim durumu, sen istemedin cok yakin olmak, ama o istedi, sana da ters düsdü ayrildiniz, dogrumu anladim ? ...
neden olmasin ki, kesin vardir bence kardesim,
ben övmüyorum kendimi allah da biliyor zaten, onun bildigini kuldan saklicak diiglim ya, sigaram yok,alkolüm yok, icki, disko desen yok, cuma namazlarimi kacirmam, cuma arefesinde yasin okurum, benim gbi vardir kesin öyleleri, nasip kismet isi ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbasımın tacı ederım.helal derım aynı dusunuyorum cunku.bu zaman kadar elım erkek elıne degmedı esıme saklıyorum kendımı her sekılde Allah tan ıstegımde kendım gıbı bırıne denk gelmem
110 Yorumla- +1 yıl
gerçekten böyle birisiysen valla gönülden tebrik ediyorum tüm kızlar sana bakıp seni örnek alsın
Cevap sahibi+1 yılyalana gerek yok bırde dıger dunyayı dusunmek lazım.her adımınla yaptıgın davranısla sorgulanacaksın.Allah herkesın gonlune gore ve hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın
- +1 yıl
sağol Allah'da seninde gönlüne göre versin senin gibi bir bayan inşallah kapalıdır yani değilsen bile kapanmanı isterim açıkcası :)
- +1 yıl
inşallah ben sizin gibi birisi bulurum gerçekten :) bende aynı ardaşın anlattığı gibi biriyim :) sizde ben gibi birisini bulursunuz inşallah :) Hayırlısı :)
Cevap sahibi+1 yılsukurler olsun kapalıyım.Allah herkesın yaptıgı ıbadetlerı dıleklerı kabul ertsın.
Cevap sahibi+1 yılne alak sımdı?sadece acıklara dıye yazı varda ben mı gormuyorum?net sonucta ve bılgı ıcerıklı ınsanlara yardımda bulunma ıcın kurulmus bır sıte.kapalı acık dıye ayrım yapmanda buyuk bı terbıyesızlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben aşkı nimet gibi başımın üstünde taşıdım ondandır boyun eğmeyişim.. demiş Kahraman Tazeoğlu.
Allah boyun eğdirmeyen öpüp başımızın üstünde gururla taşıyabileceğimiz insanlarla karşılaştırsın hepimizi..11 Yorumlahelalin var der basımda tasırım tabikide var mı bu devirde böyleleri
23 Yorumla
+1 yılen azından bı elimi tutaydi iyiydi :D saka bı yana öylesine can feda. İns kendim gibi biri çıkar karşıma :)
13 Yorumla- +1 yıl
Öyleyim evelallah :D inşallah..:)
+1 yılhelaal olsun deriim... delikanlı erkek iştee budur ...
111 Yorumla- +1 yıl
öyleleri var mı ki ?
- +1 yıl
Allah
herkesi öyle insanlarla karşılaştrsn ... bz de gerektiği gbi davranmasını biliriz yni :) - +1 yıl
:D o değer bilmeyenin problemi
- +1 yıl
o yapıda bi insan değilm :D
- +1 yıl
şükürler olsun dyorm :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen kardeş kızlar istese vermez.. İsterse el ele tutturmaz isterse.. İsterse öptürmez.. Sevdiği erkeğini yönetir şimdiki devirde erkek kızları yönetiyor bunlar boş şeyler bunları bırak kızlar bile küfür kullanıyor görmek çok.. Küfür eden kızlar madem küfür ediyorsunuz ayakta işeyinde görelim :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle hem ülkemiz namuslu olmuş olur. Ama burdaki denilenlere inanma burdakiler kafadan esp atıyor ben buraya yeni üye olmuştum ve kimin ne olduğunu anladım maden kızlar veriyor neden ozaman dışarı çıktığında daha farklı gözüküyor veren olabilir onlar ileri dönük bakandır burdakiler yok veriyorum bilmem ne nerde mekan buldun nerde yer varki veriyorsun veriyorsan abdes almadan günah birde günahtır diyolar asıl günah olan evlenmeden önce vermek ve aldığın abdes kabul sayılmıyor.
+1 yılÖpüp basıma koymam.. Tamam bu dediklerin bir yere kadar iyi olabilir. Hani ilk haftadan yapmak kötü olabilir ama 1 2 sene cıkıp da hala elimi tutmuyorsa ben pısırık,pasif bir erkek oldugunu düsünürüm. ve sogurum..
11 YorumlaKeske öyle biri olsa gerci olsada o piyango bana vurmaz. Bence kesinlikle geri kafalilik deyil
110 Yorumla- +1 yıl
Kapanma derken yani, bas örtü falan demek istemedi, mesela acik omuz giyyorsun, ona sinir koymak gibi anlaminda, yada ne bileyim cok acik dekolte giyiniyorsan, onlardan vaz gecmek gibi...
ama zaten her sevgili olmanin sonu evlilige gitmeli digil mi sence ? ... o bakimdan sevgilin de olsa biraz da olsa dinliceksin bence :) - +1 yıl
Cok acik giyinmem zaten en fazla bana daha uzun kollu yada bol pantolon yada catalin görünmesin diyebilir ki zaten bende dikkat ederim görünmemesine ama dediklerini dikkate almaya calisirim eyerki bunda o cok rahatsizlik duyuyorsa. Bir iliskiye baslaniliyorsa bunun ciddi anlamda olmasini isterim tabikide öbür türlüsünü kabul edemem etmemde tabiki anlasmazlik olursa zorla evlilik olamaz sonunda oda ayri bir konu.
muhteşem bir şey olurdu o.var mı ki öylesi,gece gece hayal alemine sokma bizi :)
03 YorumlaKadınların büyük bi yüzdesi bu dediğin profili sevmezler. Tesettürlü olanlarda buna dahil. Yırtık olup sevişgen olacaksın. Yoksa işin zor hacı :)
01 Yorumlavarsa öyle kız hemen müzeye koyalım çünkü nesli tükenmekte diye biliyorum.
01 Yorumla
+1 yılöpüp başımın üstüne koyar.nikahıma alırım.gurur duyarım.
15 Yorumla- +1 yıl
yadırgamam.düzgün insan derim.kaldımı böyleleri derim.
iyi düşünürüm hakkında. - +1 yıl
heh şunu bileydin.tenceresine göre kapak olmalı.
+1 yılHacı bu yorumlara bakma sen, gerçekte hiç kimse birlikte olmaz böyle bir erkekle, şekil A'da görüldüğü gibi
07 Yorumla- +1 yıl
böyle kızlar da var böyle erkeklerde ama hiç biri birbirini istemez
- +1 yıl
dinine bağlı kız dinine bağlı erkeği de istemez, ne kadar olsa da özgürlüğünün kısıtlanmasından çekinceleri vardır,
- +1 yıl
bende senin düşündüğün gibi birinden bahsediyorum dostum
- +1 yıl
aynen kimse böyle erkek istemez kız böyle kız görse ya top bu der yada pısırık geri kafalı der...
Bırakılır mı öyle hatun devam tabiki!
11 Yorumla
+1 yılgurur duyarım asık olurum sevgim artar
eğer gercektenböyleyse
ve diğer kızlara bakısını yakalamıyorsam
emin olurum ki beni seviyor ve dinine baglı04 Yorumla- +1 yıl
az cok biliyrm islamıyeti
hem müslümanım diyor hem de haram işliyorsa o zaman bi sıkıntı vardır - +1 yıl
kesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''abartma canım'' derim ben ona. böyle bir ilişki hiç de sağlıklı değil.
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum.
+1 yılBöyle erkek kaldı mı bu devirde ? Olsa gururla yanımda taşırım
07 Yorumla- +1 yıl
Kızların olayı abartıldıgını düşünüyorum. Onu dicek kızı yanlış ortamlarda arıyosun.
- +1 yıl
Sana denk gelmemiş şansına küs
- +1 yıl
İnsallah :)
bulursan bir adet bana yolla birde beşiktaşlı olursa basarım nikahı
01 Yorumla
+1 yılböyle bir erkeğin olduğuna kesinlikle inanmıyorum varsa ala
01 Yorumla
+1 yılöyle kıza can kurban, insan kavun değilki dibini kokluyasın.
00 Yorumlageri kafalı demem. ama böyle biri ile de olmam.
011 Yorumla- +1 yıl
türk66 dediğim gibi yani böyle erkekleri büyük çoğunlukla kızlar sevmez :) biz gibileri yani :)
- +1 yıl
sevdikten sonra dediklerini yaşamamak çok sorun değil ama ben sevdiğimi dokunarak belli etmek isterim.
ama onu da geçtim, dinci kişilerle uyuşmayan biriyim. hatta arkadaş bile zor olurum. dindarlar ise başkadır, onları severim ama yine de herhangi bir dine ait olup olmayanları yargılanlarla olmam zor. - +1 yıl
türk66 kardeşim dinci kişiler birde toplumda geri kafalı yobaz kişiler olarak görülüyor işte millet anlaşamıyor çünkü yaptıkarı şeyleri yanında onların yanlış yaptılarını söyleyenleri sevmiyorlar...
- +1 yıl
Arada, güven ve kalpten sevmek var ise, illaki dokunarak sevgiyi belli etmek gerek digil, düsün sevdigin kisi felc gecirdi ne yaparsin ozaman ?... dokunma hissini kaybetse.. birakip gitcekmisin ? hersey dokunarak sevmek degildir ! ...
Anliyorum seni, yetisme farkindan kaynaklaniyor kesin, yanlis anlama seni yadirgamiyorum, saygi duyyorum düsündüklerine ... ama ne denli baskadir anlamadim, bir erkek, cuma namazina gidiyorsa, alkol, sigara, orucunu tutuyorsa, cuma arefesinde kuran okuyorsa, - +1 yıl
Hmm oke...
Tabi zarari yok, ne denli zarari olabilir ki zaten ? öyle olduguna aslinda sükr etmelisin ... simdi dindar demekle, seriat demiyoruz, namazini kilar, orucunu tutar, ama yinede yüzmesine, aksam uygun yerlerde hanimi ile gezebilir diyorum, ... orda haklisin, kimse yaptigi ibadetleri, kime olursa olsun, her zaman agzinda konusup reklam yapmamali, dinle reklam olmaz zaten ! ... - +1 yıl
o kişinin dinsel şeyler dışında bir şeyler yapması umrumda değil aslında. isterse yapmayabilir. sonuçta benim de pek sosyal hayatım yok. onun da olmaması sorun değil. dinen yanlış olan insanlarla ilişkileri beni daha çok alakadar ediyor. eğer onları sevip, değer verebiliyorsa güzel.
her şeyin çoğu sıkar insanı, orta olmalı
02 YorumlaDinine bağlı olunca discoya gidilmiyor mu yani?
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat