Spor Taze Fenerbahçeli olarak ilk derbim. Sizce kazanır mıyız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 26 yıllık Beşiktaşlılığımı bir güzel gülüşlü için bırakıp Fenerbahçeli oldum 🙄🙊 Acaba takıma uğur getirir miyim ki 😅 Güncellemeler+1 yıl Evveeet sanırım uğur getirdim 🙊🙈 Tebrikler FENERBAHÇEM💙💛💙 Taze Fenerbahçeli olarak ilk derbim. Sizce kazanır mıyız? Cevapla Getir Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Getirmişsin bile 1 tane atmışsınız çok gol yemesek bari 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Seni kim fenevli yaptı kız 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Senin tasvip etmediğin şahıs abi 😅 Yorumla okuyankim +1 yıl Ya sen niye gizem katmıyorsun yorumlara 🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Niye katayım ben şeffaf biriyim hahashshBu arada NewYork'daki Kaan beyle görüşmeyi kestim 🙄 Senin dediğin gibiymiş... Yorumla okuyankim +1 yıl Dur sana duman göndereyim Yorumla Soran +1 yıl Telegram a bakmıyorum 😅 dur Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Spor konusunda 485 cevap paylaştı. Kazandık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eveeet💙💛 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok pis kıskandım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf tumblrdan beybi Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl İçim rahatladı spdmsşd sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Getirmişsin bile 1 tane atmışsınız çok gol yemesek bari
Seni kim fenevli yaptı kız
Senin tasvip etmediğin şahıs abi 😅
Ya sen niye gizem katmıyorsun yorumlara 🤦♂️
Niye katayım ben şeffaf biriyim hahashsh
Bu arada NewYork'daki Kaan beyle görüşmeyi kestim 🙄
Senin dediğin gibiymiş...
Dur sana duman göndereyim
Telegram a bakmıyorum 😅 dur