Spor Spor salonunda giyilebilecek en iyi spor ayakkabı hangisi? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yeni bir ayakkabı almayı planlıyorum. Genelde ağırlık çalışmaları yapıyorum. Ne önerirsiniz? Spor salonunda giyilebilecek en iyi spor ayakkabı hangisi? Cevapla Ayakkabı Soruları En İyi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Asics ben tercihim bu olurdu. Gerçekten çok iyi ayakkabı yapıyorlar. 0 4 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Fiyatlar nasıl? Yorumla Onuradr +1 yıl Diğerlerine göre biraz daha iyi. Yorumla Minnoşcukk3 +1 yıl Cidden kaliteli ayakkabı Yorumla Onuradr +1 yıl Evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nike iyi olur 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Hangi modeli mesela? Yorumla
Nuro72 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Nike downshifter 9 erkek koşu ayakkabı sı 0 2 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Kanka çok pahalı mı? Yorumla Nuro72 +1 yıl 800 tl civarları 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asics ben tercihim bu olurdu. Gerçekten çok iyi ayakkabı yapıyorlar.
Fiyatlar nasıl?
Diğerlerine göre biraz daha iyi.
Cidden kaliteli ayakkabı
Evet
Nike iyi olur
Hangi modeli mesela?
Nike downshifter 9 erkek koşu ayakkabı sı
Kanka çok pahalı mı?
800 tl civarları 😂