İsterseniz düşebilirsiniz ama yavaş yavaş düşmeniz sizin için çok daha iyi. Bir anda hızlı kilo kaybı kas kaybı gibi ciddi sorunlara davetiye açar. Bu yüzden yavaş yavaş kilo vermelisiniz. Bu arada kendiniz için kilo vermek istediğinize de emin misiniz? Bu da önemli.
Hani size göre belki bir şey anlam ifade etmeyebilir ama bende büyük değişiklik oldu yani öyle hissetmiştim tartıda azaldigimi gormek büyük mutluluktu. Sadece ramazan ayında oruç tutarak 65 kilodan 59 a düşmüştüm. Bol su içip az yedim bir de günde 3 kere falan spor yapiyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olabilir niye olamasın ki? Kaç kilodan düşmeyi planlıyorsunuz?
104
İsterseniz düşebilirsiniz ama yavaş yavaş düşmeniz sizin için çok daha iyi. Bir anda hızlı kilo kaybı kas kaybı gibi ciddi sorunlara davetiye açar. Bu yüzden yavaş yavaş kilo vermelisiniz. Bu arada kendiniz için kilo vermek istediğinize de emin misiniz? Bu da önemli.
Evet kendim için başka ne için olabilir ki
Bazı insanlar başkası onu aşağıldadığı vs için kilo veriyor da
çok kilo verince deride sarkma oluyo illa ki çatla falan oluyo ayrıca öyle görünmek için de estetik yaptırmak gerekir doğal değil
Zayıfladıktan sonra yüz de değişiyor tabi. Ama neden bu plastik kaplı kadın?
Beğeniyorum
İmkansız değil. Ben verdiysem herkes veriri o derece😂
Kaç kiloydun eskiden şu an kaçsın
Hani size göre belki bir şey anlam ifade etmeyebilir ama bende büyük değişiklik oldu yani öyle hissetmiştim tartıda azaldigimi gormek büyük mutluluktu. Sadece ramazan ayında oruç tutarak 65 kilodan 59 a düşmüştüm. Bol su içip az yedim bir de günde 3 kere falan spor yapiyordum.
Bi kız konuşanlara çıkmıştı çok kiloluymuş eskiden şimdi fıstık gibiydi hiç bir şey imkansız değildirr
İmkansız diye bişi yoktur zor vardır zoru da başarabilir sin bence
bunun her tarafı yapma
Sonuçta güzel hiç bir kadını kıskanmam ya da onun gibi olsam demem çok zayıf güzel olsa bile ama bu kadın gibi olmak isterim sadece
İmkansız
İlla ki sarkma olur çatlak olur
Onlar için ameliyat olurum
birkaç ayda mümkün değil. 2 senede belki
İmkansız diye bir şey yok.
birde minyon ince kemikli olmalı
Boyum 168
Boyundan anlayamamki kısa boylu olup kalın kemikli olanda varda uzun boylu olup naif kızlarda var kilon kaç omuzların geniş mi
Ömür boyu uğraşsa imkansız
Neden
Obezin beli incelmez çünkü
Dogallik herseydir