Yıllardır beraber takıldıgım arkadaşım uzun süredir spor yapiyo bacak kası yaptı baya çok kalın değil ama kaslı olduğu belli dokununca baya semsert ve hafif karın kasları var ve erkeklerin kas kıza yakışmaz demesine rağmen hepsinin beğenmesine anlam veremiyorum hani sevmiyolardi. Karni açık giydiğinde herkes bakıyo ya da bacaklari için herkes çok iyi diyo baya kas yani benimkilerden kalın baya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü kaslı kız diyince akıllarına gelen görüntüyle bizim yaptığımız kas bambaşka. Ben de kaslıyım ama profil fotoma bakarsan arnold schwarzenegger gibi görünmüyorum değil mi? Üstelik güzel bir kalça istiyorsan biraz bacaklarında kollarında da kas olmalı. Estetikle yuvarlak popo yaptırmıyor herkes. Vücutta dengeli kas olmalı. Tabi belirli bölgelera daha çok kas çalışarak istenmeyen görüntüden kaçınabilirsin. Kollarımı bacaklarımı ve karnımı, kalçamı çalıştırdığım kadar çalıştırmıyorum. Yine de oralar da kaslanıyor doğal olarak, fazla olmasa da.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimisi varki az kas desen hemen olmaz diyo ben yakistiriyorum kadınlara kaslı olmayi
- +1 yıl
Öyleleri o bahsettiğin az kaslı kadınları görse kaslı olduğunu anlamaz ondan kas olmamayı öyle sanarlar. İnsan hem ince zayıf hem kaslı olabilir.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
En İyi Cevaplar
Yoo ben beğeniyorum. Eşim dilediği gibi kas yapabilir. Gayette seviyorum. Ne güzel, sağlıklı sporcu, kendisine bakıyor, gücü kuvveti yerinde işte. Hem çekici bulurum hemde sever ve desteklerim. Beraber spor yaparız ne güzel. Tam hayalim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel keşke herkes böyle olss
+1 yılKaslı deyince akıllarına gelen fazla abartılı bir görüntü geliyor önyargıyla yaklaşıyorlar arkadaşına kaslı olduğu halde güzel demeleri de o düşündükleri abartılı görüntüye benzemediği aksine güzel gözüktüğü içindir.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır o kadar tabiki değil ama bir kıza göre kalın kaslı bacaklari ve baklavalari var
- +1 yıl
E tamam takılmanın ne anlamı var şimdi sırf erkekler beğeniyor diye kalkıp yapmicaksın herhalde sevin arkadaşın için ne güzel kaslı güçlü bir insan yapmış kendini özen sende yap erkekler için değil ama sağlıklı güçlü olmak için
Soran+1 yılBen onu demiyorum ki kotibyaomis demiyorum ama erkekler kas itici neden diyo madem seviyorlar
- +1 yıl
Ben onların başta abartılı bir şey beklediği için öyle dediklerini düşünüyorum zaten ilk görüşümde de dedim. Belki de kendisinden güçlü kızları beğenmiyorlardır. Herkes aynı düşünmez bütün erkekler de aynı düşünmüyor beğenenlere rastlamışsın başta yalan söylemişler demek. Beğenmeyen de var yani.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılBen kasın abartılısını sevmem. Erkeğe de kadına da hafif kas çok yakışıyor bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar mı?
Ona bakarsan namuslu kiz istiyorum diyorlar ama konu rus kizi veya yabanci bir kiz olunca kimle yatip kalktigi belli olmadigi halde kabul ediyorlar. Ne istedikleri belli degil. ya da cok sade ve naturell, makyasiz kiz olsun istyorlar ama takip ettikleri badana boyasina düsen tip kizlar.
29 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun hiç bu şekilde düşünmemiştim:)
- +1 yıl
Konuş be kral kurtarsan kurtarsan sen kurtarırsın
- +1 yıl
- +1 yıl
Erkek olsam bile doğru söze ne denir
- +1 yıl
@SanemiShinazugawa Nasil yani
- +1 yıl
Herkes ağızda onu sevmem bunu sevmem diyor ama meseleye gelince herkes tersini yapıyor
- +1 yıl
Soran+1 yılKesinlikle ki gayette güzel yakisiyo kas
+1 yılKadın kas beğenmiyorum diyor ama beğeniyor
Erkek kas beğenmiyorum diyor ama beğeniyor
İkisine de şaşırmamak lazım çünkü estetik bir görüntü katıyor vücuda.12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama neden dilde farklı
- +1 yıl
Bilemiyorum..
Kas farklı bir şey sıkı olması farklı bir şey. Senin aradaşın kas yapmamış sıkılaştırmış. Ve ben gayet de sportif kızları beğenen birisiyim. Lömbür lömbür yağ sallanmasından 10 kat iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBaya jas bacaklari benimkilerden baya kalın ve karın kaslar var
onlar bence göbeği açık giyindiğinden ya da bacak dekoltesinden bakıyorlardır yoksa kas sevmeyiz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıma soruyorum hepsi beğeniyi bir kişi kötü demedi
+1 yılsevmiyorum seven için lafım yok ama ben mümkün olduğunca feminen tercih ediyorum ve yumuşak ama sıkı.
10 YorumlaNe var bunda , bende hanımefendi giyinen kız severim , ama açık giyinen kız görünce bakarim, bunun gibi düşün
10 Yorumla
+1 yılYoo benim dibim düşmez, kaslı kadınları sevmiyorum.
10 YorumlaBel ince olsun göbek olmasın popo bağımsızlığını ilan etsin yeter
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir yalan konuşmadım 😀 yani o kadar yalan konuştum böylesini konuşmadım
10 Yorumla
+1 yılBende uzun süredir spor yapıyorum çok las sevmiyoruz diyen kızların neler yaptığına inanamazsın😃
10 YorumlaBenim sevdiğim tip biraz balık etli zayıf veya kaslı olanlar hoşuma gitmiyor açıkçası
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapılması kadar nefret ettig bir şey yok ben nefret ederim aşırı kaslı kadinlardan kadın dediğin biraz alımlı estetik olmalı tam sporunu grne yapsın ama dozunda be💁🏼♀️
10 YorumlaBizim dustugumuz me*e bide yuzdur genelde bir tane daha var da neyse
10 Yorumla- Spor konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum.
Seviyorum diyenler spor salonu calisanlari ve isbirlikcileri olmali.10 Yorumla Benim düşmüyor iki türlüsüne de bu devirin kadını başlı başına itici
10 YorumlaKas seviyorum kadınlarda tabi fit bir vücut demek istiyorum, ilaç kullanan kadınlar değil
10 YorumlaEvet sevmiyorum, ben daha dişil hatlar daha yumuşak bir ten istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılkadın kaslı olursa sevmem ben ya , kadına kas yakışmıyor
10 Yorumla:) bunu yapan kadın ve bakan erkek :) :) yakışmaz kas. erkege yakışır deneyimle sabit.. o fiziği oldukça düzgündür ondan bakıp ilgi çekiyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılBacak ve karın kası baya var yani
Soran+1 yılBen kas seviyorum birde kızda olunca hoşuma gitti :)
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAşk değilde çok güçlü etkiliyo tabi kaslarida
Soran+1 yılNo
Sporcu kadına da bir zahmet düşsünler yani 😄 bende spor yapan biriyim ama karın Kasım yok var da gözükmüyor 😄🤷♂️
07 Yorumla
Soran+1 yılNormalde iyy derler kaslı diyince kızda baya bacak karın kası var hepsi çok begeniyo
Soran+1 yılMilli sporcu derken? Branşın nedir
Soran+1 yılHmm hayırlı olsun :)
+1 yılSevmiyorum derken özellikle aramıyorum, I'm not huge fan of, I m not really fancy of anlamında kullanıyorlardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılKaslı iyy itici diyolar hep kimse sorsam ama görünce bambaşka
- +1 yıl
Onların sen söylediğinde zihninde canlanan görsellik ile gördükleri görsellik farklı olduğu için.
Soran+1 yılHmm olabilir
+1 yılDefine değildir. Yağ oranını yüksek tutarak kas kütleni arttırırsan hem yağlı kadınsı durursun hem de şekilli durursun
03 Yorumla
Soran+1 yılYağ oranı yüksek degil karın kasları var
- +1 yıl
Boyu kaç
Soran+1 yıl171
- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar olunca iyi ama bazı kadınlar var o kadar kas yapıyorlar ki erkek gibi oluyor kötü duruyor hafif kas tabii ki iyi de herkesin hoşuna gider
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek gibi değil ama bir kıza göre bacaklari kalın ve kaslı olduğu belli
+1 yılKas değil zaten sen olayı anlamamışsın, bacak ve kalça çalışınca bacak kalınlaşıyor ya, o kalın bacak erkeklere tahrik edici geliyor işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılKalın kaslı sevmeyiz diyolar sorduklarında ama kızın baya kalın kaslı her sorduğum çok güzel diyo
- +1 yıl
Kaslı kadın zaten sevilmez ama bacak ve kalçanın kasına kas demiyorlar zaten kadında.
Soran+1 yılÖyle değil baldırları ayak bileği falan kaslı karinnkaslari var
- +1 yıl
onlar bir şey değil kolda sırtta göğüste kas olmasın da
Spor konusunda 425 cevap paylaştı. Kas sevmez derken kol kası omuz kasından bahsediliyor 😀
110 Yorumla
Soran+1 yılBacak ve karın kaslarda baya var kızın
Soran+1 yılA. a görünce fit demezsin bacaklar kaslı dersin o kadar var
Soran+1 yılOmuz kol normal fit yani
Soran+1 yılKotu demedi kimse bayada kas var
Soran+1 yılBencede :))
Kas olsada sıska gibi duruyor güzel olmuyor bayan dediğin alımlı çekici olmalı benim fikrim böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben sıska değilim benim bacaklarımdan daha kalın bacaklari var yapılı baya
Kim sevmiyorum diyo, ben severim. Kası maskülenlikle karıştırıyo çoğusu
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır maskülen değil
Soran+1 yılÇok abartı değil ama bir kızdan kalın kaslı bacaklari ve baklavalari var
Soran+1 yılAma sorunca kaslı yapılı iyy diyolar
+1 yılDoğru dyorsun... Bende kaslı kız sevmiyorum ama görünce ilgimi çekiyor. :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAma işte kime sorsam herkes güzel diyo yani bunu anlamıyorum hani kas sevilmiyodu :)
- +1 yıl
Kadınsı hatları olan birisini tercih ederim.. Ama etide sert olması hoşuma gider.
Ortaya karışık diyelim :D
Soran+1 yılOnun baya sert ya dokundugum en sert bacak ve karın yani :)
- +1 yıl
Yanı nasıl desem bilemedim oruçlu ağzımla ama :D
En güzeli en tatlısı o bence :q
Soran+1 yılAma sorsan kaslı güzel değil diyo erkekler
- +1 yıl
Bence güzel ama hepsi değil..
Onun vucudu normalde de güzeldir bence karın kası disinda kas kadina yakismiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılKim girse bacak kasları içinde çok güzel diyo bende bunu anlayamiyorum
Soran+1 yılAma kas yani ve kalın baya
Soran+1 yılBaldırlardaysa kas var ayağından karin kaslarda dahil oraya kadar hep kas
Soran+1 yılHayır öyle demeni beklemiyorum:)
+1 yılDaha fazla Estetik gösteriyor spor tabi fazlası itici geliyor o ayrı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Çok değil zaten bacak ve karın dışında kası yok
- +1 yıl
Heh o yüzden işte fazla kaslı olsun emin ol çoğu erkek bakmaz çünkü fıtrata ters, her şey dozunda güzel
Soran+1 yılAma bacakalri benimkilerden kalın erkekler sevmen der hep veya karın kasları sıkmasada belirgin baya
- +1 yıl
Hmm beni takip edebilir misin detaylı konuşmak isterim bu konuyu
Inanki zerre sevmiyorum kas olayını rahat yaşayın ☺
10 Yorumla
+1 yılBen balık etli severim mesela hiçte dibim düşmez dönüp bakmışlığım yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim düz ben kaslıyim. Baya düşüyor kaslarıma
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSporcuyuz ikimizde
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yılCiddimi:)
Soran+1 yıl@kumsalnhr erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları çok farklı oluyo
+1 yılBazı kadınlarda abartı kaslar var erkek gibi oluyor aslında o tür olanları sevmiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok asarı fazla degil
- +1 yıl
O zaman hoşumuza gider
+1 yılNekadar kastan bahsediyoruz? Oda önemli şimdi..
10 Yorumla
+1 yılsaçma bence. bana kadınsı gelmliyor.
10 Yorumla
+1 yılkaslı kadın aşırı itici.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin dibi düştüğü yok
12 Yorumla
Soran+1 yılKime sorsam hepsi çok iyi güzel diyo
- +1 yıl
Ben beğenmiyorum ama şekilli vücut başka
+1 yılKızlarda güzel durmaz benceya
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bence duruyo ama ben erkekleri anlayamıyorum beğenmiyoruz diyolar ama görünce güzel diyolar
Ben hiç sevmiyorum demedim hatta bayılıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam seni ayirdim :)
Soran+1 yılIyiymis:)
+1 yılKas önemli değil güçlümüsün sen.
03 Yorumla
Soran+1 yılNo güç az
- +1 yıl
Güçlü kadınlar çok seksi
- +1 yıl
Güçlü kadun severim.😄
+1 yılbirçok defa gördüm ve hala sevmiyorum..
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin her lafı yalan ve ters zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılBencede kesinlikle öyle kız baya kaslı yani iri bacaklari var herkesde çok güzel diyo
- +1 yıl
Sizsizniz lan yalancı😂
- +1 yıl
Kadınlar yalancı değil sadece ne istediklerini bilmiyorlar. Erkekler ise bilerek yalan söylüyor
- +1 yıl
Hayatımda en nefret ettiğim şey yalan, bak çapkın dersin, aldatıan cins dersin, manyak dersin, deli dersin kızmam ama yalandan nefret ederim
- +1 yıl
En çok söylediğin şey de yalandır. Hep böyle bu erkekler dedikleri ters
- +1 yıl
Kimlerle takıldın bilmiyorum ama birine yalan söylüyosan korkuların olduğu içindir benim öyle bir korkum yok, kimse benden önemli değil😉
- +1 yıl
Korkularım yok diye belirttiğine göre cesaretle alakalı sıkıntıların var
+1 yılDüzgün fiziği herkes sever
08 Yorumla
Soran+1 yılAma kaslı
- +1 yıl
Ne kadar olduğuna bağlı
Soran+1 yılBen 165 55 kiloyum benimkiler göre baya kalın
- +1 yıl
Sende zayıfsın muhtemelen düzgündür
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sorun etme spor yap ama spor iyidir
Soran+1 yılBen kaslı olmak istemiyorum
- +1 yıl
Kaslı olma sıkı ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersini söylemek istiyorlar
10 Yorumla
+1 yılyoo severiz beni taşıyabilen kızlara bayılırım
03 Yorumla
Soran+1 yılO baya taşır:))
- +1 yıl
gelsin evlenelim :D
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartı kas kötüdür sporcu degilse.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece karın ve bacak kası var başka yok sporcu degik
Cevap sahibi+1 yılnormal o zaman
Düşmem
10 Yorumlaitici ya
10 Yorumla
+1 yılYooo ben seviyorum
10 Yorumla
+1 yılDip düşme? Yeni bi akım
10 Yorumla
+1 yılSevmem
10 YorumlaKas yapısı fiziği güzel yapar. bakıyorlar tabiki
23 Yorumla
Soran+1 yılAma erkekler sevmiyorum diyo sözde ama kime göstersem iyi diyo kızın bacaklari kaslı baya karnı var
- +1 yıl
İnanmam. benim belim ince ve kaslı evli olduğum halde arkadaş olmak istiyorlar tabiki böyle şeyler yapmam. yüzüğe filan bakan yok. erkek gibi vücudu olan kız arkadaşım var aşırı kaslı ve çok güçlü kocasıda öyle
Soran+1 yılOnunda öyle bacaklari karnı çoğu erkekten kaslidir ama herkes begeniyo yani çok şaşırdım
+1 yılKaslı kadının dişil enerjisi düşer ki.
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Ama aşırı kas değilse sadece karın kadını belli eden kas varsa aşırıya kaçmadan dur.
Soran+1 yılÜst kısmında kas yok ama bacak ve karın kasları baya var
- +1 yıl
Oralara yapma işte testestrron salgılarsın bu sefer. Dişiliğini yüksek tutmak istiyorsan bel dansı öneririm aşırı yükseltiyor
+1 yılHoş durmuyor bence de garip
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kimse sorsam beğeniyo ama normalde sorsan kas itici derler
Kim kas seviyorum demis pardon duyamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılGorenler
Soran+1 yılŞaşkın:)))
Görünüş fit çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılBacaklari fitten daha kaslı karnida
+1 yılKarın ve bacak kası iyi gerisi ilgimi çekmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılOda oyl3 karın bacak var ama bacaklari kalın yani kaslı
- +1 yıl
İyi işte sende spor yap👍
Soran+1 yılBen kas sevmiyorum
- +1 yıl
Hmm anladım
+1 yılValla ben seviyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaslı sevenlerde var orası ayri
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)