Aslan parçaları lütfen 180den kısaysa boyunuz vücut geliştirme yapmayın etmeyin görüntü kirliliği yakışıklı adamsın gidip vücut yapmışsın ne hale getirmişsin kendini yapma etme gurbanın olam. Boyunda 170 felan heralde yapma gözünü sevem bide ego tatmin etmişsin ha yakışıklısın ona laf yokta vücut cık
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Küçük Hulk seni :DD sana bir manita buldum Yeğeennn :DD kız seni istiyo bana diyo ayarlasana şunu bir
vasi.net/.../1213382398_5.jpg03 Yorumla- +1 yıl
403 Forbidden yazıyo kanka :D
- +1 yıl
yok kanka 403 le idare ediyoruz :D
+1 yılbir vucut guzel diye evlenmem tabi ama iyi vucut yapmissin tebrik ederim ama keske bir vucutla bitse be kucugum :) baska seylerde onemli tek vucut guzel olmasi yetmiyor baska yerlerinde guzel olmasi gerekiyor ;)
012 Yorumla- +1 yıl
Ben hani sırf vücut yüzden evlenmeyenlere demiştim :D ama bir kadına sevişirken sarılmayı çok isterim ben baya romantiğim nedense inş karıma doya doya sarılırım evlenmeyi çok istiyorum.
- +1 yıl
hahahaa bu yasta ne evlenmesi be
- +1 yıl
Ne bileyim sevişmeyi çok istiyorum.
- +1 yıl
evlenmedende sevisebilirsin merak etme :D
- +1 yıl
ama o zaman zina olur çok dindar biri olmasam da bir kızın hayalleriyle oynayamam.
- +1 yıl
ozaman fotoğraflardakisen değilsin çünkü vucudunuda teşhir ediyorsun günahı okadar düşünen bunuda eklemez ilk burdan başla ozaman
- +1 yıl
fotoğraftaki benim ismim Nurettin soyadım Kırak face adresim: nurettingözde_1995@hotmail. com veya Nurettin Gözde Kırak.
- +1 yıl
bilemem canım
- +1 yıl
neyi bilemezsin? bak ben fazla kaslı kişilerle evlenmeyenlere kaslarımı gösterdim bu kadar kaslı biriyle evlenilir mi diye çoğu kız beğenmiyor çünkü hem zaten amacım sapıklık olsaydı şöyle sorardım kaslı biriyle seks yapmak istermiydiniz? gibi
- +1 yıl
onun icin bilemem demedim neyse
- +1 yıl
dostum faceni verdin ya sevişmek felan dedin ona bilemem dior bağyan D:D
- +1 yıl
Hani o yok ben kaslı adamlarile evlenmem diyen beyinsizlere bakma emin ol çarşıda kaslı birini gördüklerinde önce onlar dillrrini ısırır yani ben denedim ve tüm dikkat üzerimdeydi hatta bilerek bana çarpanlar bile oldu😎
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalar neler doguruyor yaraaaaaab!
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim:D
- +1 yıl
En çirkin en şişko en gebeş kızlar bile kaslı erkekleri tercih eder (gerçi anca rüyalarında görürler)😂😂😂
- +1 yıl
@Gülmaz2023 millete şişko demeden önce bir kendine bakan 30 cm kolun var 50 kilo adamsin neyin kasindan bahsediyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBro iyi güzel konu da sen soru sormamışsın ki, sen kendini bildiğin görücüye çıkarmışsın. Spor yapan insanları severim ama mütevazi olmalı sporcu, sen teşhirci bir izlenim bırakıyorsun ki %95 öylesin. Sana göre olumsuz yanıt veren kızlara cevap vermemişsin, olumlu cevap verenlere y*vşamışsın. KASLARI GELİŞTİRMİŞSİN AMA KAFA 0 .
52 Yorumla- +1 yıl
boşver şunu kardeş kas ile güçlü olduğunu sanıyor :)
sanki bizde yok onda var :) - +1 yıl
adam haklı
+1 yılBak Kaslı Olunca Evet Ayrı Bir Sempatikliği Oluyor :)
O Cepte Ama Daha Sonra Kişilik Geliyor.
Odun Olup Şaka Yapmayıp , Sevdiğini Belli Etmezsen Pufffff Olur Gider Kız.
Yani Demek İstediğim Şu;
Maşallah Boy Pos Yerinde Yakışıklı Adamsın, Sempatiklik Ve Kadın Ruhundan Anlarsan Zaten ''Dört Dörtlük'' Olursun :)00 Yorumlaarkadaşım güzel kasmışsın aama sporla veya şınav 1 güne 20-30 kere çekeceksin eğer vazgeçersen o kasların erir ve yaşlı gibi çirkin gözükmeye başlar.
Bende kaslı var ama spor fazla yapmıyorum çirkin gözükmeye başlar dikkat et ve bilmeden spor yapma :D02 Yorumla- +1 yıl
haklısın kanka.
+1 yılbak abisi 2 yıldır bende spor yapıyorum ama şuanki şu yaptığın gösteriş başka bişey degil özgüvenini vicüdunda arıyosun yanlış yoldasın bu kafayla sevgili falan zor bulursun sen asla gösteriş özgüven peşinde olma dar şeylerde giyme ağır başlı olursan tamamdır
01 Yorumla- +1 yıl
ben 3 yıldır yapıyorum zaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Sanki kası var birinin diye karakteri de mi olmuş oluyor aksine böyle kaslarını sergileyenler bana aşırı negatif geliyor ya şu an bak bir sürü üstsüz resim koymuş bir de adonis kasını beğenirim şu an iğrendim gösteriş budalası
12 Yorumla- +1 yıl
yaşım 19 olur öyle :D
kardeş o nası bir genetik benm gögüsler ve kollar seninkinden brz daha iyi ama var ya karın kasım seninkinin yanından bile geçemez harika simetrik olarak helal olsun walla
03 Yorumla- +1 yıl
saol dostum göğüsümün öyle olmasının nedeni evde çalıştığım için bu ay vücut geliştirmeye yazılıyorum üç ayda o göğüslerimide düzeltecem :D
- +1 yıl
aslında ben martial arts'a da gidiyorum ve trickerım bak videolarım :D
https://www.youtube.com/watch?v=Am0P2MnZItg
https://www.youtube.com/watch?v=OUsv00vGTc8
https://www.youtube.com/watch?v=3Ppbp-3-PXU
https://www.youtube.com/watch?v=gLiQaiQdZLA
https://www.youtube.com/watch?v=UOrB8wrsiq0
+1 yıltanrım tabiki de evlenirdim !! neden mi? nedeni mi var ayol adam Zeus gibi ya ! herkülün gercek hali hani :)
11 Yorumla- +1 yıl
saol kardo asıl herkül bu :D
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf4412812.Jpeg
+1 yılYa ne alaka evlenirken kaslarına bakıyo milet aay bu kaslıymış olmaz mı diyolar ne saçma bir soru bu ya
06 Yorumla- +1 yıl
resimdeki senmisin?
- +1 yıl
Sana neeeee
- +1 yıl
ne bu atar? ya benim de ya da değilim.
- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
Ama bayağı artı katiyor inkar etme
neden kaslı ya da kassız diye ayırmalıyız anlayamadım? seviyorsak her ikisiyle de evlenebiliriz yani.
01 YorumlaTamam kaslı iyi güzel de sendeki aşırı geldi bana :D kolları kaslı olsun azcık göbeği olsun bence heheh :D
04 Yorumla- +1 yıl
göbeği olana sporcu pek denmez ama neyse zevkler ve renkler tartışılmaz.
- +1 yıl
hayır kolları hafif kaslı olsun dedin ya ondan dedim :D
+1 yılAdonise yüklenip kol kasi olmayan erkekler grubundasin..
Kollarını gelistir ya çöp gibi kalmış orada05 Yorumla- +1 yıl
daha kolu mu sıkmadım ki bu fotoğraflarda neyin kafasını yaşıyosun peki al buda kolumu sıkmış halim :D
https://i.hizliresim.com/B94X1Q.jpg
bana bilmişlik taslama. - +1 yıl
Streoid basip beyni korelen tiplerden bu da :) bilmislik taslama demis
- +1 yıl
@Pomocu3 steroid bassam bir kere trapezlerim aşırı büyük belim aşırı kalın olurdu bilmeden konuşma ya arkadaş bu sitede ne kadar çok g*t oğlanı varmış.
- +1 yıl
Bunun cükü da kalkmaz simdi streoid'den :)
- +1 yıl
soran: kol kasın ciddi anlamda yok, adonise bu kadar yüklenmene gerek yokmuş kollar dururken, arada kolda çalış gelişsin daha iyi olur
+1 yılVucut iyi de evlenmek için yeterli değil. Biz kalp ve beyinle de ilgileniyoruz!!
31 Yorumlaevet evlenirdim ama "kaslı bir erkekle evlenir miydiniz" diye soran biriyle asla
11 YorumlaHap igne protein tozu kullanmis gibisin ben dogal kastan yanayim
119 Yorumla- +1 yıl
1. Protein tozu kas yapmaz cahil takviyedir öğrende gel.
2. Steroid alsam belim aşırı kalın trapezlerim aşırı büyük olurdu.
3. Ben mezo vücut tipine sahibim yani çocukluğumda bile kaslarım hafif belirgindi. - +1 yıl
1. hakaret etme adam gibi yorum yaptim
2. Vucut kasindan once beyin kasinida çalıştır bayanlara saygili ol
3. abarti bicimde kaslarin oldugunu söylemek için takviye almis gibisin dedim.
4. Daha da gelisirsen hos olmayacak bence.
5. Her yoruma iyi veya kotu kapaliysan basliga beni begenenler yorum yapsin diye yazacaksin kimseye hakaret etmeye hakkin yok senin. - +1 yıl
pardon ama ben üç yıldır bu sporun içindeyim doğal olarak beni tanımayıp bana iğne kullanan damgası yaptığın için sana söylediklerim az bile çünkü asıl sen ağzından çıkanı duymuyosun kas yapan steroidler yasa dışıdır ve hapis cezası vardır ve ayrıca para cezası ben hilekar biri değilim bu kaslarım doğal.
- +1 yıl
@gezginn sana ne oluyo merak ettim ki ben camur atsam kullanmissin derdim. Kullanmis gibisin dedim degil mi. Gibi ve net bir cumle arasindaki farki siz bilmiyosaniz ne yapabilirim. Ki cahil de bir hakaret biçimidir. Sizin hakaret lugatinizda neler var bilmiyorum ama bendekine bu dahil.
- +1 yıl
cahil olmak suç değil herkez bir yerde cahil bir yerde alimdir.
- +1 yıl
arkadaşım şunu kabullen protein tozu kullanan biri asla kas yapmaz hatta fazla kullanırsa kaslarının hacmi küçülür protein tozu şu diyelim ben günde 170 gr protein alıcam velev ki ben hastalandım 50 gr protein aldım ve boğazlarım ağrıyor yemek yiyemiyorum geriye kalan 120 gr proteini=500 gr tavuk eti protein tozundan aldım ve günlük protein ihtiyacımı sağladım anladın mı sana bu yüzden cahilsin dedim çünkü protein tozunun kas oluşturduğunu ima ettin cahil demek bilgisiz demek sen protein tozu konusunda biraz bilgisiz bir kişisin.
- +1 yıl
bunun nedeni şudur bünye ilk bulk'a girer istese de istemese de bu spora yeni başlamış ve herhangi bir kası olmayanlar için kas ve yağ kütlesini artırma dönemidir bunun protein tozuyla alakası yoktur protein tozu sadece takviyedir kas yapmaz kullanması sağlık açısından eğer alerjik bir durumu yoksa sorun olmaz.
- +1 yıl
peki özür dilerim bende neyse tatlıya bağladığımıza göre bu bize gelsin :D
j.bobiler.org/upload/photographs/28201392120.jpg - +1 yıl
rica ederim :D
bak biraz sert çıkıştığım için üzgünüm malum üniversite stresi var üzerimde çok az uyuyorum biraz gerginim. - +1 yıl
peki o halde size mutlu günler hayırlı akşamlar dilerim sağlıcakla kalın :D
+1 yılBen evlenmezdim asiri kasli kiraz mevsimindeki ayaz kadar olsun yeter. fazlasi bana tiksic geliyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tiksin fazla olur itici diyebilirm
Kardeşim s. Et burdaki kızları tipin kötü vs diyolar alayının a... neyse bence sıfatında hiç bir problem yok kaslar için ne kadar uğraştın?
03 Yorumla- +1 yıl
3 yıl kanka ama ben doğuştan mezo vücudluyum yani çocukluktan beri kaslarım biraz belliydi.
Kasli erkegin kisiligine gore degisir. Egosu fazla olunca ister baklavasi olssun ister adonisi yani yoksa bir sakincasi yok bemce
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın.
Yaaa bir adonisi olsun yeter :D baklavası olmasın hafif kalıplı olsun :)))
01 YorumlaÇok aşırı kaslı olmaksızın iyidir. Baksın kendine spor yapsın fit fizik her zaman iyidir.
01 Yorumla
+1 yılEvlenirdim gayet seksi duruyor kas bir erkekte çünkü
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi yanlız var ya taş gibisin libidomu artırdın
- +1 yıl
:) teşekkürler ne diyelim :)
- +1 yıl
Dostum bunun neresi taş gibi sen o vücutla nelerini götürürsün beğendiğin kıza bak :D
+1 yılAhahah olm hiç mi utanma yok l*n böyle paylaşıyosunuz. Nası bir egoistliktir l*n bu. Vay anasını ya, iğrenç duruyo la. Ben saçlarımla mutluyum anasınısatıyım.
01 YorumlaBoşver adamım doğru yoldasın kassız erkekmi olur :D mide çok iyi ama göğüslerde biraz eksiklik var sanki o da olursa sağlam vücut
04 Yorumla- +1 yıl
kanka evde çalışarak yaptım bu ay spor salonuna yazılıyorum üç ayda göğüsleri düzeltecem :D
- +1 yıl
hahahaha :D
- +1 yıl
Aynen onlar olaşamadiklari için eleştiriyorlar
bu kızlar amma yokluk içindeymiş. kaslı herif görseler direk verirler. bizde yapalım kas o zaman. bir kız için iş hep vücuda bakıyosa.
07 Yorumla- +1 yıl
kanka seni tanıyorum seninle yazışmıştık :D dediğim gibi yeni nesil işte :D
- +1 yıl
kanka millet bozuk bende kendimi bozucam diyosun ha? :D
- +1 yıl
şunun gibi mi :D
galeri.uludagsozluk.com/.../...%B1-erkek_81326.jpg - +1 yıl
kanka o adam steroid kullanıyo fake değil.
+1 yılVayy :D valla resimleri görünce içim eridi :)) tabiki evlenirdim çok hoş görünüyo bence , şey yani seksi duruyo , anlatabildim mi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Evet tatlım
Zaten fark ettim avelin kafası vücuda ait değil gibi sanki
00 YorumlaKacıncı gorusum kaslarını :Ddd kaslarla mu evlencem :D soruya bak :D seversek evleniriz
01 Yorumla- +1 yıl
olsun onlar bir aracı :D
havanı yesinler ama çok kaslısın itici geldi bana
44 Yorumla- +1 yıl
yaş 19 olur öyle havalar :D
- +1 yıl
ben vermedim ki al şimdide artı verdim.
+1 yıl😎kaslı ve iyi biriysen ozaman işin tamam zaten kaslı adam diğer erkeklere göre 5 _6 adım 👍öndedir yani kısacası güzel bir kızla evlenmek için kas bayağı iyi yani bunun tersini iddia etmek yanlış olur şahsen bende bodybolding ile oğraşıyorum 😎
00 Yorumla
+1 yılYa böyleside çok fazla bence kafan sonradan ekleme gibi photoshop varmış gibi duruyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
yok sağol kalsın.
Dış görünüşüne aşırı önem veren biriyle evlenmem.. Kas filan da dahil..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fazla kasa gerek yok aslında hafif olursa çok çekici oluyo.. senin vücudun da çekiici ama kaslar hafif azalmalı.. bir de foto çekinirken kaşını yüzünü gözünü büzme :)
00 Yorumla
+1 yılSeninde bir kasın var , övün dur , kavga etsek elimde kalırsınn :)
15 Yorumla- +1 yıl
susta şu kola bak :D
https://i.hizliresim.com/Dk9kMO.jpg - +1 yıl
@NurettinKırak1995 biyerde 3 yııllın birikimi bu diyodun
kkoca 3 yılda bunu yapabildiysen bellliki evde çalışmışsın
spor salonunda bunu 9-10 ayda yapıyolar
ayrıca kas şişirmekle güçlü oolunmuyor belliki öğrretmemişler - +1 yıl
kanka ben 3 yıldır martial arts ile uğraşıyorum bak buda face adresim: nurettingözde_1995@hotmail. com veya NurettinGözdeKırak.
araştır beni. - +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyon sen sana ille kavgamı lazım çekmiyorsan saygı duyacaksın sonra kim kimin elinde kalır görürsün
+1 yılKafayı paintle koymuş gibi olmuş. Birde boy kaç ufak duruyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
1.76 :D
- +1 yıl
Vallaha vücut on numara ama kafa sanki yapıştırılmış gibi duruyor. Daha fazla geliştirme tuhaf olur o zaman
kassız erkekle evlenmem :)))) gobekli kendinde gecmiş bir adam yerine tabi vucuduu geliştirmi bir adam isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı erkekle değil evlenmek herr şey yapılır. Evlenirim de hani :))
10 Yorumlapanpa vücut emanet gibi duruyor sanki yarın sahibi geri alıcakmış gibi :)
00 Yorumla
+1 yılÇocuga laf yok l*n kanka ne zamanını Aldı yapman vucüdü ve boyun kaç cm?
06 Yorumla- +1 yıl
3 yılımı aldı boyum 1.76
- +1 yıl
Kanka biraz fazla değilmi 3 yıl takviye kullanmıyormusun
- +1 yıl
kanka ben mezo vücutluyum yani çocukluğumda bile kaslarım hafif belliydi.
- +1 yıl
Anladım sonuçta vücûd güzel olmuş çok hafif Göğüs kol yapsan tam Fit
- +1 yıl
kanka ben evde çalıştığım için öyle bu ay spor salonuna yazılıyorum üç ayda göğüslerimi düzelteceğim.
- +1 yıl
Ozaman tamamdır kanka😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdonis kol karin yeterli. Zayif olsun birazcik. Cok kalipli guzel diil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden de egondan da sıkıldık artık farkında mısın?
13 Yorumla- +1 yıl
bende siz gizlilerden sıkıldım farkındamısın?
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden mi gizli seçeneğin kapalı değil?
- +1 yıl
onu unutmuşum artık kapatamam ve ben gizli değilim.
+1 yılKassız bir erkekle evlenir misin diye soracaktın herhalde
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUhh evlenmezmiyim ya kasli biriylen tabi kisilikkte önemli ama kasli ve bakimli olmasini tercih ederdim :))
Buarada sen hesabini kapatmamismiydin?04 Yorumla- +1 yıl
dedim ya yenide açıcam diye :D canım sıkıldı.
Cevap sahibi+1 yılTamam:) welcome back ;)
Cevap sahibi+1 yılBack* ingilizce yok heralde?
Tekrardan hosgeldin demek
Vucudun cok orantisiz birader nerde calistin ne ictin ne kullandin bu zamana kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşim saçmalamayın ya vücut harika adamın hakkını yemiyelim
En güzel yıllarını spor salonunda saatlerini vermene bukadar kasmana gerek var mı evlenicek insan kaslarına bakmaz kaslar aracıda olmaz emin ol :DDDDD
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim yaşına rağmen kasların çok iyi bırak şu kızların yorumunu kedi uzanamadığı ciğeri mundar edermiş egonu tatmin etmek istiyorsan git dışarda et.
00 YorumlaBeyni olanı tercih ederim.
60 Yorumla
+1 yılBn de kasliyim yakisikliyim ama utangaç olduğum için sevgilim bile yok
00 Yorumla
+1 yılTercih edeceğim özellikler arasında değil^^
26 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl özellik tercih ediyosun :D
- +1 yıl
kaslarıyla ön planda olmayan, daha ziyade beyin kaslarını geliştirmiş birini^^
- +1 yıl
beyinde kas yoktur :D
- +1 yıl
"beyinde kas yoktur" hahahaha
- +1 yıl
O değil de mecazi anlatimi anlamaya yetecek kadar gelistiremediginiz beyin kıvrımlarıyla anatomi spotlari vermeniz ne kadar mantıklı değil mi^^
- +1 yıl
Tabi tabi :D
Vücut var ama beyin yok.
14 Yorumla- +1 yıl
niye :(
- +1 yıl
haklısın kardo sadece biraz fame kazanmaya çalışıyorum :'(
+1 yılvicit paris
Kafa hakkari * asdasd84 Yorumla- +1 yıl
@sametjedi
Hayır yedirmem :ASDasd - +1 yıl
Kardeşiiiiim 0_o
- +1 yıl
Yok bence herşey oyumlu
+1 yılCıx. Fazla kas midemi bulandırıyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipe bak yerim çok tatlı suratın var ama benim için fazlası zarar gibi kasın :p niye evlenmiyek
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim. :D:D:DD aa sen dünkü çıcıksın
02 Yorumla- +1 yıl
Evet dünkü çıcıkım
- +1 yıl
yeah
evlenirim niye evlenmiyim
00 Yorumla
+1 yılKaslı erkekle evlenilmez kaslı erkek aldatır :D
14 Yorumla- +1 yıl
genelleme vol 999999999999999999999999999999999999999
- +1 yıl
Ama durum bundan ibaret yani
- +1 yıl
yani biraz haklısın.
- +1 yıl
Genellemeyi yaptıran kaslı erkekler ben bile isteye genelleme yapmadım
+1 yılYalan yok korkarım ben :S
07 Yorumla- +1 yıl
neden? :D
- +1 yıl
çaktı mı otururum be olur mu öyle şey :D
- +1 yıl
kadına vuran eller kırılsın.
- +1 yıl
amin amin
- +1 yıl
@Tapirr gerçekten kasları kaba kuvvet için kullanılan birşey sanıyorsun ya sana diyecek lafım yok biz bu sporu kaba kuvvet için değil sağlıklı olmak için yapıyoruz.
Reklamın
Iyısı Kötüsü
Olmaz20 Yorumla
+1 yılKanka omuzlara fazla mı çalıştın?
03 Yorumla- +1 yıl
gibi bişi :D
- +1 yıl
Maşallah sana :D hala devam mı
- +1 yıl
devam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n okumak bile tahrik etti.
03 Yorumla- +1 yıl
bana tahrik deme düz duvara tırmanıyom zaten :D
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃😃😃😃😃😃
Yasayis ve karakterimiz uyusuyorsa niye olmasin?
00 Yorumla
+1 yılyaptığın sporu bırakma, kasların gevşerse sıkıntı.
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat