Spor Gelecek sene en iyi transferleri hangi takım yapar? Burak19999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sampiyon hangi takım olur Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Trabzonspor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gelecek sene en iyi transferleri hangi takım yapar? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 +1 yıl Gedson ile Beşiktaş'ın transfer dönemine iyi başladığını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
SniperGhost2009 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl BJK Beşiktaş Şampiyon Olsun 🏆 Beşiktaş Şampiyon Diğerleri Aşağı 👎🏻 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl galatasaray diyorum artık cimbomum güzel transferler yaparak ligimizi şenlendirir 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 923 cevap paylaştı. Transfer önemli ama takıma lazım olan, uyumlu transfer önemli. TS Siopis aldı... Baksanız adı, sanı, raytingi yok ama TS de tek ayakta kalan adam. Dorukhan da öyle. 0 0 Yorumla
Turkiyemmmm7 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Galatasarayım ve fener fena kapısır.. 0 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Pek takip etmiyorum ama bjk olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gedson ile Beşiktaş'ın transfer dönemine iyi başladığını düşünüyorum.
BJK Beşiktaş Şampiyon Olsun 🏆 Beşiktaş Şampiyon Diğerleri Aşağı 👎🏻
galatasaray diyorum artık cimbomum güzel transferler yaparak ligimizi şenlendirir
Transfer önemli ama takıma lazım olan, uyumlu transfer önemli. TS Siopis aldı... Baksanız adı, sanı, raytingi yok ama TS de tek ayakta kalan adam. Dorukhan da öyle.
Galatasarayım ve fener fena kapısır..
Her yıl olduğu gibi Fenerbahçe yapar.
Pek takip etmiyorum ama bjk olabilir
fenerbahçe sever atar adamı.