Nsjjs dozunu aşınca erkek gibi oluyor sanki 🤔 güzellik algısının dışına çıkıyor gibi ne dersiniz?

Kesinlikle evet ya bilmiyorum yani bunu bir tek ben böyle görüyorum diye düşünüyorum tamam güzel bir vücuda fit bir vücuda sahip olabilirler ama kimisi o kadar çok yapıyor ki böyle erkeksilik bir tarafa hiçbir kadınlığı kalmıyor Ve gerçekten kötü duruyor fit toplu bir vücuda sahip olmak farklı bir şey erkek gibi olmak ayrı bir şey saçma yani neden zarif durmak varken hayvan gibi durasın djjdj
Evet kaslı kadınları çok seviyorum 😂😂😂 yok ya fazla kas erkeklede de kadınlarda da itici geliyor bana

Cevap
62Cevap
Kilolu ya da balık etli kadından daha iyidir. Fit olmak daha güzelleştiriyor kadınları.
bence hayır, o erkeksi olanlar genelde testesteron vs kullanıyorlar.
senin benim spor yapmamla o olay gerçekleşmez.
kendimde biraz kas istiyorum. fazla değil ucundan. maddi durumum olunca gym'e gideceğim kesinlikle. hem kas yapısı çoğaldıkça kalori yakımı artıyor. avantaj yani.
Kadında hafif bir karın kasına ve biraz geniş omuza kimse hayır diyemez, ayak yapmayalım.
Yani Hafif Kas Olabilir Ama ilerisi de Çok belirgin doğru olmaz erkeğe benzemek Oluyor çünkü Kadın Kendini koruyabilecek Güçlü yapıda olsun yeterli Erkek içinde geçerli Kendini koruyabilecek Ağır malzemeler taşıyacak kadar gücün olsun yeterli
Evet bence erkeksileştiriyor, benim hoşuma gitmiyor
Fit olmak güzel de aşırısı erkeklestiriyor. Hiç sevmiyorum
Feminen göründükleri sürece sıkıntı yok dişi demek narinlik demek haha
Abartı olmamalı feminen olmalı bazıları aşırı abartıyor ve maskülen hale geliyor itici!
Evet Erkekleştiriyo Tabikide Erkek Gibi Oluyolar Kaslı Kdınları Sevmem
Erkek gibi kol kası yapmazsak erkeklesmeyiz bence 😅 kol ve bacakta fazla kas yapmazsak geri kalan yerler önemli değil bence 🙄 istediğin kadar kas yap
Üçgen karın kası kadına yakışan.. Bazı kadınlar ise hiç kas yapamadığından bu tür kadınları da hedef tahtasına koyuyor.
Kas gelişimi için testesteron gerekli. Testesteron ise erkeksi özellikleri ön plana çıkarıyor. Maskulen kadın seven çok fazla kadın var. S
Bence evet erkeksi bir görünüm veriyor.
Hele iyice abartanlar da oluyor. Onlar tam erkek gibi geliyor gözüme
Hafif de olsa kas olması güzel olur. Kaslar arttıkça erkeksi bir hal alıyorlar ve bu da bana çok itici geliyor.
Idealinde olacak fazlası itici duruyor. Ama fit ve sportif kadınlar ilgimi çeker. Abartılı kas kötü duruyor.
Bir de şimdi bunun tam tersini düşünün yani kadın fiziğine sahip olmak isteyen erkeği o zaman da hoşunuza gider mi?
Sıkı olması hoş fakat göbekteki hafif belirgin kas harici sevmiyorum ben :))
Kas kızlara çok abartı kadınca yakisiyo fotodaki kızda güzel bence yakismis
Kadında kas iyi olmuyor. Sevişirken zorlanıyor insan
Kaslı kadın sevmiyorum dediğin gibi çok erkeksi duruyor.
Kadın zarif olmalı güreşçi gibi değil🙂
Kadına fazla kas yakışmıyor. Ortası olacak, çok belli olmayacak ama fit olacak. :)
Kas fazla olunca kadına yakışmıyor kaba görünüyor bence
Kadın dediğin yumuşak olur
kimse kütük s2kmek izstemez
hafif spor günde yeter bana yoksa kötü olur sağlık açısından
Görseldeki fizik harika.. bu fiziği yapmak büyük emek ister.
Benim şahsi görüşüm aşırıya kaçıldığında itici oluyorlar, sevemiyorum.
Mesela survivor Nagihan erkek gibi hiç sevmem. Kadın dediğin kadın gibi olmalı
şeker gibi olsada yesek tabiki her şey dozunda güzel
Hayır, sevmem. Yani çekicilik anlamında sevmem, gerisini beni ilgilendirmez.
O kadarda değil, memesiz geziyorlar hiçte çekici değil yani
Biraz toparlasam yeter çok kas yapamam zaten sıkıntı yok asjsk
Aşırısı erkeksi duruyor benim gözüme hoş gelmiyor yani
kadında belirgin kaslar sevmiyorum doğal olsun, vücudun güzeliği zarifliği bozulur
İnanılmaz itici ve çirkin duruyor. Kadın zerafet örneği, naiflik örneğidir benim için. Kadın gibi kadın olmalı, erkek gibi değil..
Erkeksi yapıyor gerçekten, hiç hoşlanmam kaslı kadınlardan.
Kaslı kadın derken ne anlamda Rocky Balboa gibi mi yoksa hafif kaslı sportif bir kadın mı?
Doğrusunu söylemek gerekirse hafif olsun yeter Balboa’da gözümüz yok.
bence ne kadına neşe erkeğe hiiic yakışmıyor kas ne o öyle öküz gibi olma çabası
Her insanın bir hayali olur mesela çok güzel bir evi veya kaslı bir vücudu benimde hayalim kaslı ve atletik kadın 😁
Kaslı kadınlar bana aşırı çekici geliyor çok severim
Kaz yapmak ne zamandan beri cinsiyetlerle bağdaşan bir sey oldu?
Kas aşırı değilse kadına da erkeğe de yakışıyor bence
Bence kas kadınlar aşırı yakışıyor, kaslı kadınlara saygım sonsuz 😂
Hayır kadına kas yakismiyor
aşırı olmadıkça sorun yok.
ozellikle kol kasi yapanlar🤢
Vala bendede kas fazlaca olduğu için severim
Sınırları aşmışsa hayır sevemem.
cok fazla olmadigi surece yakisiyor
Çok abartılı olmıycak
Fazlası çekici gelmiyor
Herşeyin fazlası zarar
Bence Kas kadına hiç yakışmıyor.