Ben beğenmiyorum öyle kızlar ile de pek samimi olmuyorum. Kadınsılık denen şeyi ben o kızlarda göremiyorum açıkçası. Tabi bu benim kişisel görüşüm, yakıştıranlar ve beğenenler vardır. Hepsinden önce insan önce kendini beğenecek tabiki.
Düzenli idman yapan kadınların vücut hatları (Kasları) zamanla şekil alacağından görünüş olarak erkeklere itici gelebilir ama bu durumu şöyle açıklayabiliriz göğüs kaslarının zamanla hareket etmesi sonucu bir büyüme söz konusu olduğunda veya kalça kaslarının sık ve gergin durması erkeğin ilgisini çekmekte işte bu kas durumu da sadece göğüs ve kalça ile sınırlandırılmamalı mutlaka her kadının vücut hatları çekici durmakta
Yani düz ve sıkı bir karın güzel oluyor. Ama bir six pack'leri de ortaya çıkaracak kadar karın kası sadece erkeklere yakışıyor bence. Kadın dediğin azcık da narin olacak. öyle Roberto Carlos gibi kaslı kalın bacaklar, kollar hiç hoş durmuyor hatta itici bile gelebiliyor bazen insanın gözüne. Sporsuz yaşam olmaz ama bence kasa o kadar gerek yok. herşey kararında az karın kası yeterli diyorum. Ama yapan kadınları da eleştirmiyorum, kendini öyle beğeniyorsa nema problema:)
Bu body builder gibi kas yığını olan kadınlar zaten testesteron da aldıklarından feminenliklerini kaybediyorlar biraz yani öyle olanlar itici geliyor. Ama onun dışında koyduğunuz fotoğraflardaki gibi olanlar (hatta belki biraz daha az olanlar) bana kesinlikle daha çekici geliyorlar baya hoşuma gidiyor bile diyebilirim sanırım hatta (özellikle de bacak ve karın kası).
Sevmiyorum erkeksi geliyo bana hissiyatı da kötü semsert oluyor kadın dediğin biraz yumuşak pamuk gibi olur kiremite dokunmuş gibi his veriyor kaslı vücuda dokunmak 😄
Ben beğenirim. Bu kadar eşitsizliğin, adaletsizligin olduğu bir cografyada kadın ne kadar güçlü, kendinden emin ve yetenekliyse o kadar hayran kalır ve onu hayatıma örnek alırım. 🤷♂️
@Nedendiyesoruyorumm olabilir. Her kadın çağdaşlığın geleceğin bilimin yaşamın gerçek bir lideridir. Dünyayı aydınlatan tek gerçek ışık onun varlığında onun bilgeliğinde yol gösterir. Yeter ki kendi hak ve hürriyetine duyduğu derin inancı ve bağlılığı hiç bir an azalmasın. Bu gücü hissettiği her yerde kadın dünyanın en güzel kadınıdır. Hakettiği onurlu bir dünyayi birlikte inşa edebilmenin yolunda hayat boyu ilerlemek dileğiyle..
ilk iki fotoğraf güzel.. ama alttaki değil.. üsttekiler sportif bir fitness vücuduyken, alttaki kadınsılığı aşmış ve bodybuilding vücuduna dönüşmüş.. en alttaki fiziğe sahip bir kadın ilgimi çekmez açıkçası.. kadınsı gelmez..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 Evet ama çok abartı hoş durmuyor ben daha çok kalça ve göğüs de olanı seviyorum kıvrımlı şekle sokanı / karın bölgesinde hafif olanı cok belli olan pek hitap etmiyor bana. Bir dönem bende yapmıştım yazları hala devam ediyorum.
Benim hoşuma gidiyor ve etkileniyorum hatta genelde kaslı kız arkadaşlarımın beni kucağına alması, kaldırıp taşıması hoşuma gidiyor. Bazen beni omzlarına alıp squat bile yapıyorlar 😅
Bence vücut önemli birşey ve kaslarının olması da insanın vücudunun daha da güzel görünmesine sebep oluyor. Cinsiyet farketmeksizin iki taraf içinde en güzelii 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bacak kası gözüme güzel gelmiyor ama 11 line karın kasını çok yakıştırırım