Yıllardır boks ile uğraşıyorum vücudum fena değil ama asla bir body builder vücudu gibi olmadı. Boks ile uğraştığım için şişkin kaslar beni hantallaştıracağı uzak durdum. Antrenmanlarının ağırlığı nedeniyle şu an boksa da uzun bir süre ara vereceğim. body building yapmaya karar verdim
İlk önce bu iş hakkında azıcık bilgi sahibi ol. Şişkin kaslar beni hantal yapar ne yahu? Sanki %10 yağ oranında 100KG olacakta hantal yapacak onu.
Bak Mike Tyson'a kasları onu hantal yaptımı? Aksine yumruklarının potansiyel enerjisini arttırdığı için koydumu oturduyordu rakiplerini.
Son olarakta resmini paylaştığın vücuda ulaşman imkansız. Doğal yollarla öyle bir vücut senin için sadece rüyanda görebileceğin bir şey.
Kız konusuna gelirsek 25 aydır vg yapıyorum boy 188 kilo 75 yağ oranı %11.5 bu halimle bile bakan kızların ağzından salya akıyor resmen. Bakma burada iğrenç pis sevmem diye takılanlara 😁
Resimdeki abide erik gibi kütür kütür maşallah 😂 benim için çok önemi yok bunlar zmanla gemisyirilebilecek şeyler. Kişi isterse gelistirsin. Ama istemiyorsada vücut yap demem şahsen 😝
Ben daha çok yüzüne bakıyorum illa kaslı olacak diye birşey yok benden uzun ve yapılı olması yeterli sana gelicek olursan bundan fazlası kötü görünür..
Gider ama bu kadar degil omzu geniş olsun bele dogru hafif incelsin ve bacakları kaslı uzun olsun yeter böyle baklava falan gereksiz insan baklavaya dokununca eli bir tuhaf oluyo baklava güzel degil
Kadınlar yatakta erkeğin kaslısını değil iyi iş görenini severler 😄istediğin kadar kaslı ol badem gibi aletin varsa 5 dakikada boşalıyorsan o kaslar bir halta yaramaz 😄😄 ertesi gün boynuzları yersin 😂😂😂
En İyi Cevaplar