Spor Şu karın kası yapanlar beyaz şeker ve ekmek tüketmeyen insanlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim karın kaslarım olsun istiyorum😔 Güncellemeler+1 yıl 😔😔 Şu karın kası yapanlar beyaz şeker ve ekmek tüketmeyen insanlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben her b*ku yiyorum, her saatte yiyorum, düzenli spor da yapmıyorum. Karın kolay iş, abartılıyor bence biraz. 0 0 Yorumla
Hexreborn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Karın kasın olsun istiyorsan her şey yemekte bitiyor Yemene ve içmene çok dikkat etmelisin aksi takdirde en ufak şişmede kaslar puf olur 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl tuz şeker undan uzak durun mekik çekin abur cubur da yemeyin 1 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Önce spor ve özellikle kardiyo ağırlıklı çalışma. Sonra şeker, ve hamuru azaltma 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Spor yapan kişiler daha çok 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 337 cevap paylaştı. Evet öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😔 Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Sporda şart tabii ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spor yapıyo musun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadı. Senin? Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış soruya yazmışım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben her b*ku yiyorum, her saatte yiyorum, düzenli spor da yapmıyorum. Karın kolay iş, abartılıyor bence biraz.
Karın kasın olsun istiyorsan her şey yemekte bitiyor Yemene ve içmene çok dikkat etmelisin aksi takdirde en ufak şişmede kaslar puf olur
tuz şeker undan uzak durun mekik çekin abur cubur da yemeyin
Önce spor ve özellikle kardiyo ağırlıklı çalışma. Sonra şeker, ve hamuru azaltma
Spor yapan kişiler daha çok
Zayıf olman lazım
ya da ağır sporcu
Evet öyle
Yaa 😔
Sporda şart tabii ki
Spor yapıyo musun
Hayır
Olmadı. Senin?
Ne diyorsun
🙄🙄
Yanlış soruya yazmışım