Örnek veriyorum sevgilinizi seviyorsunuz ama çok kıskanç sizin oraya gitmenizi istemiyorum. Oradakilere güvenmediğini söylüyor bu durumda ne yaparsınız?
Sevgiliniz spor salonuna gitmenizi istemese sorun olur mu?
Ben zaten erkeklerin de olduğu bir spor salonuna gitmem. İster istemez tüm hatların meydana çıkıyor o spor esnasında. E tabii bu fırsatı hiç kaçırır mı erkekler izle anam izle. Gitmezdim ben onu kıracak değilim ama o kızların olduğu yere gidiyorsa o bana karıştığı için ben de ona karşılar izin vermezdim çünkü ister istemez göz kayar bizim bile dışarıda ister istemez ne kadın vücutlarına gözümüz kayıyor. Az gözlerini açsın bu kız ve erkekler nefis denen şu illet varken ödün verilmeli bazı şeylerden
Ben spor salonuna gitmiyorum zaten hiçte gitmedim sevgilimdende öyle bir sey istemezdim ancak şöyle olsa isterdim o salonda eski sevgilisi falan olsa ya da ona platonik asık falan o zaman kıskanabilirim belki baska salona git derdim belkide demezdim yasamadan kesin bir sey demiyeyim
Emri baki söylerse yapmam. Uygun bir dilde söylerse daha farklı çözümler arayabiliriz birlikte farklı kızların gittiği günleri olduğu salonlar ya da kızların gittiği salonlar evde yapmak gibi. Kıskanmasını anlayabilirim de bakan salonda değil her yerde bakıyor rahatsız ediyor nefes almamız yeterli bu ülkede bunun için.