@zalimsinhayat91 her türk erkeğine doğduğunda top hediye edilir ve lisede dahil olmak üzere tenefüsünden beden eğitimine kadsr top oynanır... Bu adam top oynarken nasıl vurulur die soruyosa bilki burada laf cambazlığı etmek için trollenen biri... Kaale alıp akıl vermeye bile değmez
@Mozvel fransada tenefüslerde top oynamak değilde beden eğitim derslerinde yüzme handbol basketbol futbol buz pateni gibi sporlarla uğraştırdılar, bilmeden boş boş konuşma yardım etmeyeceksen de yazma
Top vurmayı soracağına aç internetten futbol maçı izle... Fıransada okumuşta bilmem nede... Dünyanın nersine gidersen git ingiltere pirensi dahi olsan futbolu bilmeyen adam yoktur. İlgi için sen gibi soran vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
topun arkasına geçip sert sert vuracan topa kibar olmadan
topun neresine vurayım
arkadan vuracan topa
topun bana dönük kısmın ortasına mı altına mı vurucam onu soruyorum
sen bana top getir bir tane nasıl vurulur öğreteyim
Önüne topun neresi gelirse topuğunla vur gitsin😂😂😂😂😂
topa ayak içi ile vurun
pasları ayak içi vuruyoruz galiba ama normal şut nasıldı
maalesef o kadar detaylı bilmiyorum
@zalimsinhayat91 her türk erkeğine doğduğunda top hediye edilir ve lisede dahil olmak üzere tenefüsünden beden eğitimine kadsr top oynanır... Bu adam top oynarken nasıl vurulur die soruyosa bilki burada laf cambazlığı etmek için trollenen biri... Kaale alıp akıl vermeye bile değmez
@Mozvel fransada tenefüslerde top oynamak değilde beden eğitim derslerinde yüzme handbol basketbol futbol buz pateni gibi sporlarla uğraştırdılar, bilmeden boş boş konuşma yardım etmeyeceksen de yazma
aradan uzun zaman geçti oynamadığım için soruyorum, her laftan bir şey çıkarmayın
Top vurmayı soracağına aç internetten futbol maçı izle... Fıransada okumuşta bilmem nede... Dünyanın nersine gidersen git ingiltere pirensi dahi olsan futbolu bilmeyen adam yoktur. İlgi için sen gibi soran vardır
@Mozvel aynen knk sen 31 çekmeye devam etsen , futbolla genelde erkekler ilgilenir diyorsun ben erkeklerden mi ilgi isticem. Kafasız olma bu kadar.
Sen kaleye geç kardeş...
defans oynarım büyük ihtimal
burunla vurma knk
nasıl vurayım onu soruyorum işte :D
rövaşata
Gelişine tüm gücünleevur işte
Üstüne