18 yasim var bu kis yari profesyonel klube secmrlere gidicem sora 1 yil 6 ay askerlik bu kis gidib secmeleri kazanip yerimi sabitlersem askerden donunce yine oynamayi dusunuyorum
Mevki secmege kalirsa boyum 1.72 kilom 75
Hizliyim paslarim guzel dayanikliyim ve hemen yorulmarim vucut calim iyi trivela guzel vururum
Karsi karsia hep qol atarim defansif yanim iyi top calma ve defansda iyi is gorurum adam tutmayi bilirim yerle vurdugum sutlar cok sert
Ve mucadeleden korkmarim sadece kafa toplari hava mucadele kotuyum onu duzeltmeye calisiyorum bence orta sahada merkezi sag vd ya sol oynayip box to box ola bilirim benim fikrim bu peki sizce?
Mevki secmege kalirsa boyum 1.72 kilom 75
Hizliyim paslarim guzel dayanikliyim ve hemen yorulmarim vucut calim iyi trivela guzel vururum
Karsi karsia hep qol atarim defansif yanim iyi top calma ve defansda iyi is gorurum adam tutmayi bilirim yerle vurdugum sutlar cok sert
Ve mucadeleden korkmarim sadece kafa toplari hava mucadele kotuyum onu duzeltmeye calisiyorum bence orta sahada merkezi sag vd ya sol oynayip box to box ola bilirim benim fikrim bu peki sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hız ve dayanıklılığına güveniyorsan dediğin gibi box to box sana göre duruyor kante, melo, modriç arasından kendini hangisinin tarzına yatkın görüyorsan ona evrilmeye çalışabilirsin
Modric yakin gibi
Merkez orta saha oynayabilirsin hangi ayağını kullanıyorsun
Sag ayagmi ama bazende sol
Hızın falan iyi ortaların nasıl
Iyi ama karantinide katarsak 2 yildan cok oynamadim yeni yeni alisiyorum suanlik orta ama normalde iyi
Sen dediğin gibi bu meziyetler varsa joker oyuncu olur senden
Joker oyuncu ne? Ha bide son koyler arasi maçda 1 qol 3 asist yaptim
Joker oyuncu kale hariç her mevkide iş görem adamdır stopere koy orta sahaya koy kanat Forvet iş yapar yani
Ben hep Sol kanat merkes orta saha box to box oynadim ama forvettede oynaya bilirim
Bitiriciliğin nasıl
Yerle sutlarim iyi trivela falsolu vura biliyorum ama karantinen sora kotu ama calisdikca eski forma donuyorum tek problem gelicek yil askerlik ve 1 yil 6 ay askerlik yapicam orada kosucam felanda top oynayasi bir yer olmaya bilir orada
Olabilir knk sen başarıcam de
Basaricam sadece secmeler gecmemekden ve askerlikde formumu kayb edecegimnen cekiniyorum
Ona göre hazırlığını yaparsın
Gorelim bizim ulkede askerlik zor ama her bos oldugumda ya kitap okurum ya da sinav mekik ve ya kosu yaparim
Umarım hersey gönlünce olur kardeş sen pes etme sadece
Tesekurler bide secmeler hakinda bilgin varsa ne yapmaliyim onceden alt yapi yok koyde camurda yamurda ve betonda oynayarak gecdi cocuklugum ve cokda profesyonel olacagma inanmiyorum secmeye gidecegim takim yari profesyonel ve yari amator nelere dikat etmeliyim
Herkes öyle oluyor zaten sen git hünerlerini göster gerisi Allahın takdiri kardel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!