Spor Derbi günü! Galatasaray mı, Beşiktaş mı kazanacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Derbi günü! Galatasaray mı, Beşiktaş mı kazanacak? Tahmininiz nedir? Derbi günü! Galatasaray mı, Beşiktaş mı kazanacak? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saknuzulmetmmmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Selamlar, koyu bir Galatasaray taraftarı olarak elbette gönlüm Cimbom’un yenmesinden yana. Umarım kazasız belasız futbol keyfi yüksek bir maç izleriz, iyi olan kazansın. :) 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bana berabere bitecek gibi geliyor ama cimbomum 2-0 önde 1 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Kim kazanırsa kazansın arkadaş bana oynamıyorlar :D 1 0 Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Galatasaraylıyım (sadece tutuyorum pek bilgim yok) ama bence 2-1 Beşiktaş kazancak 1 1 Yorumla Sedakaram +1 yıl Jsjsjs tam tersi kazanmış. En azından skor doğru Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnşallah kazanıcaz Son 1 saat. Galatasaray 🦁 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar