Diyet dediğini de varsayıyorum. Sebebim tam olarak hayatımı 1440p yapması. İki adımda nefes nefese kalmazsın. Enerjik hafif aynı zamanda güçlü, hızlı ve dayanıklı olursun. Bunları farkettiğin an zaten asla bırakmak istemezsin. Bunların hayatına getirdiği birçok artı da var. İş bulmandan yeni insanlarla tanışmana, insanların sana daha iyi gözle bakmasına senin daha özgüvenli olmana bünyeni güçlendirip diğer insanlar gibi çıtkırıldım olup kolayca hastalanmamana kadar. Maaliyeti de sanıldığı kadar yüksek olmayabilir çünkü belki beslenmek için kaliteli gıdalar alırsın ancak aburcubur sigara alkol ciddi oranda azaltırsın. Hastane eczane masraflarındaki düşüş de cabası
Tek bir sebebi yok. Gücümü arttırmak, kas kütlemi arttırmak geliştirmek ve tabii ki korumak. Enerji kazanmak, ruh sağlığıma çok olumlu etki ediyor olması, aynaya baktığımda kendime bakıp mutlu olmak gülümsemek. Bunlar başlıca sebeplerim.(daha 23. günüm ama adım adımdır 😌)
Vücuduma bakıp bakıp iç çekmek için.. Fizigime bakınca " vayy bee " demem lazım.. Ben bile kendime vay be dersem karşı cins ne demesin çünkü 😅 Beğenilmek arzulanmak aşırı güzel bisey :)