Spor Spor yapmak isteyen sevgilini nasıl motive edersin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor İyi geceler, spor yapmak isteyen sevgiliyi nasıl motive edersiniz?#istanbul_bey Spor yapmak isteyen sevgilini nasıl motive edersin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Spor konusunda 365 cevap paylaştı. Spor yapabilen kişinin motiveye ihtiyacı olmaz şahsen yanımda kız arkadşaım falan olsun istemem ya tek ya da best friendim olsun ama beni gaza getircek biri illa 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onunla birlikte yaparım ya da işte sen yaparsın başarırsın gibi bir şeyler söylerim 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yapmak istiyorsa zaten motivasyonu vardır. Kaldırsın totosunu yapsın üşenmesin. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslansın yaparsın. Ne mallar yapıyor sen mi yapamayacaksın falan derim 1 0 Yorumla
EnerjiTerapistiZehra Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kocam spor yaparken bilerek rahatsız ediyorum ve dekolteli elbiseler giyiyorum. 2 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Biri de beni motive etsin mk 1 9 Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Hemen motive ediyimYaparsın kızım senden iyisi yok bu arada motivasyona da pek ihtiyacın yok gibi Yorumla madina1 +1 yıl Yok var. dThanks) Yorumla Sekerkek7 +1 yıl O zman biraz daha motive ediyim mi Yorumla madina1 +1 yıl Yeterli) Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Beni de biri motive etse kötü olmaz be Yorumla madina1 +1 yıl Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın. Çünki senin inanılmaz bir gücün ve sevginde vaaarrr😂 Yorumla Sekerkek7 +1 yıl 🤣🤣🤣🥰 tesekkurler motive olmasamda güldüm Yorumla madina1 +1 yıl Ne demek) Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Takip istegi attım kabul edebilirsin Yorumla
foreveryoung02 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Vücudundaki değişimi görüncr zaten motive olur ki 1 10 Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Ama ilk başta başlaması icin nasıl motive etceksin Yorumla foreveryoung02 +1 yıl Neden spora başlaması gerektiğini hatırlatırım ya da beraber yapardık sporu Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Spor yapıyor musun? Yorumla foreveryoung02 +1 yıl Evet yapıyorum Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Yaptigini tahmin etmistim ve seni motive eden şeyde galiba gelisimin, ne zamandir spor yapiyorsun Yorumla foreveryoung02 +1 yıl Ya 17 yaşından beri uğraşıyorum 30 kilo verdim Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Şu an boyun ve kilon kaç Yorumla foreveryoung02 +1 yıl 1.72 76 Yorumla Sekerkek7 +1 yıl Fiziginden memnun musun Yorumla foreveryoung02 +1 yıl Seviyorum 10 kilo daha vercem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Spor yapabilen kişinin motiveye ihtiyacı olmaz şahsen yanımda kız arkadşaım falan olsun istemem ya tek ya da best friendim olsun ama beni gaza getircek biri illa
Onunla birlikte yaparım ya da işte sen yaparsın başarırsın gibi bir şeyler söylerim
Yapmak istiyorsa zaten motivasyonu vardır. Kaldırsın totosunu yapsın üşenmesin.
Aslansın yaparsın. Ne mallar yapıyor sen mi yapamayacaksın falan derim
Kocam spor yaparken bilerek rahatsız ediyorum ve dekolteli elbiseler giyiyorum.
Birlikte yaparız biz de.
Biri de beni motive etsin mk
Hemen motive ediyim
Yaparsın kızım senden iyisi yok bu arada motivasyona da pek ihtiyacın yok gibi
Yok var. d
Thanks)
O zman biraz daha motive ediyim mi
Yeterli)
Beni de biri motive etse kötü olmaz be
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın. Çünki senin inanılmaz bir gücün ve sevginde vaaarrr
😂
🤣🤣🤣🥰 tesekkurler motive olmasamda güldüm
Ne demek)
Takip istegi attım kabul edebilirsin
Onu desteklerim ve eşlik ederim
Galk gız Galk hadi spora derim
Vücudundaki değişimi görüncr zaten motive olur ki
Ama ilk başta başlaması icin nasıl motive etceksin
Neden spora başlaması gerektiğini hatırlatırım ya da beraber yapardık sporu
Spor yapıyor musun?
Evet yapıyorum
Yaptigini tahmin etmistim ve seni motive eden şeyde galiba gelisimin, ne zamandir spor yapiyorsun
Ya 17 yaşından beri uğraşıyorum 30 kilo verdim
Şu an boyun ve kilon kaç
1.72 76
Fiziginden memnun musun
Seviyorum 10 kilo daha vercem