#SelammGençlikk 🍀 Devasa logolu markaların spor kıyafetlerini giyerek poz mu vermek daha muazzam bir duygu yoksa sıfırdan başlayarak şampiyonluğa yükselen dev bir sporcu hikayesine sahip olmak mı? #Spor 🍀 #AteşimizDaimOlsun 🔥 #TubaSueda 🍀
Spor, zengin ve havalı görünmek için mi, tutkular ve idealler uğruna mı yapılmalı?
Zengin ve havalı görünmenin birçok yolu vardır insanlara göre. Örneğin; marka giyinmek ya da pahalı giyinmek, son model arabayla dolaşmak, son model telefon kullanmak, giyim tarzını değiştirmek, karakterlerimizi olduğundan farklı yansıtmak vs. Ancak spor kutsaldır bu amaçla kullanılmamalıdır. Ne kadar desekte böyle, illa ki yapanlar vardır. Sırf karı kız baksın diye spor yapan dayılar, orasını burasını karşı cins için pörtleten hanımlar var mesela. Ancak sporun temeli sağlık, tutku ve ideallerimiz olmalıdır. Doğru olan bu.
Spor ilk zamanlarda eski Roma ekselansları 😄 güldürmek ve zevk vermesi için düzenlenen bir gelenekti, bu sonra zamanla örnek vermek gerekirse boks 🥊 para için bile yapılmaya başlandı bunun tabi çeşitli dallarıda var🤦🏻♂️ Ben sporu kendi vücut sağlığım için ve vücudumun şekli değiştikçe ve kaslandıkça özgür, gururlu ve huzurlu hissediyor✌🏻
her zaman kendimi iyi hissetmek için yapıyorum hayatımda keyif aldığım ender şeylerden biri spor. O yüzden her zaman ideallerin doğrultusunda kendin için yapmalısın
Spor yapiyorum ama tabiki kendim sagligim icin daha fit ve guzel bi fizik icin yapıyorum havali zengin görünmek icin yapanlarda var salona gidip dedikodu yapan ama nete spor yapiyoms gibi resim atanlar gercektn beyinsz