Daha mutlular
Hayatı seviyorlar
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Spor yapan insanlar genellikle hem daha mutlu hem de hayatlarını daha çok seviyor gibi görünürler. Spor yapmak, endorfin ve serotonin gibi mutluluk hormonlarının salgılanmasını artırabilir ve genel yaşam kalitesini iyileştirebilir. Ayrıca, spor yapmak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eder, stresi azaltır ve kendine güveni artırabilir. Dolayısıyla, spor yapan insanlar genellikle daha mutlu ve daha tatmin olmuş hissederler.
Spor yapan insanlara çok özeniyorum ya gayretliler başarılılar ben mesela spor yapmayı çok istiyorum ama vakit ayıramıyorum vaktim spora gelince hiç yok :(
Sirf. Nickname, ni takdir. icin yaziyorum.. Yillar once bir kizi sevmistim. deli oluyordum. onun icin. Asiri derecede sevmistim
. en sonunda ona acildim. Cevabi.
Kocaman bir "Yok".. gecerken gozlerine bakiyorum. Basini ceviriyor. istemedigini belli ediyor ama sevgi bu tekrar tekrar teklif ettim cevap her zaman
." Yok. Celil git". Uzuntuden kahrolmustum
. ve. O duygularla." Hay Yezidin kizi". Demistim. Nickname, n. Beni Yillar oncesine goturdu.. Cok tatli bir animi hatirlatti.. Sagol bu guzel nickname, yi tercih ettigin beni eski hatiralarima goturdun.. Allah mutlu etsin hayatinda basarilar dilerim...
Birini tanıyorum spor yapiyor ama mutsuz , agresif
Yok tam tesbit bilir kişi
Cevap
3Cevap
Hayatı seviyorlardır..
Mutluluk ayri. Spor yapan saglikli olmak icin hayati secer.. mesela Ben. Vucut gelistirme yapiyorum. O Kadar agirligi mutlu oldugum icin degil hayata deger verdigim
. Genc kalmak icin. Yapiyorum... Kollarima pazu yapmak icin 50 kilo ile 10 tekrar 4 set yapayim. mutlu oluyorum demedim.. bunu yapmaliyim genc gorunmem. Lazim. Kobra kuralidir bu.. dedim. Herzaman
Spor bilimsel olarak insanı zaten mutlu ediyor bence her insan yapmalı
Daha mutlular
hissizleşen gider hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?