Hayatla dalga geçen insanlar neden daha başarılı ve mutlu olurlar?
Sizce bunun sırrı nedir?
#SinirliBiber
Sizce bunun sırrı nedir?
#SinirliBiber
sorun süper dostum.. tamda buna benzer ben sormayı düşünüyorsum. dünya denen yer ne ciddiye alınacak kadar önemli ve değerli nede küçümseyecek kadar basit ve kolay.. bu hayatı çok fazla ciddiye almak seni sadece mutsuz bir köle yapar.. bir gün iş ve eski bir dostumu ziyaret için dubai ye gittiğimde beni çölde safariye çıkardı. bir çadıra götürdü. çadırda yüzlerçe kitap arasında devesiyle yaşayan 40 yaşlarında bir adamla tanıştırdı. daha sonra neden buraya geldiğimizi sorunca. o gördüğün kişi 2 üni bitirmiş. yıllık 200mil dolar getiren petrol damarının sahibiydi ve elinin tersiyle itip bu hayatı seçtiğini söyledi.. oysaki israfın gösterişin merkezidir dubai.. bence hayatla dalga geçmenin zirvesi budur.. ve hayatı uç noktada yaşan insanlara aşığım...
çünkü zamanında hayatta onlarla daşak geçmiştir!
Dalga geçen çok acı çekmiştir bana göre. Sonra kendini hatırlamamak için, yaşadıklarını bildiği için hayata kafa tutar ne olursa vız diye :D
E yıldıramayan dert yapmışlar başarılı olmuşlar. Dalga geçmekle alakası yok bence :D yaşanılanlar önemli :))))
Kendinden emin insanlar düşünmez eyleme geçer kendilerini kapasitelerini bilirler kendileri ile barışıktırlardır iste olsun :)
Cevap
11Cevap
Hayatta iyi ya da kotu birsuru sey yasar insan. Herşeyi ciddiye alip karalar bağlamamak gerekir bazen vayahut Bir mutlulugu ömur boyu surecek sanip güvenmemek lazımdir. Cok guvenirsen elbet bir gün kirilirsin. Cok karalar baglarsan herkes sana aciyarak bakar. Sen once kendi kendine kahkaha atabilecegini ogrenmeli ve kimseye ihtiyacin olmadigini farketmelisin. Hayati cok ciddiye almamali ve anı yasamaliyiz. Bir de Ahiret var Allah varsın bu dunyada mutlu etmes ahirette huzur versin yeter 😊
Ben dünya umurumda değil vallahi billahi bakar kör olurum görmek istemezsem bunun sırrı biraz klasik olacak ama acıyla yogrulmak her tecrübe acıdır maalesef herşeye duyarlı olmak herşeyi duymak değildir ve Allah herkese bir kader yazmış bırakalım kaderini yaşasın herkes. Ve son olarak
#Ben "kaderime razı oldum kederinden eminim "
Çünkü onlar hayatı umursamazlar ve hep motivasyonlarını yüksek tutarlar.. Başarısızlıkları onları yıldırmaz çünkü onlar için hayat basit bir oyundan ibarettir.
Beklenti belirsizlik yaratır, belirsizlik ise anksiyete sebebidir, yeteri kadar kaygılı insan bir boku beceremez, zor mutlu olur.
kendinden başkasını önemsemeyerek sadece amaçlarına konsantre olurlar ve bu yolda onları kimse yıldıramaz ondan :)
Çünkü onlar en ufak şeylerden bile mutlu olan kişiler. Biz öyle değiliz. Gereksiz okadar çok şey kafamıza takıyoruz ki stresten düşünmekten hayatımızı yaşayamıyoruz 😐
Çünkü unursamazlar, ciddiye almazlar
Ota boka üzülmüyorlardır
Akışına bırakarak olayları şekillendirmek için cabalamiyinca oluyor öyle
Benim yapım bu ve sanırım insanlar bizi daha çok seviyor ondan kaynaklı olabilir. :D
Mutluluğu hayatın içinde değil kendi içlerinde aradıkları için
15 ten 27 ye ezildim
mutlu olma hakkı benim diye düşünüyorum.
Hayatı ne kadar ciddiye alırsan o seni daha çok altetmeye çalışıyor.. Sanırım ciddiye almıyanları oda kale almıyor☺
Boşverdiğin kadar huzurlu, takmadığın kadar mutlu olursun zaten her konuda böyledir bu
Umursamamak. Her şey olacağına varır, anı yaşa felsefeleri bunun temeli.
iplemediğin kişiler nasıl götünde dolaşıyorsa aynı mantık
Hayır, bence hayatı ciddiye alan insanlar daha başarılı olur.
Onlar oyle gorunurler
Hayat benle dalga geçiyor galiba
Ciddi taraflarını saklıyolardır
Gamsızlık. Umursamazlık. Keşke öyle olabilsem
gereksiz hırsları olmadığı için olabilir
Önemsemediğin sürece önemsenirsin rahatlığı...
hiçbir şeyi takmadıkları için
Dünya Yansa dönüp arkana bakmicaksın aslında :)
Çünkü hayat bir oyundur.
Umursamazlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar