Helal olsun.. Fark yiyorduk? İyi savunma bizi daha da güçlü yaptı. Gomisin golü bir de gol olsaydı? Olsun iyiydik yine.. :) Torrent bizim takımı iyi motivasyon yapmış. Pena özellikle efsoydu. :)Nef stadyumun da görüşmek üzere. :)
Yapılan yorumlar ne kadar ironik. Barça Atletico ya bilbaoya Napoliye 4 attı geldi bizde kesildi. 18 maç sonra ilk defa gol atamadı. Üstelik ölmüş bir Galatasaray a... Torrent omar ı kullanamıyordu neyse ki.. Boey çok çok iyiydi harcamaz inşallah. Babel iyi seçimdi , feghouli iyi seçimdi. Marcao-nelsson zaten aynı. Peña'nın böyle olması normal. Kendi takımına kendini ispatlaması lazım. Barcelona'yı kendi silahıyla vurduk.
Tarihin en kotu Barcelonası olduğunu unutmayın Ligde Realin 15 puan gerisinde Şampiyonlar Ligi'nden elendiler İspanya kral kupası dan elendiler Artık Messi gibi yıldızları yok Bu maça da as kadro çıkmadılar
@AhmetMert89 daha kötü galatasaraylar gördük en kötüsü bu değil. Bu sene Avrupa'da aldığı maç sayısına bak. Öncesindeki 6 senede neredeyse Avrupa'da galibiyeti yok
Tam aksine sırf ezeli rakibin Galatasaray diye onun aleyhine yorum yapıyorsun, bu maç için sorulan tüm sorulara aynı bu yorumu yapıyorsun, katlanamıyorsun demek ki türk takımını desteklemek yerine sırf ezeli rakibin diye eleştirmeye linçlemeye bahane arıyorsun. Barçanın kötü dönemini bahsediyorsun fakat nasıl toparlandığını son durumundan bahsetmiyorsun çok yazık valla kendini bir de taraftar sanıyorsundur. 1 puanın bile ülke puanına önemli bir katkısı olduğunun farkında değilsin, üstelik bu grup maçı değildi daha neyin puanından bahsediyorsun sadece boş yapıyorsun.
yine bitter çikolatam gomis gol attı ama işte ofsayt oldu ben maçı izleyemedim sabırsızlıkla haftaya gelsin diye bekliyorum önce beşiktaş sonra barcelona
1. Barça dediğin yavaş yavaş toparlanıyor. 2. Kıskançlığa gerek yok.. Her ne olursa olsun. Barça kötü birtakım değil... Geçmişi çok büyük.. Hadi bunları da geçelim. Herkes diyordu. Fark yiyeceksiniz diye? Eminim sen de demişssindir. Maç böyle olunca da farklı oldu. İlginç :)