Ligde Realin 15 puan gerisinde Şampiyonlar Ligi'nden elendiler En son ne zaman uefada oynadılar hatirlayan var mı? Bu sezon Benfica bile 3-0 yendi barçayı İspanya kral kupası dan elendiler Artık Messi gibi yıldızları yok Bu maça da as kadro çıkmadılar
Durum böyleyken 1 puan çokta abartılmamalı...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
boş ver kardeş slavya prag kendilerine içerde dışarda üçer tane salladı diye Galatasarayımız da elensin istiyorlar...
Elensin istemiyorum gerçekleri yazdım. Hangisi yalan. Benfica bu takımı 3-0 yenmedimi? Real ligde 15 fark atmadımı? Kral kupasında çeyrek finale bile kalmadı.
Cimbom fransız ismi ümmeti mami dşyosun? ümmeti muhammedin içnde fbli bjkli bursaşı mursalı var nasıl onların ümidi oluyo msele cezayirliler marsilyayı tutar tjnuslular psgyi tutar bari şu mamiyi arabı karıştırma
Mala bak sen şimdi eledinbyani dimi İstanbul'da yencen yani sen beşiktaşı yenemesssin mal belki ywnersin bugünkü gibi defans yaparsanız beraberlik faşan çıkar
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Türkiye'nin gururu, Ümmet-i Muhammed'in umudu Avrupa Fatihi Şanlı Galatasaray'ımız Barca deplasmanında berabere kaldı. Nasıl maçtı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maçı izleyemedim ama böyle bitmesi çok büyük avantaj oldu
Milim farkla ofsayta düşmeseydik 1-0 kazanacaktık...
şanssızlık diyelim
Senin güzel kalbin içten desteğin yeter...
ben de galatasaraylıyım zaten çocukluk aşkı bu hiçbir şeye benzemez
Senin Allahına kurban...
Başlığa geldim:)
Maçtan önce fark yeriz diye düşünüyordum ama çok yanıldım.
Ben iyi oynadığımız düşünüyorum her şey Ali samiyene kaldı bakalım
Barcayı Allah'ın izniyle Sami Yen'e gömeceğiz.
Tarihin en kotu Barcelonası olduğunu unutmayın.
Ligde Realin 15 puan gerisinde
Şampiyonlar Ligi'nden elendiler En son ne zaman uefada oynadılar hatirlayan var mı?
Bu sezon Benfica bile 3-0 yendi barçayı
İspanya kral kupası dan elendiler
Artık Messi gibi yıldızları yok
Bu maça da as kadro çıkmadılar
Durum böyleyken 1 puan çokta abartılmamalı...
boş ver kardeş slavya prag kendilerine içerde dışarda üçer tane salladı diye Galatasarayımız da elensin istiyorlar...
Elensin istemiyorum gerçekleri yazdım. Hangisi yalan. Benfica bu takımı 3-0 yenmedimi? Real ligde 15 fark atmadımı? Kral kupasında çeyrek finale bile kalmadı.
Demek ki Fener Slavia Prag'a liginde lider olduğu için elenmiş :) :) :)
Banane fenerden ben 3 büyük desteklemem. Kendi olayinizi feneri ortaya katıp haklı olmaya mi çıkıyorsun komik
Avrupada Tek Türk Takımı Galatasaray. Kıskananlar Çatlasın.
Daha önceki 6 senede 42 maçta sadece 3 Avrupa galibiyeti alan da GS 😅
He beni kapsamıyo o zmaan peki arapların muhammedin bundan haberi var mı?
Cimbom Galatasaray, Galatasaray Şampiyon... Namağlup geldik namağlup dönüyoruz...
Cimbom fransız ismi ümmeti mami dşyosun? ümmeti muhammedin içnde fbli bjkli bursaşı mursalı var nasıl onların ümidi oluyo msele cezayirliler marsilyayı tutar tjnuslular psgyi tutar bari şu mamiyi arabı karıştırma
Cimbomum Yarim Sarı Kırmızım Benim Dün Seninle Yarışan Barcelona Perişan...
Cimbomum yarim hayat kadını benim dün benimle yatıp kalkan
Mala bak sen şimdi eledinbyani dimi İstanbul'da yencen yani sen beşiktaşı yenemesssin mal belki ywnersin bugünkü gibi defans yaparsanız beraberlik faşan çıkar
Mektebi kerhanem gesem
Puhaha ne zmaan bizim neden haberimiz yok küme düşüyosun çok aşagıdasın hadi byyyy konyayı yenemeyen gsem için berbaerlik başarıdır