Evet arkadaşlar, Galatasaray, Barcelona ile Nou Camp'ta 0-0 berabere kalarak, umutlarını İstanbul 'daki maça taşıdı! Maçtan birkaç gün önce Galatasaray'ın fark yiyeceğini söylemiştim ama özellikle Inaki Pena çok iyi bir performans sergileyerek, beraberlikte büyük pay sahibi oldu. İkinci yarıda Gomis'in bir golü de ofsayt diye sayılmadı! Maçı nasıl buldunuz, Galatasaray iyi oynadı mı?
Harika birtakım savunması sergilediler! Özellikle Pena'nın kurtarışları, Boey, Marcao ve Nelson'un performanslarını çok beğendim! Son dakikaları benim için çok heyecanlı geçti, kornerler, son çizgiler, merkezden vs. her yerden bayağa yüklendiler fakat böylesine bir takıma karşı fazla net pozisyonlar vermemeleri müthişti. Çok az bir farkla ofsayt olmasa deplasmanda golü Gomis ile bulmuştuk oysa ki neyse Feghouli gereğinden fazla hızlı paslar atması sonucu muhtemel tehlikeli ataklara çıkmaya sağlayacak toplara yetişemiyorduk ki özellikle Kerem bu hızlı toplara yetişmedi, yetişşe bile kontrol etmesi zor toplar gelmişti. Depay ve özellikle Traore'nin oyundan çıkışı beni biraz rahatlattı çünkü izleyen biliyordur bu adamı durdurmak çok güç. Güçlü fiziği ve hızıyla 2-3 futbolcumuzu geçip kalemizde yaşanan bir çok tehlikeli pozisyonların çoğunda o da vardı. Bu sonucun ardından stada gideceğim rövanş maçı daha çok anlam kazandı. İnşallah yeni bir tarih daha yazarız.
Barcelona rövanşa as kadroyla çıkar! Pique, busquets ve aubemayang kesinlikle ilk 11 başlar! Tur zor ama galatasaray içeride olduğu için umut var ve imkansız değil...
Muhtemel orta sahası De yong - Pedri ve cezası bitecek olan Gabi olacaktır. İç sahada devleri devirdiğimiz olmuştu, buna bir yenisini daha eklemek neden olmasın!
Dün yanıldığım için çok mutluyum. Gönlümden geçen zaten en azından öbür maça umutları taşıyabilmekti ve bunu başardılar şükürler olsun. Umarım haddimizi bilerek ve fazla gaza gelmeden evimizdeki maça çıkarız ve gerekirse şansımızı penaltılara taşıyıp bir tur şansı yakalayabiliriz. Çok kritik ama elensek bile bu sene zaten yapabileceğimiz en iyi noktadayız. O yüzden bundan şikayet eden kimsenin olacağını sanmam. Zaten bizim istediğimiz şey buydu. Mücadele eden ve acaba dedirten birtakım olsun canımızı yesin. Yoksa Barça'ya elendi diye kim kızabilir bizim takıma yani. Uzun lafın kısası bu sene Marsilya maçı sonrası ilk defa yüzümde mutluluk açarak bir maçı geride bıraktım. Umarım yüzümüzü güldürmeye devam ederler.
Barcelona üzerinden değerlendirme yapmak lazım. İspanya ligini takip eden herkes bilir; LaLiga'da oynayan takımların savunmauçya dayalı, sert oyun oynamaları oyun zevkini ve ligin marka değerini düşürdüğü için kabul edilmez. Takımlar açık ve yumuşak oynarlar. Barcelona bu tarz kapalı savunmayı açmak konusunda zorlandı. GS, İstanbul'da beraberliğin ve evsahibi olmanın verdiği özgüven ve baskı nedeniyle Barcelona'nın istediği tarz oynamak zorunda kalacaktır. Bu da Barcelona için avantaj olacak. Bu nedenle hala favori Barcelona.
Tüm bunların ötesinde başarı mıdır, başarıdır. Tebrikler (GS kalecisini çık beğendim, parantez açmadan edemezdim)
Açıkçası ben 2 gol yiyeceğimizi düşünüyordum. ❌ Roma Olimpiyat❌ Lokomotiv Stadyumu❌ Velodrome❌ Camp NouDeplasman maçlarında gol yemeyen tek takım Galatasaray şu an. Savunma hattına güveniyordum. Pena'nın devleşeceğini zaten söylemiştim. Ama maçın adamı marcao'du. Ve Suarez şöyle bir şey demiş. Luis Suarez: "Avrupa maçları her zaman zorlu geçmiştir. Özellikle Galatasaray gibi kulüplere karşı ayrı bir dikkatle oynamak gerekir. Onların zayıfladığı söyleniyor ancak sahada hala dağ gibi duruyorlar." (AS)
Öncelikle berabere biteceğine emin olduğum bir maçtı. Bunu belirttikten sonra Pena'nın performansına gelecek olursak beraberliği kimse tek başına alamaz. Elbette katkısı küçümsenemez ancak Nelson, Marcao, Annolth, Sacha dörtlüsü iyi savundu. Özellikle defansif anlamda Babel bile terinin son damlasına kadar mücadele etti. Orta sahaya gelecek olursak Berkan iyiydi, Taylan 6 numaranın adamı değil. Baskı yediği zaman direk geriye oynuyor. Bu takımda da 8 oynayacak kapasiteyi ben göremiyorum onda. Emre Kılınç girdikten sonra hatalı paslar yaptı daha çok çalışması lazım. Kerem iyiydi. Takım birbirinin açığını kapatarak kompakt bir oyun çıkardı ve beraberliği haketti. Ali Samiyenden çıkış yok, cehenneme hoş geldiniz. :)
gomisin golünde ufak bi kalp krizi geçirdim... o nasil pastir, o nasil top saklamaktir, o nasil suttur ya rabbi... kerem ve pena mükemmeldi. Berkan, Emre disinda herkes çok iyi oynadi. onlarda son dakiikalara dogru acildilar. mohammede pas gelemedi doğru düzgün. genel olarak cok net, avantaj isteyen bı Galatasaray izledik. İstanbul'da bu avantaji lehimize kullanabilmek dileğiyle
Ligde Realin 15 puan gerisinde Şampiyonlar Ligi'nden elendiler En son ne zaman uefada oynadılar hatirlayan var mı? Bu sezon Benfica bile 3-0 yendi barçayı İspanya kral kupası dan elendiler Artık Messi gibi yıldızları yok Bu maça da as kadro çıkmadılar
Tamam söylediklerinin hepsine katılıyorum ama barcelona xavi geldikten sonra çok daha iyi oynuyor, o benfica maçlarında falan takımın başında hala koeman vardı, artı barcelona geçen turda serie a lideri napoli'yi deplasmanda 4 -2 yenerek eledi ve adamlar son 18 resmi maçın tamamında gol atmış yani 0-0'lık beraberlik tabiki turu getirmez ancak o umudu İstanbul 'a taşımak bile rövanş için insanı heycanlandırıyor...
#SelammGençlikk 🍀 İnşaallah 3-0 Cimbom yensin ben dört büyükler deyince artık sadece Galatasaray taraftarıyım. Kadınlar futbolunda ise Fenerbahçe süper.1. Ligdeler ama ne dersiniz şu bildik FB'den daha muhteşem değiller miydi Ataşehir Bld. yi yendikleri maçta? #TubaSueda 🍀
Arkadaşlar galatasarayın ilk maçında eksik vardı özellikle takımın bel kemiği olan davinson ve osimhen yoktu bu ikisi olmayınca çok bişey beklemeyin zaten tek yapmamız gereken o maçta gol yememekti bunuda kaan sağolsun bozdu kaan ve berkan olmasaydı yine bu skor böyle olmazdı en fazla 2 yerdik şimdi bu maçta bu hataları göz önüne alarak rövanş yapılacak osimhen ile davinsonda olacak ve bu maçta umarım berkanı ilk 11 e koymaz ve gerçekten her şey değişebilir eğer bu maçta gol yemezsek kazanma ihtimalimiz yüksek
Açıkçası biraz umudum vardı. Ama şu son zamanlarda bakınca yok dedik yani keseyim umudu.. bence bu maçta Marsilya gibi olacak. Öyle hissediyorum 🤭. 5-6 yer diyenler nerede şu an? Siz aglamaya devam edin. Halbuki ülke için bu puan. Ama kıskançlıktan hasetlikten kabullenemiyosunuz. Türkiye'nin tek büyüğü var o da Galatasaray 🤫
😂avrupa fatihi barcaya yenilmedi büyük süpriz yaptı, pena ya stoperlere takıma laf edenlere kapak oldu. Tabiki tur atlayabilir , güzel sonuç keşke o gol ofsayt olmasaydı. Ve yine dedım ki ıykı Galatasaray lıyım.
Ben bile torrent'ten dolayı fark bekliyordum ama adamlar aynı fatih hocanın sistemiyle çıktı ve sıkıştıkları anda da pena sahneye çıktı ve galatasaray'a geldiğinden beri ki en iyi maçını oynadı! Galatasaray turu İstanbul 'da geçer mi bilemem ama o umudu İstanbul 'a taşıması bile büyük başarı ve 45bin taraftarın desteğiyle neden olmasın demek istiyorum! :D
Yanlız dikkat edersen morutan ve cicaldau oynamadı! :D Aslında galatasaray'da iyi adamlarda var özellikle savunmada ama ön tarafa gomis'in gelişi etki etmiş ve adam ofsayttan da olsa golünü attı, keşke hiç göndermeselerdi bu adamı!
Bugün Galatasaraylı arkadaşlar bile fark yiyeceğiz diyordu. Barcelona iyi değil Galatasaray akıllı oynarsa yenilmez dedim ve gerçekten iyi savunma yaptılar. Barcelona çok ağır oynuyor. Dembele ve Traore bir şey yapsın da gol atalım diye bekliyorlar. Başka taktikleri yok. Sene başından beri aynılar. İstanbul'da taraftarin gazıyla Allah ne verdiyse saldırmayıp akili oynarsa türü geçer Galatasaray.
Aynen! Konyaspor gibi mütevazi bir takıma yenilip 5 gün sonra barcelona'dan beraberlikle dönmek baya ilginç oldu! Barcelona'da 18 resmi maç aradan sonra ilk defa bir maçta gol atamadı...
Bir de oluyor mu sezon sonu uefa kupasını alarak küme düşmek 🤣😂 bir sezonda takımı aynı anda hem dipte hem de zirvede takip etmek sadece türkiye de olur zaten fjckc
Galatasaray in şu an ki teknik direktörü Barcelona da yardımci olarak görev yapmış birisi Barcelona'nın nasıl durdurulucagini çok iyi biliyordu he ama bu yinede vasat bir teknik direktör olduğu gerçeğini değiştirmez o ayrı bı konu
Galatasaray'a bin lira basmıştım artık nef arena da basarım tekrardan galatasayara adamlar ligde potadan çıkma mücadelesi var ama şampiyonluk yok adamların odak noktası avrupa ligi nefte yenerler
Beni şaşırttı. Fatih hoca yokken kesin kaybeder diyordum fark yer hatta ama direndiler. Umarım geçebilir. Galatasaraylı olmasam da Avrupa maçın da desteklerim.
Bugün burada yazdım gönlüm Galatasaray’dan yana. Maçı da izledim. Gayet zevkli bir maç oldu, dişe diş bir mücadele. İstanbul’da Galatasaray’ın şansı var bence.
Galatasaray bu... söylenenleri hep haksız çıkarır.. Gruptan çıkamaz dediklerinde de bu aslanlar bir rahat olun havasındaydılar.. Ben hala eleyeceğimizi düşünmüyorum ama canlarını sıktık mı kibirli katalanların, fazlasıyla..
Beşiktaşlıyım ama gururla Galatasaray'ı destekliyorum bizi temsil ediyor Türkiye futbolunh hep birlikte daha iyi yerlere getirceğiz inşallah başarılar bir sonraki maç için
Helal sana be, keşke bütün taraftarlar senin gibi olsa! Bende kulüp takımı tutmam sadece milli takım ama avrupa kupalarında full türk takımlarını desteklerim!
Ana Sayfa > Spor > Sorular > UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kaldı! Sizce Galatasaray İstanbul'da turu geçebilir mi?