Boks yaptığım zamanlarda da görüyordum kızları geliyorlardı spor yapmaya. Bir çok yerde de gördüm bence de yapmalılar. Kendini savunmasını iyi bilmeliler ortalık zaten çokta tekin değil. Öğrendikleri ile karşıdakileri tekniği ile de yenebilir. Bence tüm kadınlar yapmalı
Kadınlar zaten ilgi göstersin kadın savunma konusunda herzaman kendisini eksik görür. dolayısıyla kendini güvende hissetmek ister ve savunma sanatlarına eğilimleri dahada artar. Bu savunma konusunda ki yetersizlikleri bazen onları hataya sürükler mesels kendini güvende hissedebileceği adına aşk denilen duygusal olan ama gerçekde duygusal olmayan bir bağlamın getirilerine yenik düşer mesela gider bir sevgili bulur yakışıklı boylu poslu falan duadakları iyi öpülen pembe dudaklı kanka boku sadece closedin musluğundaki tazyikli suyla yıkandığını zanneden götü bok kokan zibidilere düşerler onlarda bu savunmasızlığın farkında olarak kızcağızdan her türlü faydalanır hatta bide sevişme videosu çeker internete atar şantaj malzemesi olarak Bu gibi durumlarda iyi analizler yapmak ve savunma açığımızı bu gibi pi. clerle değilde dövüş sanatlarına yönelerek kapatabiliriz
her şeyden önce bu bir spordur dövüş sporu kişinin hem fiziken sağlıklı kalmasını sağlar hemde dövüş sporunun inceliklerini öğrenip kendini korumayı sağlar
kadınların fiziken sağlıklı kalmak önceliğini savunma üzerine vermeleri insanların ayıplarından dolayıdır
#SelamGençlik 🍀 Özgün doğum haritasında ateş elementi aslan, koç, yay burcu ağır basan kız çocuğu dünyaya gelmiş demek ki son yirmi-otuz yılda 😂😂 Kendisini güvende hissetmek isteyen, çevresinden baskı göre göre içinde öfke ve derin yaralar biriktiren tüm güçlü kadınlar savunma sporlarına ilgi duymaya başladılar doğal refleks olarak. Levent Yüksel Tuana'sında ne güzel dile getirir: Uyan artık uyan Kara gülüm zaman yok Kara gülüm mekan yok Tut, bırakma peşini hayatın ateşini, gel Ah, uyan da gel Tuana Yüreğim kan ağlıyor Sana söz yine baharlar gelecek Sana söz ışık sönmeyecek Ölüm yok ki Tuana uyan Şimdi yaşanacak.. Kendisine sahip çıkan ve yaşamayı seven tüm kadınların savunma ve dövüş sporları ile ilgilenmeleri şarttır. Sevgi yeryüzünden kaldırılmış çünkü.. #TubaSueda 🍀
Gerçekten ülkemizde o kadar kötü kalpli ve acımasız erkekler var ki, buna mecburuz. Ben de karate öğrenmeye çalışıyorum. Sokakta yürürken bile taciz ediliyoruz. Ne kadar yazık cidden. O yüzden her kadına mutlaka tavsiye ediyorum, bir dövüş sanatı öğrenin kizlar. 👩⚕️