Yüzlerce yıl geçti ama savaşlardaki bu tecavüz kültürü değişmedi ya düsman tarafta bile olsa karşındaki bir kadın neden askerler düsman halktan olan kadınlara tecavüz ediyor hic acımıyorlar mı hani neden asla yapmayacağı bir seyi insan savaşta yapar?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
İnsan olan bunu zaten yapmaz. Eski savaşlarda köleler ganimet olarak alınır ve asla tecavüz edilemezdi. Günümüzde paralı asker denilen ve sokakta hiç bir işe yaramadığı için savaşmak ölmek için ülkelere götürülen yaratıklar bunu yapıyor. Bunu da en çok İngiliz amerikan ve Ermeni paralı aaskerlerinde görürsünüz.
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunu bütün ordular tarihte yaptı
- Soran+1 yıl
Özellikle rus ordusu 2. Dunya savaşında altına imzalarını attı
- +1 yıl
O rus ordusu değildi. Rus ordusu bayrağı altında ülkemize giren ermeni askerleri idi.
- Soran+1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun rus ordusu berline girdiğinde 2 milyon kadına tecavuz etti 2. Dunya savaşında bunu soyleyerel gurur duyuyorlar butin dunyanin bildigi bir sey herseyi ermenilere baglama ruslar doguda binlerce kadina tecavuz etti
- +1 yıl
Sen aralarında imiş gibi konuşuyorsun. Ben bu olayı arih bölümünde okuyan bir arkadaşla aynı evi paylaşırken bitirme tezi olarak yazdım. Çocuğun bitirme ödevi idi ve hepsini tarihi kitaplardan aldı yazdı. Sözler değil tarih delildir
- Soran+1 yıl
Ya sen ne sacmaliyorsun bunlar belgelerle sabit git rus tecavuzlerini arastir bunu alman kaynaklarida rus kaynaklarida labul ediyor bu hala ruslari savunuyor
- +1 yıl
Bana bıraksan bende kendi tarafımdan yazarım.
Bu arada üslubunuz cehaletinizi fazlaca ele veriyor. Biraz daha ortama uymayı deneyin veya rol yapın. - Soran+1 yıl
Yapmicam cahilde sensin
- +1 yıl
Rol yap nolur :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Türklerde bu yoktur hiç bir savasta kadinlar ganimey olarak görülmemistir bizde. Onun dışında, erkeğini yenmek bir yemeğin ana menüsü gibi geliyor olmalı kadınları ise tatlı diye düşünen bir zihniyetten fazlasi olamaz bunu yapanlar.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Butun ordularda vardı ayrıca ben ırkı sormadın neden bunu yaptıklarını sordum
- +1 yıl
Ne demek bütün ordularda vardı? Bana kaynağıyla birlikte getir tek kelime etmeyeceğim. Bari bildiğin konu hakkında yorum yap.
- +1 yıl
Soruna zaten pek cok insan cevap vermiş, tecavüz geç savaşın kendini bir insanlık suçu zaten.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Igrenc erkekler iste kafa hem ayni
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
onca terlenmiş kan dökülmüş askerler yorulmuş. esir olmuş kadınlarla hunharca seks yapmayı ödül olarak görecekler tabii. ha doğru mu dersen savaşın kendi zaten yanlış baştan.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yani sen olsan bunu yapar mıydın
- +1 yıl
ben tabii ki yapmam. elimden geldiğince de engel olmaya çalışırım.
- +1 yıl
Düşmanın acıması mı olur? Çok saçma bir soru. Ayrıca kadınlar da savaşa katılsın o zaman
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden düsman acımasın sen düsman olarak gördüğün bir kadına bunu yapar mısın
- +1 yıl
Savaş psikolojisi çok farklıdır. Burda öyle rahat konuşursun ama orda ne olcağı belli olmaz. Çünkü beyninle hareket etmiyosun
- Soran+1 yıl
Bir soru sordum sen yapar mıydın
- +1 yıl
Yapmazdım tabii ki ama dediğim gibi genel savaş psikolojisi çok farklı.
- Soran+1 yıl
Ayrıca kadınlarda savaşa katılsın ozaman derken neyi kast ettin neden tecavuz edilecegi lorkusuyla asker olsun ki
- +1 yıl
Kadın erkek eşittir diye heryerde gezen kadınlar için dedim. O halde kadınlar da askere alınmalıdır
Hani şu an modern, saygılı, kültürlü bir toplumda yaşıyoruz ya. Hani ölümler azalmış, şiddet eskiye kıyasla neredeyse bitmiş vs hatta özellikle isveç ve norveç te falan. Hah, işte bunların hepsi bir yanılgı. Bu toplumun ve çevrenin oynadığı, uyum sağladığı küçük bir gerçek sadece. En edebli en kültürlü insanları aç, susuz bırak, gıdayı az tut kısa sürede savaş, tecavüz vs tekrar yaşanacak. 1 yılda falan değil bu bahsettiğim süre 1 aydan bile az olabilir böyle olması için. Aynı baskı ve stresteki insanları düşün. Aynı durum geçerli. Savaştakilerde aynı durumdan müzdariplerdi. Amerika, suriye vs ırak ta flistinde aynısını yaptı. Bu insanlar eve döndüklerinde normal hatta belki elit bir vatandaş olarak davranıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanı boş yere hayvan grubunda ele almamışlar. İç güdüsel dürtülere sahip bir varlık insan. Güçlü olunca her şeye sahipmiş gibi davranır psikolojik olarak. Bu yüzden dinler ve psikoloji zihni terbiye etmekten bahsederler. Çok uzattıp ama anca bu kadar özet geçebildim. Uzun lafın kısası, insan, insan olduğu için böyledir
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. g*tunuzden name uydurmayın. savaşlarda böyle bir kültür var falan diye. bu savas hukukunu bilmeyen veya uygulamak istemeyen toplumların ahlaksızlıgıdır. Türk askerinin bırak bir kadına tecavüz etmeyi ne zaman savunmasız birine zarar verdigi görülmüş. bu tür sacma sorularla insnaların bilinçaltını kirletmeyin.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Yav ben bunun nedenini soruyorum ırktan mı bahsediyorum genel konusuyorum ne kadar malsın ya ve bunu bütün ordular yapmıştır
- Soran+1 yıl
Go*unden name uydurma cok mu normal bir laf olur sen bunu bana derse. Bende hakaret ederim
- +1 yıl
orda şahsına bir hakaret yok. o bir deyim. deyimleri ayırt edemeyecek kadar Türkçen kıt. kaldı ki anlatımından da bunu gördük zaten. hem diyorsun ırkları kastetmedim hem bütün askerler diyorsun ne dedigini sen de bilmiyorsun. hadi git sen önce dilimizi dogru düzgün ögren ergen oldugun ordan belli. Ve karaladıgın o askerin adaleti sayesinde bu topraklar üzerinde huzur içinde yasıyorsun. Dünyada azıcık adalet ve ahlaki değerler kalmıssa bunlar yüce Türk Milleti ve askeri sayesindedir. Benim ordumun askerini diğer ne idüğü belirsiz milletlerin ahlaksız askerleriyle bir tutamazsın.
- Soran+1 yıl
Sana mı aorcam bu tür iğrenc deyimler kullanman zeka seviyeni gosteriyor zaten
Türklerde öyle bir şey olmadı hiçbir zaman biz geride bıraktığımız kadınlarımdan başkasına bakmaz, savaşta esir düşen kadınlarıda başımızın üstünde ağırlayıp ihtiyaçlarını karşılar güven veririz. Çünkü bize bu yakışır hadi eyvallah
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynı seyi soylemekten biktim BEN IRK ADİ VERMEDIM VE BUNU BUTUN ORDULAR TARIHTE YAPTI BEN BUNUN NEDENINI SORUYORUM IRK ADI MI VERDIM BEN
- +1 yıl
Arap ve Hıristiyan toplumunda öyleydi Türklerde kadınlar erkeklerle birlikte at sürüp savaşa katıldığına dair yazılar var ama bizde Araplaştığımız için artık bizdede belirli bir kesime göre birer tüketim eşyasından farkınız yok
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Irkı karıştırma bütün toplumlarda bu vardı ben ırkı sormuyorum neden yapıldığını soruyorum
- +1 yıl
Irk olarak algılama tarihte kadınlara değer verilen toplumlar baktığın zaman sadece Türklerde var hatta Atilla ben sizin Hanınızım buda benim Han'ım diyerek eşini göstermiş hanım kelimesi oradan geldiği rivayet ediliyor
- Soran+1 yıl
Bana pek inandırıcı gelmedi
- +1 yıl
Bilmiyorum bana çok orjinal gelmişti
- Soran+1 yıl
Bence coook fake
- +1 yıl
Neden fake olsun Şimdi de öyle degil mi ama erkeklerin %50si kılıbık 😂 şaka bir yana toplumlarda kadının yeri ile alakalı makalelere bakmak lazım geniş bir arada
- +1 yıl
Bu olay Türk milletlerinin hiç birisinde yoktu ama evet dünyada örneği çok fazla
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Bütün ordular bunu yapmıştır istisnasız ayrıca ben bunun nedenini soruyorum ırk adı mı verdim
- +1 yıl
Ver ya da verme istisnalar kaideyi bozmuyor, savaşta her şey mübahdır falan deniliyor, fıtratında olan yapar
- Soran+1 yıl
Sen olsan yapar mısın
- +1 yıl
Yaparım
savaş kin ve nefretin tavan yaptığı dönemdir ama yinede çok yanlış
00 Yorumla- +1 yıl
Savas sonrasi Merhamet ve vicdan duygularını kaybetmişlerin egolarıni tatmin etmek için yaptıkları bisey
00 Yorumla Savaşta insanlık mı kalmış savaş o
10 Yorumla- +1 yıl
çünkü savaşta suç işlesen hapse girmezsin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Seks ödül gibi birşey oluyor ondan dolayi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne alaka
- Cevap sahibi+1 yıl
Onlar ödül olaral görüyor kadınları..
Kaos ortamı malesef :/ iğrenç durum
00 Yorumla- +1 yıl
Bedava vajina