Yıllardır spor yapıyorum ve meyvelerini de topladığımı düşünüyorum. Salonda çalışırken gözler hep benim üzerimde ve inanılmaz keyif alıyorum, öz güvenim uçuşlara geçiyor :d
Siz spordaki güzel kızlara bakıyor musunuz peki? Kız olmama rağmen diğer fit kızlara da bakıyorum :p
Bakıyorum, güzele bakmak sevaptır 😍
Bakmıyorum, onlar bana baksın 😛
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spor salonunda bana bakmaları çok hoşuma gidiyor, spordaki fit kızlara bakar mısınız?
Aslında popolar kalkmasın diye nadir gizli şekilde bakarım 😁 Harbi belli seviyeye gelmiş kadınlara hayranlıkla bakarım, tabi adabına göre 👍 Resimdeki sen misin gerçekten bel baya ince kalça bacak yapısı artık şekillenmis
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
su an bulktayim bacaklarim hala istedigim gibi degil ama olacak basariciiiz
Bir erkek olarak tabi ki dikkatimizi çekiyor. ama asla rahatsız edecek derece de bakmak. normal olarak gözüm kayabilir. erkeklere de normal şekilde bakarım kızlara da. yani spor salonu çok geniş bir ortam olmadığı için gözümüzün kadrajına birçok insan sığabilir bu normaldir :Z
Banada bakiyolar bak fotodaki sensen ve eğer mini tayt giyiyorsan o erkeklerde çok etkileyici bisi. Bende aynen bunu giyiyorum tüm erkekler banada bakiyor tabiki senin kadar güzel. durmuyor o ayri 🙂 bu arada bana biraz spor tiyosu verir misin kalca buyutmek istiyorum
Ben elbette kuruyorum ama bir başka kızın benim üzerimde kurduğu fanteziler üzerine sevilip, değer görmek istemem. Çünkü yarın daha fazla arzuladığı birisi uğruna harcanmak istemem. Bunun sonu yok.
Valla cehalet akıyor ülkede böyle bir spor salonu mu var sizce ya. Turkıyede söyle bir kadın gördunuz mı siz en poposu olan bile ya yapma ya da dağılmiş bide hala fotodakı sensen eğer yazmıssınız
Başarılarınız daim olsun ben fit değilim ama kendimin bu haline alışmışım. 😊 Bence herkes kendisi olarak güzeldir. 😊 Siz de kendi başarılarınız ve fitliğinizle güzelsiniz. 😊 Sevdiğinizle mutlu kalın. 😊
Genel de ben onlara değil de onlar bana bakıyor. Ama arada da olsa popoşleri, kalkmaması için arada bakıyor gibi yapıyorum :DSFDSFSDGFDSGFD Tabi o sıra da biraz ego kasıyorum hahahahah :D dsgfsdgfdgsfd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
spor verimine saygı duyarak bakarım abaza olarak bakmam yani
Kendimi geliştirmek için gittiğimden biri karşımda çalışmadığı sürece bakmıyorum. Gereksiz buluyorum söylediğin gibi memnun olan hatta gözümüzün içine girmeye çalışan tiplere rastlamıştım.
Bıkmak değil de rahatsızlık verip kötü biri imajı vermek istemiyorum yanımda çalışması gerektiğinde kaçıp şimdi süzücek falan korkusu vermek istemiyorum