Eski sevgilimin vucudu çok iyi olmasina rağmen gitmiş spor salonuna yazılmış.
Kız düşürmek için gitti bence. Var mı güzel kizlar fit taytli falan :/
Kız düşürmek için gitti bence. Var mı güzel kizlar fit taytli falan :/
yoktur bence.. spor salonunda kızların ne işi var.. avrupamı sandınız burayı.. iki üç tane vardır en fazla onlarda tutuludur.. rahat ol. güzel kızın spor salonunda ne işi var
Ee nerde olcak
Hmm var diyende var
Cok sagol valla
hahaha ben senelerdir gidiyorum hemde en elit salona daha ilgimi cekecek tek kadın görmedim
:) abazan degilsindir
yok o amacla gitmiyorum zaten o amacla gitsem cok husrana ugrardım olan zevkimde kacardı :))
Hahah nasil yanii
yani arzularım icin spora gitseydim orada gördüğüm yaglı cirkin kadınlardan sonra tum hevesim kacardı tabi başka salonlarda guzel kadınlar var mı bilmiyorum ben dedeman otelinin salonuna gidiyorum saunası felanda var ama guzel kadın yok
Bir arkadaşimda oyle dedi :) umarim oda bulamaz.
bulsada bişi farketmez sanki senin ruhunmu duyacak :))
Eski sevgilim zaten. Birşey diyemem.
ben eski sevgilin oldugunu bilmiyordum soruyu tam okumamışım sorry. hayırdır eski sevgilini kıskanıyormusun :P
Evet :(
O ARTIK SENİN DEĞİL. UNUT ONU UNUTTTT forget forget forget
sevgilinin nasıl biri olduğunu biliyorsun ve hala berabersin ve güvenmiyorsun:)
Beraber değilim
onu es geçmişim okurken :D aynen öyle illaki güzel kız vardır :D
Cevap
12Cevap
Yahu mantığın o kadar yanlış ki, vücudunun iyi olması spor yapmayacağı anlamına mı geliyor? devam ettirmezse 2 ayda söner çocukcağızın vücudu.. ayrıca soruna gelirsek, evet vardır o tarz kızlar
Ya hayir evde zaten sürekli çalışıyor. Evde yaptigina inanimiyordu millet o vucudu. 2 senedir evde yapiyor. Tum malzemeler var. Kiz düşürmek için gidiyor kesin
bir ara bende gitmiştim kız tavlamak için vücutta pek bir değişiklik olmadıda çok kız arkadaşım oldu
Hmmm
Fit kızlar çok da tavlamak kolay değil. Korkma yani rakibi çok orda 😁
Aynen
ben gidiyom balık etlisinimi ararsın fit olanınımı ararsın hepsi taytlı yani erkeği sapıttıracak kızlar var olgunu genci
Hmm.
valla hmmmm yaaaa :D
Salonun nerde olduğuna bağlı , nişantaşı Beşiktaş tarzı yerlerde degşet hatunlar oluyor
Beylikduzunde
Var evet bizim spor salonda ama yerine göre Değişiyor.
Ben gidiyorum valla kızlar bile bakıyor gerçekten güzel kızlar var baya e yani o kadar spora geliyorlar
Spor salonuna gidipte kizlara bakmayacak ayarlamaya calismayacak erkek yok denecek kadar azdir.
Peki
grup falan yapılıyor oralar da
Spor salonunda çok abaza kız var :)
hemde ne kızlar var :DDD
Spor salonunun yanından gecmemissindir sen
taş gibi taşşş :D
sende duba gibi kal orda :D
Beni görsen agzin yuzun yer degistirir hadi işine
https://www.youtube.com/watch?v=Q1ydPLuUGG0 kısa ve net bu tur cevablara :D
Vardir :D
Olasılık değil net cevap istiyorum.
Gayette tas gibi kizlar vardir sansina kus guzelim :D