Arkadaşlar iki gündür omad uyguluyorum ama tek öğünde en fazla 400 kalori alıyorum ve günlük 4 litreye yakın su içiyorum chloe ting bacak inceltme 25 günlük programını yapıyorum 40 dk yürüyüş yapıyorum 4 kilometre falan yapıyor birde ekstra youtube den iç bacak inceltme 12 dklık videoyu yapıyorum bugun ikinci günüm iki gün önce 68.5 civarı kilodaydım bakalım bir ay sonra ne olacak
Güncellemeler
+1 yıl
Boyum 164 bu arada söylemeyi unuttum ve hedefim 49 kiloya inmek
Güncellemeler
+1 yıl
Her gün güncelleme yapacağım
Hey millet, benimle bir aylık zayıflama diyeti ve sporu yapmaya var mısınız?
Bugun çok yorgunum ama bütün sporları yaptım Leslie 40 dk yaptım chloe ting üçüncü günü yaptım iki tane başka video yaptım offf sadece daha yeni yemek yedim bir tabak makarna yoğurtlu ve yanında bir domates yarına kadar başka hiçbir şey yemiyorum 24 saatte bir besleniyorum açlık 0 sadece enerjim gelsin diye yiyorum iştahımı kapatıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hafif göbeğim ama gitsin istemiyorum yastık o yastık :D kolay gelsin
Hadi bakalım inanıyoruz sana 😊
Yaaaa teşekkür ederim
Rica ederim😊
Hayır
Nedennn
Şaka yapiom ya 😂
1.84 e 79 uygun mu
Anlamadım
Boy kilo oranı normal mi?
hazırım zaten diyetteyim
Kaçıncı günündesin
varım ne zaman başlıyoruz
Üçüncü günümmm bugunnn
nasıl gidiyo
Bugun çok yorgunum ama bütün sporları yaptım Leslie 40 dk yaptım chloe ting üçüncü günü yaptım iki tane başka video yaptım offf sadece daha yeni yemek yedim bir tabak makarna yoğurtlu ve yanında bir domates yarına kadar başka hiçbir şey yemiyorum 24 saatte bir besleniyorum açlık 0 sadece enerjim gelsin diye yiyorum iştahımı kapatıyorum
Merak ettim yahu