Bugün başımdan geçen bir durumdan bahsedeyim. PTT - Galatasaray Sultanlar Voleybol Ligi maçından sonra Galatasaray'ın genç yıldızı Alexia ile bir fotoğraf cekileyim dedim yenilginin verdiği bir acı ile apar topar no no no diyerek soyunma odasının yolunu tuttu fakat aynı talebi yılların tecrübesi Bulgar Dimitrova'dan istedim saniyesinde kabul etti aslında burada kastetmek istediğim, Alexia Carutasu genç bir oyuncu zamanla bu durumu aşacaktır. Bazı şeyler yıldız olmaktan çok Profesyonellikten geçer diye düşünüyorum. Dimitrova / PTT'nin Bulgar Yıldızı
Bunun profesyonellik ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Oyun anı her şey sıca sıcağına, bazı insanlar çok hırslı oluyor. Yenilgiyi hazmedemeyen oyuncular olabiliyor ve gözü o an hiçbir şeyi görmüyor maalesef. Ancak davranışına olgunca yaklaşım sergilemiş diyebiliriz.
bu bana göre tecrübesizlikten değilde şımarıklıktan kaynaklanıyor çok iyi oynadığı için üstüne fazlasıyla düşüldü o da genç yaşının vermiş olduğu özgüvenle böyle yapmış olabilir hoş olmamış