Kas konusunun çok uzerine gitmeni tavsiye etmiyorum belli bir yerden sonra kas ne kadinda ne erkekte çok hoş durmuyor. Şu an gayet iyi durumdasin umarim pomemi kazanirsin. Gördüğüm kadarıyla pomem için yeterli bir fiziki durumun var. Ancak illa daha fazla kas olsun istiyorsan bildiğin üzere protein yoğunluklu bir beslenme planı şart ayrıca kollarin için eve dumbell alabilirsin. Karın kası konusuna gelirsek aksam saat 18-19'dan sonra yemek yemeyi kesmelisin yiyeceksen meyve yiyeceksin. Ayrıca karın kasi çok nankordur biraz ara veriyim dersin bir bakarsin eriyor 😂
Teşekkür ederim bilgiler için ve yorumun için :)
İstesen de nagihan olamazsın çünkü östrojen hormonunuz kas yapmanızı baskılıyor zaten erkekle aranızdaki temel fark budur. Nagihan genetik, sportif alt yapısı ve kür yapmış olabilir ama sonuç olarak öyle bir kol, omuz, sırta sahip olmak çoook uzun seneler alır. Sen şimdilik sadece fonksiyonel, atletik çalışmalar yap ve her gün koş, esnetme-mobilite çalış, hem aerobik kapasiten hem de kassal kuvvetini ve dayanıklılığını arttır. Dinlenme aralıkları kısa olsun, istasyon öneririm. Crossfit tarzı idmanlar yap. Abisi özel harekatçı biri olarak söylüyorum hayatın spor olmalı ve tamamen fonksiyonel antrenmanlar, her gün minimum 5 km koşu...
İzmir’den asss 3 ayın var sjdjskdk
Offf bi de polis olsam o vücut üstüne
İnşallah olucamm
kadın gibi kadınsın harbi da*/şşaklı bir kadınsın düştüm
Ahahah yaa en sevdiğim yorum bu oldu valla teşekkür ederim
Cevap
73Cevap
sen nagehanın bacak kasını omuzlarını sırtını kolunu gördün mü hiç. kadın gelecekten gönderilmiş dişi terminatör gibi. senin bacakların onun yanında süt gibi kalıyo 😀 yolun biraz uzun...
Görmem mi ya kadın bana bir vursa ölürüm hdkhd
Ben de askerden geleli 2 ay oluyor öncesinde iki kusur yıldır gym e gidiyorum daha iyi fizik için geçen hafta start verdim bu yaza karın kası geniş omuz geniş bir sırt ve iri bir bacak icin daha önce yaptığım için kas hafızama tecrübeme irademe güveniyorum ben de before arter yapicam
İç bacak ve alt karın bölgesine yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Baldırları güçlendirmeyi unutma. Ciğerlerini açmak için de düzenli koşu yapmalısın. Dikkatli ol, kas yırtığı oluşabilir aşırı antrenmanda. POMEM için başarılar.
Evet iç bacak sıkıntım da var teşekkür ederim yorumun için
Ne demek, işimiz bu.
dilin ağzının içinde kalması gereken bir organ niye gereksiz yere çıkarıyorsun dışarı 😂
İstemsizce çıkmış hdkjd
Nagihanın ben bazı formlarını gördüm ki anabolic ilaçlar kullandığı belli. O kadar damar o kadar net kütle bir kadın için kolay olacak şeyler değil. Zaten sporu yapanlar bilir. Sen öyle doğal yaparak yapman imkansız biraz daha vücut hatları yönünde çalış yeterli olur
Sende o duruş var başarılar dilerim inanman çabalaman felan on numara
Valla teşekkür ederim
Kendine teşekkür et ne güzel yetiştirmişsin kendini valla helal olsun seni görünce ben moral motive oldum yeminle
kas yapmak için çalışıyorsan daha baya var aslında kadınların kas yapması da zor erkeklere göre
Evet çok zaman lazım
Protein ağırlıklı beslenmen gerekir ve de kilo alman. 8-12 tekrar öneririm. Bide max kilo squat deadlift yap. Hem sinir sistemin güçlenir hem de yağ yakarsın. Tüm kasları çalıştıran fonksiyonel hareketler bunlar.
Ya ben de kaslanmak istiyorum en azından karın ve bacak olarak. Dövüş sporu yapıyorum zaten. Ara vermek zorunda kalmıştım tekrar başladım. Kas olayı hakkında yol gösterebilecek var mı?
1. foto için ne güzel kız derken 2. fotoyu görmenin şoku... çok tuhaf hissediyorum kendimi şu an. o güzellik gitti de 8 yaşındaki yeğenimin deli deli hareketleri geldi gözümün önüne birden.
Çok güzel görünüyon kız valla kıskandım ha, ama eğer ciddiysen sorvayvırda başarılar 🙂
Survivor düşünmüyorum yorumun için çok teşekkür ederim
Oldukça fit görünüyorsun maşallah.
Bende öncesi-sonrası yapmayı istiyorum.
Öncesinin fotolarını çektim sonrası kaldı.
Deneyeceğiz inşallah.
Nagihan örnek alınacak bir kadın değil
Yanlış kişiyi örnek alıyorsun
O kadar da olmam ya
zorlanacagını pek sanmıyorum inanırsan azmedersen bence yaparsın :d takip edicem seni sürekli paylaş bakalım
Ne kadar zamanda olursun bilmiyorum. Kendi tercihin tabiki ama bir kadına aşırııı kas yakışmıyor bence şu anda fiziğin baya iyi gibi duruyor
Düzenli anteraman ve adam akıllı diyet ile
Olur bir şeyler
Erkeklerde 3 ay da az çok bir şeyler oluyorda
Kadinalri bilemedim 🙁🙁
Kanka polis olmak istiyorsan
Bu hesabı kapat
Normal isimle gir
Zina yasak olabilir
Cinsellik çağrıştıran ne varsa sil sosyal medyada
Haftada bir patlıcan musakka ve pilav üstü kuru bu işi çözer.
Spor iyidir hoştur da, profesyonel değilseniz hobi olarak kalsın.
Nagihan bence iyi değil. Kadınsa kas fazla olması bana göre hoş görüntü oluşturmuyor
Gayet başarılı. Biceps de iyi gidiyor… önerim ise protein ağırlıklı ve belli düzende beslenmen.
Çok aşırı yapmadan ama sürwkli bir şekilde belirli aralıklarla kiloları arttırabilirn 💪🤟🤟
Şu an avlu azrasın yetmez mi 😂💛
Ajsksj ya ne güzel iltifatlar almışım çok mutlu oldum şu an
Karın ve iç bacak için hangi hareketleri yapıyorsun ya, ben bu bölgelerden bıktım artık. Yaz da geliyor. :(
Bi link koycam buraya o videoyu yap ve diyet yap bak nasıl zayıflarsın
Öneri için teşekkür ederim. Yapacağım.
O kısımlarda şikayetçi olmak yerine onlarla mutlu olmalısın
@Parçalayıcı Maalesef mutlu olamıyorum, rahatsız edici benim için.
Düşüncelerini gerçekten Anlıyorum, seni bu düşüncelerden kurtarmakda basit değil biliyorum , ama ümidim , o kısımların şimdiki hallerinin sana ne denli güzellik, sexilik ve çekicilik katıyor olduğunu en kısa zamanda anlayabilmendir.
@Parçalayıcı seksi , çekici olmak istemiyorum, öyle bir amacım da yok. Bu beni rahatsız ediyor, hem sağlıklı da değil. İç bacağın sallanması ve göbek çıkması beni çok rahatsız eder.
Tamam Seksi olma diyelim , bu şekilde emin ol çok güzelsin. Sağlık hassasiyetini anlarım fakat bazen doğal güzelliklerimizin karşısında etki göstermiyoruz.
@Parçalayıcı Beni tanımıyorsun ki!:). Bugün ablamla görüntülü konuştuğumda bana kilo almışsın, kilo alma dedi.
Tanımıyor olsamda verdiğin bilgiler doğrultusunda tahmin etmekte hiç zorlanmıyorum. Mesele belki burada başlıyor, bir insan özellikle bir kadın, biraz kilo alsa veya iki üç kilo verse bu değişkenler neyi ne kadar ne için neye göre değişiklik gösterebilir? Hâl böyleyken , keskin bir tabu misali aman kilo mu aldım, kaç kilo aldım, kilo alma!! Gibi etkenlerle neden kendimizi yıpratıyoruz? tabiki ablan senin iyiliğini düşünür fakat oluşturulan bu algıların içinde neden kayboluyor insanlık , oysa insanların kendi dusunceleri değil. Yıllardır bilinçaltımıza yapılan operasyonlar neticesinde hiç farkında olmadan biz , yerleştirilen bu düşünceleri , kendimize ait olarak görmemizi sağladı bu sebeple , bu düşüncelerden uzak durmalıyız ve bizim için önemli olan sadece ve sadece sağlıklı beslenmek olmalı.
@Parçalayıcı Sözlerinde çok haklısın aslında, ben de karşıyım bize dayatılan bu güzellik standartlarından. Sadece rahatsızlık verici benim için o kısımlar.
Teşekkür ederim evet , kesinlikle doğru söylüyorsun, bu dayatılan güzellik standartları çok gereksiz aynı zamanda saçma buluyorum. Öyle ki her insanın doğalı o kişiyi en güzel gösteren görünümdür ve dıştan bakınca güzellik göreceli değişkene sahiptir. Bu sebeple herkes belli kalıplarda olmak durumunda olmadığı gibi gereksiz bir durum. Netice olarak düşüncelerine saygım var umarım en kısa zamanda senin için hersey yoluna girer.
@Parçalayıcı Güzel ve anlamlı sözlerin çok teşekkür ederim. Umarım ve senin için de en iyisi olur.😊🙏
Ne demek , rica ederim. Bende teşekkür ederim. Hersey gönlünce olsun. 😊🌹
6 ay diyorum cjdmxkmd
6 ay sonra after geliyor jkdhd
pomem deme bana :( hakkında hayırlısı olsun ama çok fazla kas yapma gözünüzü seveyim kızlar hafif yapın biraz squad biraz karın kası mis
Helal olsun diyecek başka bişey yok
Teşekkür ederim
Rica ederim
6 ay sonra gel Rambo olarak işe başla jsjsjsj
Anlaştık hdkdh
Bastığın ağırlıkları arttır
Squat en fazla 40 çıkıyor düşün hdjsh az yani artmıyor belimi sakatlıcam
50 denerizz jdkdh
Harbi diyom ben de tanıyorum bunu hdjdh
Niyeee
ilk fotodaki fiziğin çok iyi sakın nagihana benzeme tüm özelliğini kaybedersin
Nagihan seninle dişini kurcalar anca o kadın erkek gibi olmuş artık kas yapmaktan
Sen onun çeyreğinin yarısı kadarsın şu an?
Bnce şu an hoş fızıgın var kadınsı, nagıhan hoş görünmüo çok erkeksı gorunuo
Kol omuz bacak bunlara iyi çalış, kolların ve omuzların cılız
Nagihan gibi olman için bi 3 aylık only Testo kürü yapman lazım :D
Yaparızzzz ama o ne?
Bi de ona para mı vercem
O yüzden erimiyor kaslarıı
Komando bile olursun 😂
İnşallah ajkdjd
Bence kadınlara kas falan yakışmıyor
İki ay daha ha gayret 😂
Nagihan gibi olman için en az bir yıl lazım o daha iri göğüs omuz bel bacak kalın hep.
Eril enerjin yükselir bence kas yapma
değişmiş ama bacaklar ve kalça sert?
Oooovvv
Irilesme o kadar iyi durmuyor kadinda
2 yıl sonra..
Protein ağırlıklı beslenmeye devam 😁
Güzelim vücuda yazık etme bence.
30 firin ekmegi yemen lazim
maslalalh bizler daha yakrsan olursun
Nagihan olma kendin ol en iyisi ol
hiç bir zaman olma nagihan itici bir kadın çünkü
Sen avatar Atakan BİLE olursun kanka devam