Evet arkadaşlar mesut özil'in fenerbahçe'den yıllık 7.5 milyon avro maaş aldığını iddia eden fotomaç gazetesi genel yayın yönetmeni zeki uzundurukan eğer yalansa fenerbahçeli yöneticiler programa bağlanıp yalanlayabilir dedi... Bana görede haftalık arsenal'de 350 bin sterlin yani ayda 1.4 milyon sterlin para alan mesut'un 7.5 milyon alması oldukça mantıklı! Peki sizce mesut özil bu parayı alacak futbolu oynuyor mu?
Zeki Uzundurukan, "Mesut Özil, Fenerbahçe'den yıllık 7,5 milyon euro maaş alıyor." dedi! Sizce Mesut Özil bu parayı hak ediyor mu?
Şuanki oynadığı futbol ile hak etmiyor ama yinede ilerde gelişebilir mesela Gaziantep maçında iyi oynamıştı yani istese bir şeyler yapabilir ayrıca Arsenal den o kadar çok alacağı olup almayıp Fenerbahçe ye gelmesi de ayrı bir konu, Mesut Özil Fenerbahçe için her türlü iyi bir transfer oldu çünkü taraftarın hayaliydi ve Ali Koç ta getirdi yani adam Mesut dediniz getirdim dedi.
Tamam adam dünya yıldızı ama şu anda fizik olarak geberik durumda. Adam 16.5 milyon'u bırakıp 3.5'e gelmez onun için 7.5 3buçuk yıllık kontrattan mantıklı duruyor! Yani fenerbahçe'den 3 yıllık alacağı garanti ücret yaklaşık 25 milyon avro yani mesut ben fenerbahçe için geldim fenerbahçeliyim muhhabetlerini bıraksın, adam para için gelmiş net biçimde! 😅
Adamı yanlış yerde kullanıyorlar. Mesut tempolu bir oyuncu değildi ki zaten klasik on numaralardan biri iişte. İleride dolandıracaksın bu adama vereceksin tüm topları asist ya da gol yapacak/yaptıracak. Bu tarz oyunculardan fiziksel performans beklememek lazım
Adam sallamış da olabilir ya bana inandırıcı gelmedi ayrıca fbliler yayına bağlanıp yalanlasa ben doğruluğuna daha çok inanırdım, ciddiye bile almamışlar bence
Bence doğru çünkü mesut'un arsenal'de haftalık 350 bin Sterlin yani ayda 1.4 milyon ve yılda yaklaşık 16.8 milyon sterlin alıyordu! Adam bu parayı bırakıp 3.5 milyona fenere gelmez...
Birde bu adam için yardım kampanyası yapıldı! Ali koç türkiye'nin en zengin 5 adamından biri ama adam kendi cebinden değil kampanyadan para toplayarak transfer yapıyor! Tam bir cimri...
Bu fenerliler kafayı yemiş! Falcao 5.5 alırken adamı yerden yere vurduk ama bakıyorum bu ondan da beter ve 7.5 milyon alıyor! Ehhh ali koç vizyonu ne olacak 😂
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Zeki Uzundurukan, "Mesut Özil, Fenerbahçe'den yıllık 7,5 milyon euro maaş alıyor." dedi! Sizce Mesut Özil bu parayı hak ediyor mu?