Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında kabul edilen Wesley Sneijder 9 yıl önce bugün Galatasaray'a transfer oldu.Attığı goller ve karakteri ile kısa sürede taraftarı kendisine bağlayan Wesley, yönetim ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası takımdan gönderilmişti. Efsane Juventus maçı:Fenerbahçe maçı:Ve Efsane Real maçı:Wesley Sneijder'i tek kelime ile özetleyecek olsanız ne dersiniz?
Abartılacak bir futbolcu değildi. Çok kazanca goller kaçırdı. Türk yalakalığını oda iyi kullandı ve gitti. Biz maalesef yabancılara yalakalık yapmayı seviyoruz.
Benim için Galatasaray efsanelerinden biridir. Hele ki Juve maçından sonra inanılmaz bi yere geldi benim gözümde oynadığı futbol bitmeyen hırsı çok severim herşeyiyle kendisini. Ve elbette efsane Fener ağlama performansı 😅
hatırlatma... nasıl moralim bozuluyo... bu taraftar ileride albert riera drogba sneijder arkada melo ebue gördu o gunlerden sonra bugunler çok utandırıyo be
Hagi 'den sonra gelen en iyi 10 numaraydı. Volkanı bir sağa bir sola yatırdığı maçı, birde trabzon deplasmanında attığı frikik golünü hiç unutamıyorum.