"Konyaspor'dan ayrılmam." diyen Serdar Gürler, Başakşehir'e transfer oldu! Taraftarlara göre Serdar ihanet etti. Ne düşünüyorsunuz?

Konyaspordan ayrılmam. diyen Serdar Gürler, Başakşehire transfer oldu! Taraftarlara göre Serdar ihanet etti. Ne düşünüyorsunuz?
Konyaspor, Serdar Gürler'i sakat olduğu halde transfer etmişti. Konyaspor'dayken verdiği bir röportajda şöyle bir açıklama yapmıştı;

Serdar Gürler "Burada inanılmaz mutluyum, kafamda sezon sonu transfer gibi bir düşünce yok. Ailem mutlu, çocuklarım mutlu, en önemlisi o. Oynuyorum çok şükür. Mutlu olduğum yerden kolay kolay ayrılmam diye düşünüyorum."

Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı'nın aldığı maaş'tan daha fazlasını isteyen Serdar, isteği reddedilince transfer görüşmelerine başladı. Başakşehir, serbest kalma bedelini ödeyerek Serdar Gürler'i kadrosuna kattı. Konyaspor taraftarları Serdar'ın ayrılışına ihanet olarak görüyor.
Konyaspordan ayrılmam. diyen Serdar Gürler, Başakşehire transfer oldu! Taraftarlara göre Serdar ihanet etti. Ne düşünüyorsunuz?
Konyaspor "Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır. Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir."
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen "Serdar Gürler, bizim en acılı günümüzde, başka bir kulübe transfer olma yolunu seçti. Onunla konuşmamda 'Ahmet Çalık için oynayacağız, bizimle kal. Sezon sonu gelin gibi gönderelim.' dedim. Kendisi kabul etmedi.
"Konyaspor'dan ayrılmam." diyen Serdar Gürler, Başakşehir'e transfer oldu! Taraftarlara göre Serdar ihanet etti. Ne düşünüyorsunuz?