Evet arkadaşlar biraz önce haber kanallarına gelen haberle yıkıldık! Konyaspor'un futbolcusu ve galatasaray'dan da tanıdığımız ahmet çalık kardeşimizi trafik kazasında kaybettik! Ailesine, arkadaşlarına ve konyaspor'a camiasına sabırlar ve kardeşimize allah rahmet eylesin diyoruz! Ne düşünüyorsunuz?
Türk futbolunun acı kaybı! Konyaspor'un oyuncusu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti! Ne düşünüyorsunuz?
Yapma yaa!😫😞😢 Abiii onu Gençlerbirliği'nin kaptanı olduğu zamanından beri tanıyordum! Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine başsağlığı diliyorum. 😔🙏
Futbol ile alakam yok. Kaza yapmasının sebebini aşırı hız ve emniyet kemerinin takılı olmadığı şeklinde duydum. Ölüm gelmiş ise zaten buna kimse engel olamazdı ancak dikkat edilmesi gerek Allah rahmet eylesin.
Ölümün sadece yaşlılar için değilde aslında hepimize yakın olduğunu ne zaman anlayacağız ölüm çok ani oluyor ve hazırlıklı olmamız gerekiyor gencecik adam gitti
Çok ahlaklı ve yardımsever bir futbolcu idi. Gençlerbirliği zamanından beri tanıyorum onu. Allah nişanlısına ve ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun
okuldan gitme ihtimali var Ve ben şunu farkettim salı günü ağladım onun için çünkü abisi öldü onun haberi yoktu ilk ben sonra dayanamadım kendimi lavaboya attım hemde çok ağladım sonra PDR cimin yanında kendimi parçalanmış gibi hissettim ve biran nefesimi kontrol edemedim arkadaşım sarıldı biraz daha iyi oldu nefesim kesilecek gibi oldum ve bide o okuldan gidince ben ne yapacağım
Herkes öyle diyor ben kendimi toparlayamıyacağım eminim dışıma vurmayacağım elimden geldiğince 1 arkadaşım hariç kimse bilmiyor ama her boş vaktimde daha çok biteceğim ama hala o bilmiyor keşke bilse ama oda beni sevse ve sonsuza kadar mutlu yaşasak
Ben kendimi tutamadım ona söyleyemediğim duyguları ağlayarak atmaya çalıştım bide onun üstüne abisinin ölmesi çok daha kötü oldu biz okulda öğrendik hocalar söyledi ona soylemeyin dedi ben o sırada su içiyordum boğazıma durdu su resmen ellerim buz gibi oldu ellerim titredi yazı yazamadım