🟡🔴 Galatasaray'ın, Domènec Torrent ile anlaşma sağladı iddia ediliyor!✍️ 👔 İspanyol teknik adamın ekibiyle birlikte yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. ✈️Domenec Torrent'in kariyeri:
🇪🇸 Barcelona: Yardımcı Antrenör (Guardiola'nın yanında)
🇩🇪 Bayern Münih: Yardımcı Antrenör (Guardiola'nın yanında)
🏴 Manchester City: Yardımcı Antrenör (Guardiola'nın yanında)
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu.
Aslında yapılan açıklama şöyleydi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas dedi ki, Torrent başta Fatih Terim'in yardımcısı olarak düşünüldü ancak sonra teknik direktörlük için anlaşmışlar.
Domenec Torrent kimdir?
59 yaşındaki teknik adam, İspanya doğumlu. Kariyeri de çok dolu geçmiş. 2007 yılında Barcelona B takımında başlamış. Sonra tabi yükselip Barcelona A takımına, oradan Bayern Münih'e oradan da Manchester City'de pep Guardiola'nın yardımcılığına geçmiş. manchester city teknik direktörleri bu işte zaten mükemmel herkes kabul eder sanırım.
Adam artık kariyerine yardımcı antrenör değil teknik direktör olarak devam etmek istemiş.
Bence Galatasaray artık biraz da Fatih Terim'den uzaklaşmalı, resmen bütünleştiler. Tamam çok güzel zaferler kazandılar birlikte ama o dönemki neredeyse tüm futbolcular artık emekli, yeni bir nesil geldi ve yepyeni bir bakış açısını hak ediyorlar.
Bu adamin hiç bir basarisi yok neye dayanarak getirdiler bunu anlamadım çift antrenmanla başlamasi umut verdi takım ölü gibi kondisyon yoktu hiç belki en azından canlanir Avrupa tercübesi var ama başarısı yok bakalım ne yapacak ayrıca terim de zaten sıçtı batırdı takımı onu da savunmuyorum
Hiç güven vermiyor bu adam bana. Umarım yanılırım ama sanmıyorum, Flamengo taraftarının, bu adamın gidişini havai fişeklerle kutladığı haberleri okudum. Kısacası bittik biz...
Ana Sayfa > Spor > FLAŞ🔥Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Domenec Torrent olduğu iddia ediliyor! İspanyol teknik adam, Galatasaray'da başarılı olabilir mi sizce?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş