Kanka bence Okan Buruk veya Roberto olmalı ya, çünkü Okan hoca Başakşehir'de çok dinamizm dolu futbol oynattı, Roberto ise zaten çok iyi bir teknik adamdı. Kararsızım
Mancini gene başarısız olucak ayni vitorun bizde olan 2. dönemi gibi olur bence ligi iyi bilen ve gs yi iyi tanıyan biri olarak bülent korkmaz gelmeli sence bize kim gelse düzeltir?
Valla kankam ne yalan söyliyim Emre'yi gram sevmem ama Emre devam etmeliydi. Ayrıca size kim gelirse gelsin başınızdaki Ali sizi yiyip bitirecek daha da, çünkü teknik adamları rahat bırakmıyor, her şeye karışıyor
evet löw ile anlaştık da löw 15 m euro gibi bi bütçe istemiş 3-4 oyuncu için bizim ali de kabul edip tüm fikiri löw ve ekibine bırakmış açıklanması bekleniyo şuanlık ama Ali Koç'un bunu anlaması uzun sürdü en başindan beri yapması gereken buydu
Valla kanka umarım başarılı olur ama sanmıyorum. Vizyonu olan bir başkan lazım size, teknik direktör ne kadar iyi olursa olsun vizyonsuz bir başkan ile adım atamaz maalesef.
Ama kanka o dönem bir de çok fazla düzensizlik de vardı. Şimdi meselâ baktığın zaman, o dönem Aziz Yıldırım o kadar bıktırmıştı ki sizi, hepiniz hatırlarsan delirmiştiniz istifa et sal bizi diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şu an için en mantıklı isim Okan Buruk. Adam hem camiayı hem ligi biliyor hem de teknik direktörlükte başarılı. Yabancı şu an için maliyetli olur.
Ben olayım bari
Kedi sevmenden ötürü aslan takımına teknik direktör olmak. İşte feraset işte fazilet :D
Fenerbahçe derbilerine forvetsiz çıkartırım aslanları ddjdkfkfk
La sen fenerli misin asdfdsf
Evet tabikide fenerliyim başka ihtimal mi var djfjf
Bir de kedileri seviyor püüü
Fenerliler kedi sevemez mi mantığa bak kuşa taksan ters uçaar
Valla çoğu holigan sırf aslan akrabası diye sevmeyebiliyor, denk geldim üniversitede dfadf
Adları batsın onların benim miyuvuma Aslan nasıl kükrer kızım videom var
Merak ettim atsana :D
Video nasıl atılıyor bilmiyorum bakayım
Bak bakalım
En büyük FENERR💛💙😎😹
Galatasaray kapatılsın dermişim
Bülent korkmaz bence (Fenerbahçeliyim)
Kanka bence Okan Buruk veya Roberto olmalı ya, çünkü Okan hoca Başakşehir'de çok dinamizm dolu futbol oynattı, Roberto ise zaten çok iyi bir teknik adamdı. Kararsızım
Mancini gene başarısız olucak ayni vitorun bizde olan 2. dönemi gibi olur bence ligi iyi bilen ve gs yi iyi tanıyan biri olarak bülent korkmaz gelmeli sence bize kim gelse düzeltir?
Valla kankam ne yalan söyliyim Emre'yi gram sevmem ama Emre devam etmeliydi. Ayrıca size kim gelirse gelsin başınızdaki Ali sizi yiyip bitirecek daha da, çünkü teknik adamları rahat bırakmıyor, her şeye karışıyor
evet löw ile anlaştık da löw 15 m euro gibi bi bütçe istemiş 3-4 oyuncu için bizim ali de kabul edip tüm fikiri löw ve ekibine bırakmış açıklanması bekleniyo şuanlık ama Ali Koç'un bunu anlaması uzun sürdü en başindan beri yapması gereken buydu
Valla kanka umarım başarılı olur ama sanmıyorum. Vizyonu olan bir başkan lazım size, teknik direktör ne kadar iyi olursa olsun vizyonsuz bir başkan ile adım atamaz maalesef.
En başından beri Aziz Yıldırım ın devam etmesinden yanaydım böyle olacağını biliyodum diyebilirim
Kanka kusura bakma ama Aziz Yıldırım'da çok zarar verdi aslında size
En azından en kötü ilk 3 te bitiriyoduk
Ama kanka o dönem bir de çok fazla düzensizlik de vardı. Şimdi meselâ baktığın zaman, o dönem Aziz Yıldırım o kadar bıktırmıştı ki sizi, hepiniz hatırlarsan delirmiştiniz istifa et sal bizi diye
yok yaa ben hiç demedim çünkü Aziz Yıldırım ın kötü de olsa bi yönetim sistemi vardı Ali Koç karambole yönetmeye çalışıyor nasıl başarılı olsun zaten
Kardeş bilemem ama umarım Türk futbolu adına başarılı olursunuz. Çünkü gerçekten Türk futbolu olarak bizim gibi devlerin başarıya ihtiyacı var
yanii evet özellikle de Avrupa fa başarı çok önemli artk ligimizin adını duyurmalıyız çokca