Spor İç bacak nasıl sıkılaşır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Squat yapıyorum, birkaç bacak hareket daha ama sanırım sıkılaşmayacak.. Çok kilo verdim ve hala devam ediyorum ama iç bacak özellikle çok yumuşak ve salık.. Spordan anlayan, kendini geliştiren insanlar lütfen yardımcı olsun Güncellemeler+1 yıl Sıkı kalın bacak istiyorum, ince bacak değil İç bacak nasıl sıkılaşır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Daha kilo vermen gerekiyor. Dogrudan ic bacaga odaklı egzersizleri yap. Mutlaka sonuc alirsin 1 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Pardon kizlar genelde yanlis anlayabiliyor bisey soracagim neden sert bacak istiyorsun? Erkekler yumusak bacak sever 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İç bacak fazla yumuşak, kilo kaybından sarkma da var o yüzden sıkılaşmasını istiyorum Yorumla Bladeruner +1 yıl Ha sarkmalari eritmek istiyorsun pek anlamam ama bacak calisman gerek belliki Yorumla Bladeruner +1 yıl Sarkik gibi de durmuyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lunge yap ve ayakları yana doğru açtığımız hareket var makine ile yapılan onları yapanilirsin 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Plates topu al, onunla çalış faydalı olur. 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bacak arası açma hareketeri var onları yap 0 0 Yorumla
Cenk3501 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Gayet ideal görünüyor sen begenmiyor musun 0 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. O bölgede yağ fazla var adduktör çalışman lazım 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 330 cevap paylaştı. Bacak çalış onunla ilgili videolar var 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Spor konusunda 2,8b cevap paylaştı. Egzersizler var bunun için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 893 cevap paylaştı. @OurangMedan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Daha kilo vermen gerekiyor. Dogrudan ic bacaga odaklı egzersizleri yap. Mutlaka sonuc alirsin
Pardon kizlar genelde yanlis anlayabiliyor bisey soracagim neden sert bacak istiyorsun? Erkekler yumusak bacak sever
İç bacak fazla yumuşak, kilo kaybından sarkma da var o yüzden sıkılaşmasını istiyorum
Ha sarkmalari eritmek istiyorsun pek anlamam ama bacak calisman gerek belliki
Sarkik gibi de durmuyorlar
Lunge yap ve ayakları yana doğru açtığımız hareket var makine ile yapılan onları yapanilirsin
Plates topu al, onunla çalış faydalı olur.
Tayt giy sıkılastırıcı
bacak arası açma hareketeri var onları yap
kalın geldi bana yardımcı oluruz
Gayet ideal görünüyor sen begenmiyor musun
Gösterdiğin gibi sıkılaşır
O bölgede yağ fazla var adduktör çalışman lazım
Demek daha çok kilo vermen
Merdiven çık bol bol
Bacak çalış onunla ilgili videolar var
Egzersizler var bunun için
Mesela
@OurangMedan