Spor Bilardoda 3 topla mı yoksa 9 topla mı oynamak daha zevkli ve eğlencelidir? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Bilardo 🎱 90'lar zamanı popüler olup hala daha oynanan 9 top ya da 3 top şeklinde oynanan bir oyundur.Genelde 3 top bilardoyu daha zevkli ve eğlenceli olur derler ama bana göre 9 top daha zevkli.Gelelim sorumuza. Bilardo da 3 topla mı yoksa 9 topla mı oynamak daha zevkli ve eğlencelidir?https://youtu.be/sPzP8Mbbcf8https://youtu.be/PR6m-V1UHKc Bilardoda 3 topla mı yoksa 9 topla mı oynamak daha zevkli ve eğlencelidir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ankkizi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ne kadar fazla top o kadar iyi 🤞Bilardo çok severim 😎🎱 1 7 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bak sen 🎱✌🏻 Yorumla ankkizi +1 yıl 😂 Güzel oyun bilardo Yorumla u MustiEmre +1 yıl Aynen 9 top favorim ✌🏻 Yorumla ankkizi +1 yıl Teşekkürler 🌷 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim 🌷Profilimi stalklarken fark ettim eig seçmediğim sorular varmış o yüzden yannniii 😂 Yorumla ankkizi +1 yıl Kendi kendini mi stalklıyorsun ahagha Yorumla u MustiEmre +1 yıl 🤭🤭 Biraz öyle oldu jfjfj Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl 3 topla oynayanlar genellikle profesyonel olanlar oluyor :) 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 5 topla oynamayız yaaani onu kastediyosuuun 😳😣🤨 1 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl 3 ya da 9 topla oynanıyor 😄 Yorumla ikizterazi +1 yıl Ben topsuz oynayacaktım hayallerim yıkıldı şu an 🤧O derece oynamadım 😳😧 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Online offline olarak oynanlar var biraz uğraşsan zevkli olur aslında 😊 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 4 kişilik amerikan tercihim. Topu deliğe şlak diye sokmayı severim kanka 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Aynen ya onun hazzı çok keyifli Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç oynamadım ama bence 9 olsun. Öyle daha kolay olacağını düşünüyorum.🤭 2 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Amerikan iyidir. 2 veya 4 kişi olabilir. Üniversite de 8 kişi gitmiştik. İlk o zaman oynadım. Üçü dokuzu bilmem zaten ben. 😂 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç anlamam bilardodan 1 5 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Langırt ya da bowling peki Yorumla SkrErd37 +1 yıl Ooo Langırt'a askerde başlamıştım çok zevkliydi tek vakit geçirmelik şey oydu bir iki kişi dışında herkesi yeniyordum komutanlarda dahil 😂😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bak sen komutanlar ceza vermedi mi sana lglflf Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yooo üstelik bir uzman da hırs yaptı her gün langırta çağırığ bu defa seni yenicem diyor öyle diyorsanız öyledir komutanım diyorum oyun sonu büyük farkla yeniyordum. Bir keresinde de sağlıkçı ve tankçı asteğmen ile 2 vs 1 olarak oynadım ve yendim 😂😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hahahah 😂 😂 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir kere oynadım ama ne kadar çok top var o kadar güzel görünüyordu 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cocukluğum bilardo masasında gectiği için nefret ettim hiç bilmiyorum 😃 1 0 Yorumla
Melro Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Her ikisini de oynadım yıllarca.3 top daha zor.Zamanında turnuva birincisi olmuştum. 1 0 Yorumla
kendi_halinde_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Bilardo ile pek alakam yok desem 1 0 Yorumla
áləśtá Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilmem hiç oynamadım 1 7 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Online oynar mıyız bir gün cancazım 😄 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Öğrenmiş olursun Yorumla áləśtá +1 yıl Ay oluuur kii 😃 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Süpersin ben bakayım böyle online varsa sana linkini atarım 😄✌🏻 Yorumla áləśtá +1 yıl Tamam ben de internet gelirse dönebilirim 200 mb m var bi süre konuşamıcaz sanırım tabi internet uğruna kütüphaneye tünemezsem 😃 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yaaa canın sağolsun yine konuşuruz 😊 Yorumla áləśtá +1 yıl Senin de nartane 🧸 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl 8 topla oynamak 🤪🤪 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Topun biri kayıp oldu da Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmem hiç oynamadım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar