Güncellemeler
+1 yıl
Tisserand yok. Geçmiş olsun 8-0 rekoru kırılıyor bu maç
Güncellemeler
+1 yıl
o PENALLTI PENALTI DEĞİLDİ LİGDE KAÇ POZİSYONDA PENALTI SAYILMADI ONUN DIŞINDA YİNE BEŞİKTAŞIN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1-1 veya 2-1..
Sürpriz olabilir
fenerbahce alacak canim 🙂
şu an yerine fellik fellik hoca aranan kulüpte yarın vitorun maçı alacağına inanıyor musun😂
inaniyorum bu fenerbahce heran hersey olabilir 🤣
inanmaya devam et güzel de çok üzülürsün
bunu yarin gorelim olmazmi izliyecekmisin maci 🙂
belki izlerim
himm iyi oynayan kazansin kizdirmadim dimi seni
yyooo niye kızayım ki😂
kizdin sandim gorus ayriligi varya 😂
berabere iyi oynadiniz 🙂
Fenerbahçe 4 Beşiktaş 2
bu skor bana biraz abartı geldi
Benim tahminlerimin %90 çıkar bak çok eminim göreceksin
tüh bu sefer doğru çıkmayan yüzde 10 a denk geldin demek
Futbolu bilmediğin nerden belli yazmışsın tisserand yok 8-0 rekoru geldi bide kadıköyde sadece gülüyorum 🤭
ferdi yok. Büyük ihtimal 4 lüye dönecek. Nazım oynar ferdi yerine. Tis yerine de serdar gelir ki hoca 3 lü seven bir hoca mecbur tüm planı 4 lüye kaydıracak. Fenerin en iyi işleyen iki bölgesi patates olacak.8-0 işin şakası ama fenerin yenmesi imkansız. Kadıköyün de kadıköylüğü kalmadı kabullenin artık
Ben sadece şunu diyim kim szalai bile yeter önde valencia mesut irfan işiniz çok zor beşiktaş tam konsatre çıkacak ama büyük olasılıkla mağlup olup şenol güneşi getirecek bence maçtan sonra konuşalım maç bitttimi burdayım söz
szalai de insan hem savunma yapıp hem oyun kurması zor. Valencia iyi hoş da sakatlık dönüşü muamme performansı. Hocanın oynatması bile muamma. İrfan desen 30 . dakikaya kadar adelesi atmasa iyi
Anazilerin fena değil ama bir bayana göre çok iyi tabi yanılıyorsun
ne demek bir kadına GÖRE iyi. Ahmet çakar rok ve sinan enginin yorum yapıp para kazandığı bu dünyada yorum analiz yapmamak için beyninin olmaması lazım
Orası öyle ama kadınlar futbolu sevmezlerya genelde o yüzden dedim
Kaç kadın tanıyorum ekranlardaki çakma efsane futbolculardan kat be kat iyi yorumlayıp anlıyor. Şu kadınlar sevmez sığ algısından vazgeçin. Hiç hoş değil bir spor dalını izlemeyi kız ve erkek diye ayırmak
Ben ayırmıyorumki reis altını buradan çizemiyorum şöyle söyliyim GENEL ORTALAMA dan bahsettim o öyle diyor 🙂
konudan muzdarip olduğumdan tepki gösterdim biraz. Çok sığ düşünceli insanlar var ister istemez tepesi atıyor insanın
Öyle insanlarla aynı bölgede bile durmuyorum hiç çekilmiyorlar çünkü
Hakem penaltı eyyamı almasa baç beşiktaşındı
Hakemlik hiç bir sey yok vitor ve alikoc yüzünden yönettim istifa
Çok kötü bir maçtı keşke izlemeseydim bundan sonra feneri izlersem
fener gram top oynamadı. Vitorluk olay yok suçlu ali
En suçlusu büyük baş ali zaten vitor saçma sapan değisiklik yaptı inşallah sampiyon basaksehir olur
bekle olur
Trabzon olmasınyaa
masmalesef trabzon olacak. Merak etme 1 saate max 1güne unutulur şampiyonlukları
Doğru diyorsun futbolda güzel zamanlar çok yaşadım ama kötüsünü dahada fazla gördüm futbolda dün yok bugün var ben fenerbahçede 2 lig şampiyonluğu gördüm çok aşırı sevimiştim ikisindede 2012 de yıkılmıştım 2010 da ağlamıştım bursa olmuştu 2007 de olmuştuk çocuktum net hatırlamıyorum aslında saçma buluyorum bırakmak istiyorum artık bıktım artık gerçekten gençliğimi tüketti fenerbahçe
çok duygusal yazmışsın gece gece ağlatacaksın
Dalga geçme
geçmiyorum harbiden üzülüyoruö. Yıllarca başarı yok korkak başkan ne istifa verebiliyor ne başkan kovuyor. işler 2 maç kötü gidince bjk resti çekti geçen yılın şampiyon hocasına. Keza gs belmasın avrupa başarısı olmasa 3 ayda güle güle der yollardı. Fener anadolu kulübü olmuş bir halt yapamıyor senelerdir
Neredeyse 8 yıl olacak bir kupa göremedik halada tutuyoruz tutmayada devam edecez ama izlemek istemiyorum artık şaşırıyorum kendime nasıl kanser olmamışız
Dürüst ol kaç kilo tiner çektin? 😀😀😀
aa tiner miner hiç kullanmam o tür şeyleri
Beşiktaşlılar genellikle tineri bol çekiyorlarda 😀 Sinan Engin'e sorarsan Beştaş Kadıköy'de Fenerbahçe'ye en az 5 atar 😀 gerçi sen Sinan Engin'i de tanımıyorsundur. d
sinan engini tanımamak için mağarada yaşamış olmak gerek😂 Canım sıkılıp gülmek istediğimde beyaz futbol izlediğimi bilmesen de olur😂
Ahahahahahha Sinan Engin'in beyni gitmiş error veriyor o adamın yorumcu olarak Beyaz Futbol'a çıkması bile ne desem bilemedim şimdi. d
yorumcu değil o program da futbol yorumu için çekilmiyor ki. Amaç gülüp eğlenmek
Google'ya jojobet yaz aç izle maçı. d
selçuksports var mis gibi izleniyor
noldu ya tiner miner diyordun yendiniz mi bari
2-0 Fener kazanır
x ya da ms1 biter
Umarım yanılmaxsın
rahat ol başında taş gibi hocası varken fellik fellik hoca arayan bir kulübün başarı şansı çok az
fb *
Fenerbahçe 3-1 alır.